10072
-
[Walaki]D`Lair #375 boahhhh....gusztustalan mind! -
Cat #374 nagyon LOL arcok vannak ezen a honlapon 

-
Yetike #373 Mi a jó a szőkített gatyában? Mer szerintem akkora buzibár 2 mint a .. -
Hype #372 Nézzétek mi van a nyakában! E-klub áááááá
-
Madmaxx #370 micsoda szigor! -
te egy jó érv vagy az abortusz mellett :DDDDDDD -
igy fejre 4 ev borton :P -
Ezt nezzetek:
Kinek hogy tetszik?
Szerintem szanalmas:D -
Kenyér jó kis Bunker cipőben...
nagy partyarc :DDD -
[Walaki]D`Lair #365 ehehehhe...ez van :PP -
bazz most teljesen kenyért írtad le.... :DDD -
cobra -
ferrari -
wink -
jack -
tommihilfigter -
[Walaki]D`Lair #357 Techno buliba? Buldózerrel nem tudnának elvonszolni.... -
Hype #355 Hé mikor láttál te cowboy kalapban flangálni vkit az utcán? Max techno partyn látni ilyet de nem hiszem hogy valaha is eljutottál volna ilyen buliba. -
elméletileg a magas talpu cipo. tudod, amivel a kis emberek akarnak magasabbnak tunni. szivuk joga, engem ugysem ernek utol:) -
[Walaki]D`Lair #353 Azok a pufi dzsekis diszkós pöcsök...mostanában egyre kevesebb van, ugyanis most a cowboy kalap, meg az izom póló a menő náluk.... -
Yetike #352 Srácok lehet én éltem keveset de pontosan kik is azok a buffalósok? Mer hallani sokat hallottam róluk de így spec nem tudom hogy néznek ki. -
[Walaki]D`Lair #350 Legundorítóbb akkoris a Báffáló meg a többi csótányrobbantó gedva... -
Meg hogy piros vagy sárga fűzöt tegyen a szar cipőjébe.
Viszont én nem akartam ennyire élesen kifejenzni a véleményem, mint ahogy most ti tettétek. -
Ha te telebaszhatod a topicot, akkor tán én is beszolhatok hogy deszkás vagy bazze? mert hányok a sok kis bőgatyás genyotol, de durvábban nem akartam kifejezni magam, szal csak ennyit irtam "deszkás vagy?"
Az igazi deszkás ugysem veszi fel, aki csinál is vmit, aki meg pöcsfejű divatbuzi az bekaphatja mind. -
Na, de nem akarok itt flémelni, csak megláttam a topicot, és elsírtam magam.
Sok kis hülyegyerek egy helyen, akiknek nincs más gondjuk, csak hogy milyen cipőt vegyenek!
No comment! -
NA ÉPPEN ERŐŐL VAN SZÓ!
Egyrészt nem hotdok ilyen cuccokat, de ebbe ne menjünk most bele.
De mi az, hogy "deszkás", meg "diszkós" stb...
Ennyire ráértek, hogy ilyesmivel foglalkoztok bazzeg? -
ja, bocs ha deszkás vagy, nem akartam a lelkivilágodba taposni. -
milyen képet is?
azt hogy én nem vagyok az, meg hányok a divat genyoktol? -
Ezzel a "deszkás vagy" hozzászólásoddal azonnal kiállítottál magadról egy képet..
Hányok ettől a szótól, szerintem a magadfajta szerencsétlenek nincsenek tisztában a fogalommal. -
:) brancs lol
és ezt miből is gondolod? mert beirtam a véleményem? :)
"fogd vissza magad" :)))) mi vagy te az atyauristen?:))) -
Te inkább fogd vissza magad, mert ahogy látom, ebbe a brancsba tartozol te is! -
gyerekkori galy?:)))) -
Ez a topic egyszerűen szánalmas! -
ez a lehetőség is fennáll :)) -
ja és hogy viszonylag elfogadható az ára a többihez képest. -
vagy egyikse. Azért veszek converse-t mert
1. Tartós. Az előző 3 évig bírta ugy hogy csak az volt rajtam szinte.
2. Tetszik.
Szarok bele hogy ez most deszkás vagy mittomén. -
Nemtudom én nem eszerint nézem a ruhákat.
DE akkor csatlakozok Krumplihoz :) -
a gurulo deszkások, meg akik ilyen cipőkben járnak mint amiket itt látthattunk, hogy ugymondjam gyökeresen eltér a hip-hop divattol, az egy dolog hogy sajnos nálunk a rap zenét a deszkásokal és azok öltözködésével azonostiják, holott közük nincs egymáshoz.... a deszkás öltözködés amugyis koppintás a hip-hopbol....
Szoval deszkás cipő mögött nem rapzene rajongo bujik meg, vagy ha mégis akkor szegénynek fogalma sincs a dolgokrol.
A hip-hop ruha márkák sem ezek mint converse, meg a többi deszkás cipő márka ( sajna nem vágom őket)... -
ááááááááááááá
fejtsd ki bővebben.... -
[Walaki]D`Lair #299 ez nagyon nem így van!