10072
  • predator1982
  • Sickness
    ebay-en már 30 dolcsi.
  • Sickness
    Ja már vágom, rendeltem is egyet.
  • neevous
    "a ezek az újak is ilyen strapabírók lesznek, akkor húsz évig szemcsi marad"
    Felejtsd el...vess egy pillantást a szórakoztató elektronikára.

Én 9600-ért vettem @ ebay. Nyertél.:)
  • predator1982
    majd egyszer elmesélem nekem miért csak hatezer forintomba fog kerülni:-)

neevous, köszi:-) amúgy tudom. optikában dolgozom, és viszik mint a cukrot, és mondják hogy jó,bár optikaiba nem vennék, az valahogy nem az én izlésvilágom. ezek a modellek nagyon régen voltak divatban, és most megint előszedték. szoktak hozni is húsz éves modelleket, és csak apró javításra szorulnak:-) ha ezek az újak is ilyen strapabírók lesznek, akkor húsz évig szemcsi marad:D
  • neevous
    Nekem ilyen az optikai keretem. Vedd meg, kurvajó!
  • berczely
    van pénz!
  • predator1982
    de jó:-) hát én azért választottam lilát, mert azt kevesen hordják,meg olyan érdekes színe is van, főleg hogy nekem dioptriás színezett lilásrózsaszín lencse lesz benne, abszolút egyedi lesz, mert magam színezem:DDDD
  • berczely
    Ezért nem is vettem még én sem a legelső üzletben mert akkor úgy is szembejönne velem az utcán egyből...

Amúgy meg
  • predator1982
    de amúgy ezek sem rosszak. csak az a baj, hogy mostanában boldog-boldogtalan ezeket a fazonokat hordja, pedig nem mindenkinek áll jól:-)
  • berczely
    Nekem ilyen kell csak mégse pont ilyen...
  • predator1982
    hát nálunk feketék vannak férfiban leginkább, de azok olyanok mint a képen lévők, van piros is, aminek tarkabarka a belseje. rengeteget kaptunk belőle, keresik is sokan. ezek most sajna ilyen 36.000 környékén vannak, de persze szin alapján lehet kevesebb is több is, meg az aviatoros fazonokat viszik nagyon. az is olyan 30.000-72000ig mozog.
  • berczely
    Jöhet!

Én is keresek már régóta ilyesmi szemüveget! (ha jól képzeltem el a leírásod alapján!)
    Nekem mondjuk a márka nem számít, jó az 1000Ft-os C&A-s is.

Én is csak ilyen "kilógós" félét talátam...
  • predator1982
    ha érdekel , akkor ha meglesz lefotózom és megmutatom:-)
  • berczely
    Akkor az jólesz!
  • predator1982
    azért is mondtam hogy hasonló, a halványlilának kisebb ott oldalt:-) én is csak poénból próbáltam fel, és kiderült hogy jól áll:-) mert a választásom amúgy egy barna vogue lett volna:-)
  • berczely
    Ha 2 oldalt nem állna ki, nem csúcsosodna ki akkor kajak jó lenne!
  • predator1982

nekem ilyenem lesz majd:-) utálom ezt a fazont, viszont halványlilában és más szinű lencsével egész jó:-) csak sajnos nem találtam csak hasonló képet!
  • predator1982
    általában a RayBan-eknek egyedi típuskódjuk van, ez csak egy darabkája. a két szárban vannak az adatok, ez azt hiszem a színkódja. ezt keresed esetleg?
  • ipari jani
    Hú, RayBan szemüveget vettél? Mennyibe került? Én is akarok most venni, de annyira drágák... nem tudsz valahol olcsót?
  • berczely
    Addig jó a szavatosságuk!
  • Sickness
    Hali!
    Nem tudja valaki mit jelentenek ezek a 2140, 2132-es jelzések a RayBan szemüvegeknél?. A méretét vagy mit?
  • natihorv
    Hát ki kell próbálni, ez a nyitja mindennek. És tök jó, most olvastam, hogy itt külön vannak szedve az üzletek. Ez a honlapjuk: http://bit.ly/premieroutlet
    innen megtudható egy pár okosság, akit érdekel.
  • jancso22
    Hát, nem tudom, csak mert ennyire olcsó... turkálókban lehet ennyiért ruhát venni, vagy olyanokat, amikben van valami hiba... de akkor ezek szerint ezek nem olyan cuccok... bár a múltkori cuccok, amiket vettem, azok nagyon bejöttek, és eddig semmi bajom nincs velük. De eddig azt hittem, hogy csak szerencsém volt :)
  • Gunnersboy
    miért ne lenne olyan :D
  • jancso22
    Üdv!
    Szerintetek mennyire tartósak ezek az outletes cuccok? Van olyan mint amit megveszek teljesáron boltba? Van valakinek tapassztalata?
  • berczely
    Én voltam pénteken az Outletben (Polgáriban)

Vettem GANT márkájú pulcsit és nadrágot összesen 12ezer forintért (6-6ezer volt)
    (30ezerről volt leárazva mind2 cucc!!)
  • jancso22
    Én tudom, most pénteken, és én tuti megyek!!! Múltkor annyira olcsó cuccokat vettem ott, és akkor nem is volt 90%-os kedvezmény... biztos, hogy nem hagyom ki!!!
  • zolo
    Tudtok olyan helyet, ahol Eastpak táskák és övtáskák vannak akciós, bolti ár alatt, akár outlet szerűen?
  • predator1982
    én is nemrég kerestem táskát, én végül a tisza mellett döntöttem, sztem jó:-) a converse, szerintem hamar szétesett volna, mert az ilyen szar lakkanyagból készült, és többe van mint a tisza. anyag adidasztatyóm nekem is van egyvállas, de annak nincs tartása, azt csak akkor használom ha elutazom, viszont valóban tartós, és ami nagy előnye, hogy bedobható a mosógépbe:-)
  • vénfarok
    raj
  • zolo
    Mostanság mindenkin Fundango-t látok , ugyanolyan mint a Tisza csak más a minta. Adidas, Converse is gyárt hasonlót. Nekem nem ilyen bőr, hanem rendes táska anyagú álló Adidasom van évek óta, imádom (Y)
  • BADE
    A férfi méretezés 41-től kezdődik Lonsdale cipőknél.
    Az eddig eladott cipőknél nem volt gond a méretezéssel,általában ugyanaz a méret kell,mint bármelyik másik márkás cipőből.De meg tudok adni belső talphosszt is,ebben az esetben nem lehet kicsi vagy nagy a cipő.
    41-ben(25,5cm belső talphossz) ebből van készleten:
    http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50634655/37630939#2

41,5-es méretben(26cm belső talphossz)
    http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50634655/37615114#2
  • BADE
    Van készleten többféle fekete vagy fehér Lonsdale válltáska 6000ft.
    Képek itt:
    http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50634669?o=24#2
    http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50634669?o=36#2
  • Csuhai G
    Hol tudnék jó minőségű táskát venni? Esetleg olyasmi szabásút, mint a Tisza táskák (álló válltáska)?
  • berczely
    Pénteken mennék remélem még lesz akció!
  • hullabaloo
    Üdv!
    Most Premier Outletbe vannak nagyon jó akciók, akár 90% kedvezményt is kaphatsz. Megyek sztem beszserzek valami lábbelit :D
    Nem tudom pontosan a dátumot hogy mikor van az akció mert haverom mondta, nem tudná valaki megmondani esetleg?
  • prezi
    vannak jók... de cipőt neten ?! 40es kell :P
  • BADE
    Felkerültek az idei Lonsdale,Everlast termékek(cipők,pólók,pulcsik,nadrágok,baseball sapkák stb.):
    http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/

3 termék vásárlásakor 10% kedvezmény!!
    Amíg a készlet tart!

Érdeklődni:
    [email protected] címen
  • Laca19a
    Én sem szeretem az alján kiszélesedő nadrágokat. És szinte mindenhol ilyeneket lehet kapni. Farmernadrágból én magamnak megfelelőt találtam/vettem az Aboriginal boltban. Az alján ez tényleg eléggé összeszűkül, bármilyen cipő van rajtam, nem lóg rá, nem takarja el. És ez egy olcsó márka, jó áron lehet kapni és a weboldala szerint van két üzlete Miskolcon.
    Esetleg ha nem csak farmer jöhet szóba, akkor a bonprixből is találhatsz 1-2 megfelelő darabot. Én ilyet rendeltem a bonprixből, igaz nem szűkül annyira össze az alja, mint az Aboriginalnak, de még ez is jobb, mint a legtöbb helyen kapható nadrágnak, aminek kiszélesedik az alja.