10072
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    esetleg ez...

esetleg ez... ( de ez mar ultra durva:)

dada rulez:)
  • praksi
    én egy fekete Levi's farmert, meg egy ugyanolyan színű farmerkabit egy db ezresért vettem. UFF. (Galériámban fenn van)
  • glillu
    vannak akik tökjó ruhákat vesznek onnan, azok akik vmi igazán egyedire vágynak. émmá nem voltam ott több mint tiz éve sztem.
  • praksi
    mos' mé? tök frankó helyö! :-D
  • PResident Evil
    lol
  • praksi
    re

mi a baj a turkálókkal?? :-DDDDDD
  • glillu
    :DDDDDDD de én nem akarom h ilyet hordj. mindenki olyat hord ami jólesik neki. nem fontos h trendi legyen. sztem a lényeg h jól nézzen ki!
  • cyrus #3570
    én vitatkozom !
    énse hordok ilyet !! győzz meg !
  • glillu
    Kata! az irigykedősre viszont válaszolj már lécci mer az télleg érdekel!
  • glillu
    ok. ez a legegyszerűbb megoldás a megfutamodás:) kár h velem soha nem tud senki vitatkozni:(
  • Kata
    semmi baj, én nem vitázom, viselek továbbra is ilyen divatjamúlt, igénytelen kurvás ruhákat, oszt kész... :)
    [LELÉP A TOPIKBÓL]
  • glillu
  • glillu
    nem is tudod h milyen a stilusom. most erre nem került volna sor ha nem mondod h 'privát problémád :)' . basszus. ha ez egy olyan topic h megbeszéljük kinek mi teccik akkor ilyet nem kell irni. mos besértődtél mert van akinek nem teccenek ezek a trendi ruhák? hát evvan. ez felidegesitett és akkor ugy gondoltam h jobban kifejtem a véleményemet. de ha te mást nem hallgatsz meg akkor sajnálni tudlak csak.
  • DePreSsZYo
  • Punkerwork
    szerintem mindenki jobban díjjazná ha ezt a vitát iszapbirkózással döntenétek el
  • Kata
    De igen, csak én tiszteletben tartom mások ízlését, és egy nőiesebb darabot nem nevezek igénytelennek, kurvásnak és divatjamúltnak, pláne ha az illetőnek baromi jól áll.
  • glillu
    vávávávárj! ki irigykedik itt kire és mire? ezt tisztázzuk má lécci:) és nem picsáskodtam. sztem ennek a topicnak a léynege h elmondjuk a véleményünket.
  • glillu
    én nem montam h nem veszek fel nőies ruhát, sőt! és nem viselem a szakadt farmer boxcipő meg ilyenek stilust! igenis h fel szoktam venni nőies ruhát de azt olyat ami tetszik. attól függetlenül h ez a szakmád lehet neked is másmilyen az izlésed mint pl nekem. nem?
  • Kata
    engem nem kell szeresni :)
  • Kata
    neeeem. Azt olyankor le kell kapni a lábról és védekezni lehet vele. :)
  • PResident Evil
    nem kell... szeressünk mink téged isö ! :D
  • Punkerwork
    magas sarkúban?
  • Kata
    nem, mert elszaladok :)
  • PResident Evil
    mekkhálsz :>
  • Kata
    áh, most látom, hogy glillu fan klubosok is vannak... Fúha! Akkor bizti neki lesz igaza.
  • Kata
    Nem, dehogy. Csak nem bírom, ha valaki pitsáskodik, ennyi.
  • PResident Evil
    muhahahahhahah :D
  • DePreSsZYo
    majd lesz, nem? ;o
  • PResident Evil
    még jó hogy glillu béjbe nincs itt ! ;>
  • Punkerwork
    ez jogos
  • Yoz
    glillu kata

Most a hisztis éned előtört...
  • Kata
    ez érthető, de én nem neveztem szakadtnak, igénytelennek vagy kurvásnak az ő stílusát...
  • Punkerwork
    ok persze ebben igazad van, de ha neki más a stílusa akkor érthető hogy a lazább ruhákat kedveli
  • cyrus #3544
    akkor jóö...
  • Kata
    ez egy dolog, csak kedves kolleginánk a divatosságot és igényességet emelte ki, nem azt, hogy hogyan állnak a ruhák. Ő beszél igényességről, de úgy látszik nem lát a hazai turkálókon messzebbre, mivel a szóban forgó ruhaneműk manapság divatosak, sőt még konszolidáltak is: lásd a hírességek (magyar is) köldökig érő kivágással, és honaljig érő combhasítékkal villogtatja a kolleginánk általl ecsetelt "kurvásságot" és "igénytelenséget". Kár, hogy a külföldi nagy divatcégek mellett Náray és Zoób is ilyeneket kreál mostanában. Érdekes módon hippiszerelést még nem láttam ilyen komoly és igényes márkában... :D
  • DePreSsZYo
    emiatt a cipő miatt vettem ezt a topikot a kedvencek listájába :DD
    bazz iszonyat szép, ez kő nekem
  • Punkerwork
    nem érdekel hogy trendi e ha jó nőn van :)
  • DePreSsZYo
    uh ez kiba jó
  • Kata
    az már nem trendi :) Rojtok nélkül még divatos a sima farmer rövidgatya...