Internetes sztár lett az iraki miniszter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fotel
saddam majom 😄 LOL 😄

tudod kisarc, nézd csak meg mi van itt - usa-nak nincsenek atom meg vegyifegyverei? Az nem is gond? 😄

viszont fura - mert õk vizsgálják ki hogy mi van ott, ha találnak valamit az usába viszik - onnantól meg senki sem mondja meg mi az igazság.

Ez egy durva beavatkozás volt akármilyen állam belügyébe - mint az oroszok itt. Érdekes nekünk ~56-ban nemigen segítettek - talán mert nincs olaj.

Az USA-ban belsõ gazdasági és társadalmi válság van - ezt palástolják háborúval. Ennyi. Loan - te az eszedet is kölcsönkérted mi? 😄DD

Bonewerkz
axiomak:
1: a haboruban mindig az elso aldozat az igazsag
2: mindig a gyoztesek irjak a tortenelemkonyvet
mindenesetre amcsik mar keszitik elo az igazi nagy dzsumbujt... (lsd: gyocceresatomcikk)

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

fotel
PL Kajü-ott kezdeném és a bakonyban meg pécs körzetében - nem is tudom miért;D

meg esetleg az iratok átnézése, detektorokkal - egy komoly fegyvertelephez infrasrtuktúra kell pl...
fotel
Nézzetek CNN-t és higyjetek el mindent.
Érdekes hogy hazug irakiak mi? DE! Vegyifegyver? Még nem találtak, se atom vagy biológiait... Egy tájékoztatási miniszternek mi a feladata? Lehet hogy a harci morál fenttartása? Egyszerûek vagytok, mint az ék - sok USA-majom.
gz_8
E hír olvasatán elõ is vettem egy csomag százas zsepit, hogy kellõképpen ki tudjam sírni magam

\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"

Tikal
lol, nagyon sokat mulattam a csávo beszolásain😊))
stupid invaders az egyik kedvencem 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]PAStheLoD
jaja

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]