7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
battila90 #6295 Aki tud segíteni F1 2007-ben, hogy hogy lehet több játékossal játszani az vegyen fel msn-re vagy írjon e-mailt msn és e-mail:[email protected] -
#6294 nem -
DanikaIV #6293 hy nem tudja vki hogy a multiban be lehet rakni-e botokat?(lanon) -
#6292 pl,mi?
kiváncsi lennék mire gondolsz itt:) -
#6291 hehehe:) -
#6290 Pl én. Jó kis játék, van amiben a mai napig verhetetlen. -
#6289 bocs Totti, de azzal ki játszik? -
#6288 nincs ( GP4-hez van ha az boldoggá tesz:) ) -
ricsa008 #6287 nincs a cha. 2007-hez mostani tv feliratok stb. -
#6286 végülis ezt akartam kifejezni....csak hát félresikerült:P -
#6285 Tudatlnság néha fáj... a Vista megvásárolható, semmi baj sincs vele, csak még nincs rá akkor szükség mivel még a driverek nem kiforrottak hozzá. Egy kis időnek el kell telnie még, meg felesleges egyenlőre Vistára váltani... amig nem muszály addig nem szükséges, mivel az XP mindenre jó, gyors és stabil kiforrott rendszer. -
#6284 nekem ment a vistán:P:P
de amugy a vistát felesleges felrakni mert még nincs normális verzió..csak vmi szar:D -
#6283 tedd azt -
barca1000 #6282 mert most ez van fent de vszínű letörlöm mert szar -
Laceee #6281 miért azzal a köcsög vistaval akarod játszani, -
barca1000 #6280 helló ha vki tud segíteni segítsen a F1 Challenge nem megy ezen a köcsög Vistán ha vki tud rá megoldást kérem segítsen íde írjon vagy e-mail címem [email protected] -
#6279 És most már elég a nyivákolásból! -
#6278 www.gooogle.co.hu
beirod oszt kiad vmit -
selandras #6277 Hello mindenkinek!
Eléggé új vagyok ebben a modozásban, mondja már meg nem vki, hogy az f1 mania modot honnan lehet leszedni.
Előre is köszi! -
hertzui #6276 És ezek a leírások merre vannak? -
#6275 amit csak találsz:).mindent:).hogy jó legyen:D.vannak ilyen leírások,hogy elvileg mi mire jó,itt most sztem hosszú lenne leírni:S -
hertzui #6274 És mit állítgassak az autón,segítenétek kérlek? -
#6273 meg a csillagok állásától -
#6272 meg az időjárástól -
#6271 nomeg ezt már mondták:):P -
#6270 nomeg vezetési stílustól:) -
#6269 nomeg a pályától is nagyon függ -
Laceee #6268 nincs általános beállítás ami minden F1 autóhoz jó, minden autónak más beállitás kell, kivéve a liga modoknak ahol egyenfizika van, ami az egyik versenyzőnek jó beállitás az a másiknak nem biztos hogy jó, magadnak kell beállítani az autót a te vezetési stilusodra -
hertzui #6267 Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó beállítást az f1-hez,mert nekem nem nagyon sikerül beállítani a kocsit?Előre is köszi!
-
#6266 na,nyugi van,semmi rossz nem történt.jah,nem a futamgyőzelmek alapján adják a vb-címet,de azér mégis három versenyből kettőt Ferrari nyert.asszem Hamiltonnál a Bahrain-i futamra gondolsz inkább:S.de ha már ott tartunk,akkor Rájkőnen is bénázott azon a futamon,szóval fifty-fifty.:)). -
#6265 Légyszíves ne kezdjétek az egymás pofozását. Vannak tények... Egyéni pontversenyben McLarenes vezet ( holt versenyben 3an, ebből is kettő McLarenes ). Konstruktőribe McLaren vezet. Egyenlőre ez a mérleg, nem futam győzelmek alapján adják a vb címet, de Malájban Hamiltonnak is elszurták a dolgot, és nyerhetett volna, HA, de nem igy lett... ez vagy igaz vagy nem ahogy a Maláj a Ferrari szemszögéből. -
#6264 ne kételkejd mer láttam mind a három versenyt.ebből kettőn Ferrari győzelem született,a maradék egyen meg azért nem mert elbénázták,de nagyon.erről ennyit. -
#6263 azt látom ADSADSAD:sadASD -
#6262 eddig láttad mind a 3 versenyt? mert eléggé kételkedem.... -
#6261 hát a rénó sehol nincs.és a Ferrari a legjobb csapat mostanság...gyorsabbak jelenleg mindenkinél... -
#6260 nem...dobozban XDXD -
#6259 hol élsz te szatyorban?:D -
#6258 haha,szép álom:D:P -
#6257 a mezőnyt:P:P -
#6256 alázó ferrari??? kit aláznak ők?