Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

decc bullsit
veszt kószt for lájf 😄D

-the invisible-

CSOCSO
The Garrett
igen minden bizonnyal 😄DD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
akkor nezd meg az apjat vedd el a lanyat... vagy ok nagyon rokonok?? vedd el es johetsz amcsiba😊
CSOCSO
iszt szajd isz di beszt!!!!!!!!!!!!!!!
Csocso amúgy te merre vagy? íszt vagy veszt kószt?

-the invisible-

Match
😄DDDDD
nem dobtak ki? 😄DDD

viszatérve (kicsit indulatos mondat lesz): Leszarom hoyg náluk kint mi a szokás, ha itt vannak próbáljanak egy kicsit alkalmazkodni az itteni normákhoz...azért midennnek van határa...
elõzõ évben is már majdnem elküldtem õket a picsába....
jah, de azért említésre méltó, hogy a család meoszlkik: Az eset a kedves anyávasl történt...õ a pofátlan parasztok mintapéldája...
a férje egy kurvajófej csávó, õ pl már így szokott kérdezni, hogy "nem tudsz egy kicsit ideengedni..." stb stb tehát udvariasan...
a lányuk az ilyen keverék...ebbõl is egy kicsit abból is...bár inkább az anyja..

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

nem, csak részegek 😄D

-the invisible-

CSOCSO
az gaz😞 azt nem kell magyarazni mit csinalsz... en is vendegeskedtem itt amerikaban ket hetig igaz magyar de mar itt jo ideje elo baratoknal... es nemtom hany napig meg se mertem kerdezni hogy hasznalhatom-e... aztan szep lassan. emilemet meg szabadna?? aztan a masodik heten meg 8 szor jott be a csaj hogy jojjek mar le a netrol egy kicsit mert telefonalni szeretne😊)))))))))))) LOL
CSOCSO
LOAL😊 nekem ez inkabb blikk cimlap cim nek ( vagy minek) hangzik
Match
akár könyvcm is lehetne: Néger rockerek a tiszán!

Match
hangsúly is van a világon...
úgy szólt hozzám hogy rendesen utasított...
ha én vendégségbe mnegyek valakihez akkor behúzonm fülem farkam, ha meg nagyonjóhaver akkor is kedvesen megkérdezem, hoyg figyle,j, majd ha nem csinlász semmi fontosat odaülhetek?
nem úgy hogy feléállok csípõre tett kézzel és rákiabálok hogy "Mikor fejezed MÁR(!)! be?" (mert valahogy így lehet elklépzelni.

CSOCSO
azok tuti neger rockerek voltak!
CSOCSO
vigyazzz mert naluk egy ilyen mikor fejezed be nem biztos hogy geci ertelmu😊!!!! erdekesek ezek az amcsi szokasok!..
Lteebee
Lécci néhány igényes rap zenét!
Hadd nézzek már utána, mielõtt esetleg valami rosszat mondanék meggondolatlanul, vagy hozzá nem értésbõl.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Match
jah, és a nõvérem 3000 forintért vett bõrkabátot...elsõ dolgom volt hogy hozzányomtaqm a gyújtót...
nem mûbõr...
igaz hogy nem új...
aki ügyes az olcsóban megússza.

Match
Hát ez fogyatékos 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
a te télikabátod nem azért volt 53 mert rá van írva hogy "Májk!"....
egy jó bõrkabát pedig 30-40-ért kapható.
majd felteszek egy képet az enyémrõl valamikor, ha még sokáig foglalod innen a helyet...
Szarrá van koptatva (gyárilag), ami +tizen akárhány ezer 😄D

jut eszembe farmerért 20 eezr forint?
nevetséges...

The Garrett

1. ha neked nemsok 80 egy bõrkabátér vegyé má nekem 2-t.
2. ucca= nem mucsafalukarnevál.
3.

Ruffi
JO tehát shaba23 és hasonlo laikus hozzánemértö embereknek közlöm h sztem közelébe nme voltatok igényes rap zenének...nem is csodálom igényesség meg ti....tisztelet a kivételnek!
Hát börkabát 80-ér nem tu sok...ha azt vessszük h nekem nem bör sima polyester vagy nem tom mibö vannak ezek a kabátok, szal ilyen télikabátmo volt 53...anyám börkabátját talán nem sorolnám ide...monnyuk ö nem rocker mer ésszel áldotta meg az úr.A rockerek amit müvelnek utcán!nem tom te miröl beszélsz de lehet h a hiltonba (már ha bejutnak) nem ugrálnak a rockerek de pl itt szhelyen savaria karneválon a népséget égetik az szinte biztos!Egymás hányásába hánytorognak...ez még ok mer ugye igények szerint..nekik ez jo!Az alvilági kinézetröl mos nem nyilatkoznék mer vannak emberek akik a másiknak nem akarnak tetszeni..nem tom ti hogy látjátok a helyzetet!Válaszokat várok!

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

The Garrett
Amugy azok a gyerekek ott a képen a térdigérõ gatyában nemtöbbek 15-6-7 nél.. majd kinövik.

The Garrett
francba már megint igénytelen koszos ápolatlan rokkerek vagyunk 😞

Shaba én láttam rokkert ruhában fürödni. Hegyaljapower 😄

Match
az biztos hogy normálisak mindenhol vannak, ezért is nem lehet általánosítasni, mert midnenhol vannak kivételek.
ez a család aki itt pusztítja az oxigént, elvileg magyar (a lányuk már nemigazán), de azt hiszik hogy övék az egész ország...
ott ülök, az ÉN házamban, az ÉN gépem elõtt, használom az ÉN netemet erre odajönnek és kérdezik hoyg "mikor fejezed már be?"...
enénél nagyobb parasztságot nem tudok elképzelni...
és ez alig pár napja történt (ha jól emléxem akkor tegnapelõtt).
és midnen évben ugyan ilyenek...

CSOCSO
oks😊
shaba23
nem! 😊
CSOCSO
😊
en mondtam hogy nem igazan vagja a temakat.. o is NY ker fan meg ilyenek..szal amcsi markat szereti..
de nem ez a lenyeg hanem az okosabbaknal probal okosabb lenni.. es en is csak azert vagyok okosabb mert latom amit latok mar jo ideje.. es nem a tv ben hanem itt vagyok a fekak kozott amcsiban...

amugy az hogy szemetek az amcsik azt ember valogatja..vagy hogy szoktak mondani.. pl a multkor vettunk valamit a haveromnak es nem fert be a csomagtartoba.. azaz rahajtottuk a cumora a csomagtartot es egy madzagot kezdtunk el szetcsomozni.... erre odaall mellem egy nagy pick uppal egy szakallas tipikus amcsi csavo es kezembenyom egy tok zsir pokot..... gecc.. hat ilyen nem tortenne meg soha magyarorszagon!!!>..szal amcsiban sem mindenki faragatlan... mindenhol vannak normalisak..faragatlan parasztok..csak mindenkinel mashol van a hatar....

haverom megcsalta a baratnojet... magyar baratnojet.. es azzal mentegetozott hogy bocsi... tul sok ideje van amerikaban.. hat gecc.. apofam leesett... hiaba mondtam neki hogy te.. paraszt gecinek lenni sehol nem szokas.. szarok ra hogy miota van amcsiban....
PResident Evil
igen azt nem akartam neki szóvá tenni 😄

Match
ez a ruffi mekkora balfasz....
Éppen mostanába vendégeskedik nálunk egy ismerõs család emcsiból...
udvariatlan, nagyképû seggfejek!!!
Ráadásul idióták de annyira hoyg az nekem fáj...
lenéznek mindenkit...akárkit akit meglátnak az utcán.

négerekrõl nem szólok mivel én nem ismerem õket...dew az amerikaiak.....

rocker vitát meg pláne nem nyitok....
az én dzsekim is 80 akárhányezer volt...persze majd ruffika rámondja hogy mûbõr 😄DD

CSOCSO
most mivan??? nekem mondod hogy hozzajuk hasonlitom?
PResident Evil

shaba23
Nem értem, hogy a fog és hajmosás hiánya mennyire mérhetõ a cipõben és ruhában fürdéshez...Viszont azt vágom, hogy az amcsi fekákat a magyarországon a szökõkútban fürdõ cigánykölyökhöz méred😊 A szint ugyan az, legfeljebb az nigga dollárban kapja a segélyt...
Rokkert én még nem láttam ruhában a medencében, deviáns viselkedést pedig nem cak tõlük, hanem repperektõl is láttam (már amennyiben lehet beszélni magyarországon rapperrõl 😊 nekem az 50centen meg túpeken nevelkedett kis hülyegyerekek, -akik IGAZI rap zenét még életükben nem hallottak és csak attól menõ gyerekek, mert a piaci fubu a seggük alatt van- még nem lesznek rapperek 😊
CSOCSO
oszinten? egy markatlan kek rovidgatya ami az otthonka ruhat kepviseli.. plusz egy fekete polo.. semmi jel vagy felirat.. footlockerben vettem... ( a bolt nehany embernek ismeros lehet
Ruffi
De öszintén ám nem ér hazudni!

Ruffi
TE Csocso milyen ruha van mos rajtad?

CSOCSO
Ruffi
Nagyon jol teszed

CSOCSO
CSOCSO
csak most vettem eszre hogy a logodban gangtsarr van meg NY😊) be is fejeztem a beszelgetest errol .....

CSOCSO
kimehetsz kereteztesd be de azt is amit te mondasz.... mert abban nincs baj hogy a magyarok se jok.. mert egyaltalan nem mondtam.. itt arrol van szo hogy a negerek mennyire majmok... ennyi.. ha te ezt nem erted meg mert te onnan 11 ezer km rol jobban tudod akkor bocs... leszarom hogy otthon mivan a negerekkel.. lattam joparat.. buliztam is veluk ugy hogy tele volt a diszko veluk azokkal semmi baj nem volt.. es azok leginkabb ingeket hordtak.. ossze nem lehet hasonlitani a kettot....
Ruffi
jajjjjde hadd röhögjek a hülyeségeiden komolyan amiket mos leirtál azt kinyomtatom és bekereteztetem vhol a Fö téren!!!Nagyon vad!
Figyi ugyanugy jönnének ide amcsik (bár nem jönnek mer ki akar ide jönni....) sztem visszamennének ugyanez lenne hogy "ezek a magyarok de gázak" mer sajna azok jonéhányan bárcsak ne igy lenne..de komolyan miko jönnek a svájci rokonaim néha szégyenlem miko megyünk városozni....😞
Köpködnek az utcán, a sikátorba hugyoznak a szökökutba ugrálnak cigivel a szájukba és sorolhatnám...erröl ennyit..nem ártana körbe nézned itthon mielött kimész

PResident Evil
yo yo Nigga! spin that shit yo ! 😄

CSOCSO
?😊. hat azert azoknak is megvolt a sajatos viselkedesuk
PResident Evil
lol te kis DOn Huan ! 😄

CSOCSO
node azert a kis feka bulak nyugodtan maszkalhatnanak tanguciban vagy valami. .emrt egy ketto elegge finom volt😊
CSOCSO
az....
PResident Evil
mekkora LOÁL már !

CSOCSO
tessek linkelek egy kepet azhem jol megfigyelhetoek a nevetseges dologk.. kolok bakancsban.. ( azzal megy be a vizbe!)
plusz baloldalt a kolok 3 gatyaval azaz ket gatya meg bozer.. mindezt 40 fokban!!!!
nahjo latok egy felmeztelen fekat is.. igen.. azert ez a kissebbseg...:
tul nagy ugyhogy katt ide...
CSOCSO
es ez a topik a markarol szol... a dvatrol hat faxom😊 most mondtam el mi a divat amcsiban a fekak koreben... fikazom oket ugy ahogy engem paran fikaztak a hip hop os oltozekem miatt meg aaz oram miatt.. amikor a markas citizenekbol meg anyamkinja orakbol is csinalnak CSONT ugyanilyen kinezetu orakat..csak erre G SHOCK van irva... mindegy... szal miert veded oket??? persze hogy ez a divat.. errol beszelek.. es fikazom mer nevetseges.. es mivel te sem veszel fel ilyeneket neked is nevetsegesnek kene tartanod vagy ha nem tartod akkor ne fikazd a rockereket se!!!!
CSOCSO
haverom kabatja valami 100 ezer korul volt... rocker....
de mondom nem azzal van ab aj ha van ilyen.. kepzeld el magad egy rock koncerten... mindenki olyan cuccban van.. es utanna kepzeld el azt ha ez full normalis lenne!!! nem a zhogy rock koncerten ilyen emberek vannak.. hanem az hogy a valo vilagban ilyenek vesznek korul... a strandon se az volt a baj hogy volt egy ket ilyen kolok.. hanem az hogy MINDEGYIK ILYEN MAJOM VOLT!!!ertitek mar?
CSOCSO
azzal nincs baj.. de ugy furdeni a medenceben meg minden hogy rajta van a farmertol elkezdve a cipog minden?? es hogy tisztaban legyetek a dologgal: ha mondjuk 1000 feka volt ott ahol jartam (vizipark) akkor abbol nemhogy par darab nezett ki igy hanem az OSSZES!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem a fele.. nem a 3/4 e!!!!! AZ OSSZES!! remelem jol tudtok olvasni...

Gangstarr talan igazad van.. a punk rockerek undoritobbak ( nekem van rocker haverom tok normalisan felofltozik feka farmerbe, borkabat. nem szakadt stb.. szal ehhez sem ertesz) nade hogy az osszes feka amit latok ilyen majom modon oltozott???? mit veditek oket?? itt lennetek csak huledeznetek!! eddig nekem se volt bajom de amit latok latok.. es nevetseges.. ahogy viselkednek.... kiabalnak mintha nem is tudom kik lennenek. .szetesznek a lazasagtol stb.... otthon en is voltam fekak kozott.. voltunki mediterran diszkoban..hatalmasat denszeltunk az ott levo fekakkal..szal nem eloitelettel indultem!
de amit lattam a strandon.. hat az elrettentett!!! azt eddig nem mondtam ( es konyorgom nehogy kitalacionak higgyjetek) olyan balhe volt az egyik feka csapattal hogy jujj!!!rendesen megerkeztek egy olyan helre ahol elottuk 100nyi ember allt.. azt a 20 os feka csapat meg siman elore ment... persze senki nem mert megszolalni..azok meg mentek elore... es meg az ott levo csavo kerelmere se mentek hatra (ott levo csavo : aki engedi ugrani az embereket)
CSOCSO
nemtom ki ez a csavo de nagy faszsagot hord ossze....tudod.. olyan dologban probal okosabb lenni amihez fingja nincs ... en itt vagyok latom amit latok nap mint nap.. nem ket hete hanem honapok ota.. de okosabb akar nalam lenni.. no comment