10072
-
#463 jaja azt gyűlölöm !!! -
[Walaki]D`Lair #462 Najó ezt hagyjuk...ez nem polfórum...;) -
#461 ezt honnan veszed ??? -
#460 Tényleg! Csupa fun volt az egész! -
[Walaki]D`Lair #459 80-as években egyáltalán nem volt szopás... -
#458 Nem ezt mondta Lteebee, hanem azt hogy a converse jelnek köze sincs a kommunizmushoz. A CCCP-t meg kitalálta egy ganéhordó amerikában vagy hol, mert azthiszi, hogy kommunistának lenni jó. Broaaf hányok ettől. -
[Walaki]D`Lair #457 Ehh...veszek majd egy Adidas Superstar-t...a farmer megvan már, a világoskék-virágos ing is, azt utána én leszek Tommy Vercetti...:DDD -
#456 így van :)
a'la CCCP... -
#455 De egy Converse pólóval középen egy piros csillaggal nincs bajom, mert nem erről szól, hogy mekkora poén, hanem jól néz ki. -
#454 Engem is csak azért zavar, mert én még emlékszem, mekkora szopás volt a 80-as években itt.
És képzelem,mit érezhet az idősebb ember, aki az 50-es, 60-as évekre is emlékszik. -
#453 eltérütnk=eltértünk -
#452 vándorcirkusz...de eltérütnk a témától :DD -
#451 jaja :-DDD
meg piros kakas nyalókát :-PPP -
#450 Régen a búcsúkban meg a vásárokban lehetett kapni törökmézzel és malacokkal együtt :))) De jó is volt :)) -
#449 :-DDDDDDDDDDDDDD -
#448 Csattogós lepke!! Nagymamámnál mindig azzal szarakodtam! :D -
#447 Dettó... Mégha valami örök kapitalista országlettünk volna, akkor ok, mert móka, de ha a saját bőrünkön szívtunk emiatt, az tényleg sok. -
#446 Általában aki ezeket hordja, amikor ez az időszak volt, még meg sem született, vagy a csattogós lepkét tolta. Azt sem tudja, mit jelent állítom - legalább is én így látom a dolgot. Maradok a jó öreg Nike-nál :)) -
#445 ez nem lázadás !!! kicsit olvass vissza...
ezt már leírtuk ! -
#444 ők így lázadnak a társadalom ellen... -
#443 Mitől jó a CCCP, NDK stb. felirat meg a vörös csillag egy ruhadarabon? Elég lesúlytó véleménnyel vagyok arról, aki ilyenekt hord...pfújj -
#442 oké mert erősen érdekel
itt néztem bunrondák voltak 25.000-ért az meg ha jöl számolom 15 rugó -
#441 Szerintem nem nagyon esett le pár embernek, hogy mi az a barna ing :) -
#440 Mert a sátánista rocker cucc aztán tényleg nem divat... Én meg röhögve megyek el a sok majom mellett, aki 34 fokban képes talpig feketét hordani. Hülye stánistáktól, meg idegrángást kapok, mindnek fogalma sincs a vallásról, csak nyomatja mert az a kemény, ez ugyanaz mint a skinheadek többsége, fingjuk sincs semmiről, csak "gonosznak" lenni jó alapon csinálják. Ugyan ez a komcsi punkoknál, meg most divatba jött vöröscsillagos polók. borzalom. Eksüszöm a 30-as években volt a divat fénykora! Akkor tudtak még tervezni, nem úgy mitn a most made in china szar polók. -
#439 32-es lábméret rulz!! :D -
#438 Nem a faszt nem! mindenki ilyen! mennek az e kulbba nagy vagányan... -
#437 ÁÁÁRghháháháháhháháháháháháh -
#436 nemtom ki mennyire emléxik arra a lányra akit a veszett jó csajba raktam be régebben.. a volt osztály társamrol egy két szaftos képecske.. tegnap kaptam tőle egy ralph lauren pulcsit... -
#435 nem felejtettem el, de nem voltam plázában mostanság, de 1-2 napon belül biztos megyek majd -
#434 na? -
#433 igen es nekem speciel a kék piros szinösszeállitasu tetszett de nagyon -
#432 Hát, ha nem felejtem el akkor megnézem neked. Gondolom olyan melegítőre gomdolsz, ami nadrág+cipzáras felső kombinációból áll. -
#430 budapesten bármelyik bevásárlóközpontban: mammut, westend -
#428 ebből ki kicsoda ???? :DDDDDDDD -
#427 rég voltam MOn .. remélem nem mindenki ennyire züLött :) -
#426 bocs lemaradt ..
-
bocs emberek de ezt muszáj volt beraknom :)
höhö .. nagyon kerály csávók mi ? főleg a középső .. nameg a jobb szélső .. najó akkormá nehaggyuk ki a balszélsőt sem -
#424 -
#423 ehh nézem -
#422 ...mateos jó munkásember...