10072
-
[Walaki]D`Lair #375 boahhhh....gusztustalan mind! -
Cat #374 nagyon LOL arcok vannak ezen a honlapon
-
Yetike #373 Mi a jó a szőkített gatyában? Mer szerintem akkora buzibár 2 mint a .. -
Hype #372 Nézzétek mi van a nyakában! E-klub áááááá -
Madmaxx #370 micsoda szigor! -
#369 te egy jó érv vagy az abortusz mellett :DDDDDDD -
#368 igy fejre 4 ev borton :P -
#367 Ezt nezzetek:
Kinek hogy tetszik?
Szerintem szanalmas:D -
#366 Kenyér jó kis Bunker cipőben...
nagy partyarc :DDD -
[Walaki]D`Lair #365 ehehehhe...ez van :PP -
#364 bazz most teljesen kenyért írtad le.... :DDD -
#363 cobra -
#362 ferrari -
#361 wink -
#360 jack -
#359 tommihilfigter -
[Walaki]D`Lair #357 Techno buliba? Buldózerrel nem tudnának elvonszolni.... -
Hype #355 Hé mikor láttál te cowboy kalapban flangálni vkit az utcán? Max techno partyn látni ilyet de nem hiszem hogy valaha is eljutottál volna ilyen buliba. -
#354 elméletileg a magas talpu cipo. tudod, amivel a kis emberek akarnak magasabbnak tunni. szivuk joga, engem ugysem ernek utol:) -
[Walaki]D`Lair #353 Azok a pufi dzsekis diszkós pöcsök...mostanában egyre kevesebb van, ugyanis most a cowboy kalap, meg az izom póló a menő náluk.... -
Yetike #352 Srácok lehet én éltem keveset de pontosan kik is azok a buffalósok? Mer hallani sokat hallottam róluk de így spec nem tudom hogy néznek ki. -
[Walaki]D`Lair #350 Legundorítóbb akkoris a Báffáló meg a többi csótányrobbantó gedva... -
#349 Meg hogy piros vagy sárga fűzöt tegyen a szar cipőjébe.
Viszont én nem akartam ennyire élesen kifejenzni a véleményem, mint ahogy most ti tettétek. -
#348 Ha te telebaszhatod a topicot, akkor tán én is beszolhatok hogy deszkás vagy bazze? mert hányok a sok kis bőgatyás genyotol, de durvábban nem akartam kifejezni magam, szal csak ennyit irtam "deszkás vagy?"
Az igazi deszkás ugysem veszi fel, aki csinál is vmit, aki meg pöcsfejű divatbuzi az bekaphatja mind. -
#347 Na, de nem akarok itt flémelni, csak megláttam a topicot, és elsírtam magam.
Sok kis hülyegyerek egy helyen, akiknek nincs más gondjuk, csak hogy milyen cipőt vegyenek!
No comment! -
#346 NA ÉPPEN ERŐŐL VAN SZÓ!
Egyrészt nem hotdok ilyen cuccokat, de ebbe ne menjünk most bele.
De mi az, hogy "deszkás", meg "diszkós" stb...
Ennyire ráértek, hogy ilyesmivel foglalkoztok bazzeg? -
#345 ja, bocs ha deszkás vagy, nem akartam a lelkivilágodba taposni. -
#344 milyen képet is?
azt hogy én nem vagyok az, meg hányok a divat genyoktol? -
#343 Ezzel a "deszkás vagy" hozzászólásoddal azonnal kiállítottál magadról egy képet..
Hányok ettől a szótól, szerintem a magadfajta szerencsétlenek nincsenek tisztában a fogalommal. -
#342 :) brancs lol
és ezt miből is gondolod? mert beirtam a véleményem? :)
"fogd vissza magad" :)))) mi vagy te az atyauristen?:))) -
#340 Te inkább fogd vissza magad, mert ahogy látom, ebbe a brancsba tartozol te is! -
#338 gyerekkori galy?:)))) -
#306 Ez a topic egyszerűen szánalmas! -
#305 ez a lehetőség is fennáll :)) -
#304 ja és hogy viszonylag elfogadható az ára a többihez képest. -
#303 vagy egyikse. Azért veszek converse-t mert
1. Tartós. Az előző 3 évig bírta ugy hogy csak az volt rajtam szinte.
2. Tetszik.
Szarok bele hogy ez most deszkás vagy mittomén. -
#302 Nemtudom én nem eszerint nézem a ruhákat.
DE akkor csatlakozok Krumplihoz :) -
#301 a gurulo deszkások, meg akik ilyen cipőkben járnak mint amiket itt látthattunk, hogy ugymondjam gyökeresen eltér a hip-hop divattol, az egy dolog hogy sajnos nálunk a rap zenét a deszkásokal és azok öltözködésével azonostiják, holott közük nincs egymáshoz.... a deszkás öltözködés amugyis koppintás a hip-hopbol....
Szoval deszkás cipő mögött nem rapzene rajongo bujik meg, vagy ha mégis akkor szegénynek fogalma sincs a dolgokrol.
A hip-hop ruha márkák sem ezek mint converse, meg a többi deszkás cipő márka ( sajna nem vágom őket)... -
#300 ááááááááááááá
fejtsd ki bővebben.... -
[Walaki]D`Lair #299 ez nagyon nem így van!