10072
-
#3578 -
#3577 esetleg ez...
esetleg ez... ( de ez mar ultra durva:)
dada rulez:) -
praksi #3576 én egy fekete Levi's farmert, meg egy ugyanolyan színű farmerkabit egy db ezresért vettem. UFF. (Galériámban fenn van) -
#3575 vannak akik tökjó ruhákat vesznek onnan, azok akik vmi igazán egyedire vágynak. émmá nem voltam ott több mint tiz éve sztem. -
praksi #3574 mos' mé? tök frankó helyö! :-D -
#3573 lol -
praksi #3572 re
mi a baj a turkálókkal?? :-DDDDDD -
#3571 :DDDDDDD de én nem akarom h ilyet hordj. mindenki olyat hord ami jólesik neki. nem fontos h trendi legyen. sztem a lényeg h jól nézzen ki! -
cyrus #3570 én vitatkozom !
énse hordok ilyet !! győzz meg ! -
#3569 Kata! az irigykedősre viszont válaszolj már lécci mer az télleg érdekel! -
#3568 ok. ez a legegyszerűbb megoldás a megfutamodás:) kár h velem soha nem tud senki vitatkozni:( -
#3567 semmi baj, én nem vitázom, viselek továbbra is ilyen divatjamúlt, igénytelen kurvás ruhákat, oszt kész... :)
[LELÉP A TOPIKBÓL] -
#3566 #3565 -
#3565 nem is tudod h milyen a stilusom. most erre nem került volna sor ha nem mondod h 'privát problémád :)' . basszus. ha ez egy olyan topic h megbeszéljük kinek mi teccik akkor ilyet nem kell irni. mos besértődtél mert van akinek nem teccenek ezek a trendi ruhák? hát evvan. ez felidegesitett és akkor ugy gondoltam h jobban kifejtem a véleményemet. de ha te mást nem hallgatsz meg akkor sajnálni tudlak csak. -
DePreSsZYo #3564 -
#3563 szerintem mindenki jobban díjjazná ha ezt a vitát iszapbirkózással döntenétek el -
#3562 De igen, csak én tiszteletben tartom mások ízlését, és egy nőiesebb darabot nem nevezek igénytelennek, kurvásnak és divatjamúltnak, pláne ha az illetőnek baromi jól áll. -
#3561 vávávávárj! ki irigykedik itt kire és mire? ezt tisztázzuk má lécci:) és nem picsáskodtam. sztem ennek a topicnak a léynege h elmondjuk a véleményünket. -
#3560 én nem montam h nem veszek fel nőies ruhát, sőt! és nem viselem a szakadt farmer boxcipő meg ilyenek stilust! igenis h fel szoktam venni nőies ruhát de azt olyat ami tetszik. attól függetlenül h ez a szakmád lehet neked is másmilyen az izlésed mint pl nekem. nem? -
#3559 engem nem kell szeresni :) -
#3558 neeeem. Azt olyankor le kell kapni a lábról és védekezni lehet vele. :) -
#3557 nem kell... szeressünk mink téged isö ! :D -
#3556 magas sarkúban? -
#3555 nem, mert elszaladok :) -
#3554 mekkhálsz :> -
#3553 áh, most látom, hogy glillu fan klubosok is vannak... Fúha! Akkor bizti neki lesz igaza. -
#3552 Nem, dehogy. Csak nem bírom, ha valaki pitsáskodik, ennyi. -
#3551 muhahahahhahah :D -
DePreSsZYo #3550 majd lesz, nem? ;o -
#3549 még jó hogy glillu béjbe nincs itt ! ;> -
#3548 ez jogos -
Yoz #3547 glillu kata
Most a hisztis éned előtört... -
#3546 ez érthető, de én nem neveztem szakadtnak, igénytelennek vagy kurvásnak az ő stílusát... -
#3545 ok persze ebben igazad van, de ha neki más a stílusa akkor érthető hogy a lazább ruhákat kedveli -
cyrus #3544 akkor jóö... -
#3543 ez egy dolog, csak kedves kolleginánk a divatosságot és igényességet emelte ki, nem azt, hogy hogyan állnak a ruhák. Ő beszél igényességről, de úgy látszik nem lát a hazai turkálókon messzebbre, mivel a szóban forgó ruhaneműk manapság divatosak, sőt még konszolidáltak is: lásd a hírességek (magyar is) köldökig érő kivágással, és honaljig érő combhasítékkal villogtatja a kolleginánk általl ecsetelt "kurvásságot" és "igénytelenséget". Kár, hogy a külföldi nagy divatcégek mellett Náray és Zoób is ilyeneket kreál mostanában. Érdekes módon hippiszerelést még nem láttam ilyen komoly és igényes márkában... :D -
DePreSsZYo #3542 emiatt a cipő miatt vettem ezt a topikot a kedvencek listájába :DD
bazz iszonyat szép, ez kő nekem -
#3541 nem érdekel hogy trendi e ha jó nőn van :) -
DePreSsZYo #3540 uh ez kiba jó -
#3539 az már nem trendi :) Rojtok nélkül még divatos a sima farmer rövidgatya...