Firestarter

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem leszünk így jóban... Maga nem csak nem érti a viccet, de mániákus mutagató, akinek eddigi áldozatai voltak én is TneX haverom... Ennek egyenes következménye lehet hogy felkeressük magát, lecsavarjuk fejét és... nem a focit egyikünk se szereti, mind1, kitalálunk vmi jó labdajátékot amiben egy fej szerepel és nem kell pattogtatni, mivel az emberi fej ilyen téren használhatatlan.

And5
jaj ez a musthave kategória

zaki

Dikkma
Már régóta olvasgattam a híreket a játékról, és így elõzetes alapján tetszik. Musthave
French SG
Dikkma
Nyugi.
And5
befogd a pofád vagy agyoncsaplak !!!!!!!!!!!! 😄D

zaki
mi vagy te bazzeg, magyartanár?!

pontot vesszõt felkiáltójelet meg ilyenek ezeket a mindenféle írásjeleket teccik ismerni mert ha nem akkor nem ártana megtanulnia uraságodnak hogy mégis mi a fenék azok remélem érthetõ voltam

And5
kb

Tikal
aham, atomfegyverekkel a szörnyek ellen?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

And5

And5
pill

Sephi
Szerintem ez a Prodigy szama nem ?😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
Hát egy link vagy screenshot jol esett volna, vagy hogy eszik vagy iszzák 😊))
Most keresgélhetek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

And5
na ez a gém nagyon jól néz ki a képek alapján kérdés mikor jelenik meg mert már megkellett volna jelennie állítólag Cooperative mód is lesz benne

← ElőzőOldal 2 / 2