Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy olyan pont, ahogy hogy ha tartom a kezemen, akkor meg sem mozdul :/HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
na ha már óráról van szó: (bocs ha már volt, nincs kedvem visszaolvasni 23 oldalt 😊
Rado, az a neve: vki ismeri/szereti ezeket? élõben kurva jól néz ki, igaz az áruk nem egy földi halandónak lettek kitalálva 😊
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
-the invisible-

no meg valam iszarsag a hajban ( fesu, befotesgumesz😊))
mindegy.. igen majom modon tudnak oltozkodni😊
nekem az a piros feher cuccos azert tetszik annyira mert tok jol megy egymashoz az osszes cucc.. mert minden ugyanolyan piors es feher.. no mindegy.. amugy en se ugy szoktam oltozkodni....
a G rol annyit hogy nagynak nagy.. hisz nem akkora mint egy kis oracska... dehat nem is olyan nagy mint a muanyag G!! es lattam en mar ekkora swatchot... meg meg ennel is markasabb orat.. dooot lattam en olyan karorat (fogalmam sincs ki gyartotta.. de oraszakuzletben volt.. valahol az ilyen citizenek meg rolez ek meg egyebb okossagok kozott..)szoval az ora akkora volt mint egy fel cigisdoboz.. persze jo vekony. kb 3 mm... de akkoris.. az en G-m nagysaga meg azert pont jo hozzam.. mert azert en se vagyok egy bruce lee.... szal hulyen nezne ki rajtam valami piciny oracska.... az ilyet hogy vegyek ertelmes orat ami mindig az marad.. hat.. minden ora az marad ami... azert az en G-m se egy kinai szarsag.. nem emlexem pontosan de ha jol tudom valahol 50 ezer kornyeken lehet az oram.. ami azert mar nem kis osszeg szerintem...no mindegy...
csak arrol beszéltem hogy ami sportos az valojában hip hop, mivel ezek a ruha márkák amiket csocso is irt sport ruházatot gyártanak, de igazábol ennek a kulturának gyártanak.
meg egyébként sem azt mondtam hogy nigga vagy kilogo gatyával 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-the invisible-
-the invisible-
a g lide tipusuak nem olyan bunkok!!!
amugy nezzuk csak nem hasonlit:
fekete hatter
csomo kis kerek szarsag
csomo iras
van piros mutato
stb...
csak a szamok nincsenek kiirva a G-n no meg mas a neve... hmm..valoban tok nem ugyanolyan😊)))))))))
laza öltözet= hip hop divat, innen ered és kész, nem a rockerektol nem másoktol.. amig nem volt hip hop nem volt ilyen fajta "sportos" öltözet. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha égö, hogy valaki a tartos orákat részesiti elönyben akkor cikis vagyok,nemtok mit csinálni...De nem fogunk ezen hajba kapni,neked azok tetszenek azt kész,egy két év és másként fogsz erröl gondolkozni szvsz...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
szerintem hagyjuk.. nem a markaval van a baj.... hanem az zavar titeket hogy nem olyan visszafogott mint a ti oratok..
A "komoly óra" nem divatcikk, hanem státusszimbólum.
Csocso pedig inkább a divat oldaláról közelíti meg az óravásárlást mint olyat.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
aztan raneztem a G-kre.. ott is volt huuu egyaltalan nem nez ki csicsasabban mint sok ora... max azokon nincs ekkore felirat vagy valami... es az ara is toredek..
no mindegy
komolyan mondom ugy veszexunk mint az ovodasok.. forditsunk egy kicsit a dolgon...
en akarok venni egy mercit.. nem slr-t.. egy mercit. te meg lefikazol hogy miert nem rendes autot veszek.. miert nem ferrarit vagy lamborghinit.. hat szerinted ez ertelmes veszekedes?? szerintem nem!
ez az ora olyan amit sokmindenki megvehet.. jol nez ki stb.. es markas is.. es nem vagyok olyan sznob hogy rolexel zsirkodjak... nekem nem kell rolex stb... es nincs 100 ezrem egy orara...
Nemkéne a másika ráerõltetni a saját elképzeléseinket 😊
//ezdeszéplett//
Szal nehogy azt hidd kötekszem,csak nem értelek,biztos volna rá pénzed,hát vegyél magadnak egy komoly orát!!!
nem olyan bunko.. amugy meg mar mondtam.. menjetek mar el egy szakuzletbe es nezzetek mar korul!
Azokból meg van elég nemkell több nyugati repkultúra 😄