19
Top Gun
-
Joey #19 akor nem nyilatkozol..majd ír vkimás -
#18 ---[[[!!!NEM NYILATKOZOM!!!]]]--- -
Joey #17 És a Top Gun: Combat Zone is szar?? ugyanis Amerikába 42.50 dollárba kerül..2003 as kiadású játék..sztem te keverted vmelyikkel -
#16 na jóvan befejeztem mert úgyis nektek van iagzatok inkább elhúzok a gyíkba -
Joey #15 úgy látom, hogy And csak fikázni tud... -
#14 oszt akó mi van ha válaszolok egy két éves hozzászólásra? -
#13 elmondtam hogy milyen a gém minősítette és igazat adtam neki erre pedig jött ezzel a dumával -
#12 Vegyél vissza And légyszives. -
Joey #11 tehát akor vki tud nekem segíteni?
-
Braveheart #10 Ő húzzon el a saját fórumából? Te barom te meg 2 éves hozzászólásokra szoktál válaszolgatni! Lsd. pl. World of Warcraft -
Joey #9 na..ja..szal.. csend. És igen is sztem nem rossz játék, csak elakadtam. És ha ezt mondom akkor mi van? -
tbundy #8 nem mondta, hogy jó a játék, csak, hogy elakadt benne... -
#7 álljál már le bazzeg te vagy az első aki szerint ez joe játék joogm van a véleményemhez ha nem tetszik el lehet húzni innen ... -
Joey #6 de azért mondjuk nem lefikázni kell a másikat, hanem segíteni..ha nemtetszik húzz innen el, és ne írogass többet!!! -
Joey #5 igen..azt neked -
#4 tudom -
Joey #3 ahham..hát ez szinvonalas hozzászólás volt..kösz!
-
#2 ez egy jó nagy darab szar játék -
Joey #1 Hellosztok! Elakadtam ebbe a játékba és nem tudok tovább menni a 4 ik pályánál..túl kevés az idő, hogy kilőjjem az összeépületet..kerestem hozzá már kódot, de azok pályakódok voltak, és nem tudtam hogy kell beírni őket..a trainer meg hibás volt.. vki tud nekem segíteni? thx