24
  • Bonewerkz
    mellesleg nekem az a benyomasom, hogy mar ma sok embert klonoznak, egyforma izlesre trimmelve, ezert jo mindenkinek ugyanaz a 20 ,zene' a danubiuszon :)
  • Bonewerkz
    voltal mar gerincserult??
  • Bonewerkz
    naigen:)) tudta am a Joisten, mire keszul majd az ember parezer ev mulva!! masolasvedelmet epitett belenk!!
  • Shadow_THH
    Milyen jó lesz nekünk ha majd lesz 100db Bushunk!
    Azokon aztán lehet majd kozmetikumozni :PPP Szerintem senkit sem érdekelne
  • fotel
    megoldás - klónozott állat nem? :D
  • fotel
    Sík hülye vagy.

A klónozás rossz. El kéne fogadni, nem kéne mindenbe belenyúni.

Az meg hogy az arabok hibája minden - azé nem lehet aki őket basztatja???
  • Shadow_THH
    Az ember tényleg a legbetegebb teremtmény... Nem csoda, tul sok bennünk még az álati ösztön (ugye 5-6ezer év kultúra alatt nem képes számottevő változásra a génállomány). Ez a donor dolog az egyetlen jó amire még használni lehetne, de szerintem ezt máshogy is meg lehet oldani (n4cr láttam génmanipulált egeret aminek az oldalábol egy emberi fül nött ki :) ). Meg ez a szöveg hogy azért kell a klónozás, hogy akinek eredetileg nem lehetne gyereke annak is lehessen... Az örökbefogadásról még nem hallottak? Vagyunk elegen válogassanak - -
  • Sub
    Persze! Aztán meg állítsanak fel egy érzelemmentes klónhadsereget, akik csak parancsra várnak és lőnek mindent! A szervek klónozása nem hülyeség! Kevés a donor ugye :(
  • Lacc
    Szerintem pedig jó dolog lenne ha képesek lennék embert klónozni.
  • [HUN]PAStheLoD
    az a szomorú hogy a világ nem így gondolkodik mint pl. mi :(
  • Kandurex
    Nem tudom, hogy teljes mértékben egyetértsek -e. Az odáig oké, hogy embert ne klónozzunk. De pölö, szív, vese, máj, (-ból) ect. hatalmas hiány van, emberek 1000e! lehetne megmenteni.
  • Sub
    Ebben egyetértek! Nem kellene belepiszkálni a termetésbe/születésbe!!! Foglalkoznának inkább értelmesebb dolgokkal! Amúgy mi a hír Antinori prof. klónbébieivel?
  • Shadow_THH
    Na ennek igazán örülök hogy nem sikerült... Ennyire nem kéne az istent játszani!