24
Segítsen valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tovi
    Az Geforce4 Mx szérián elég speciális TV chip van, az adatait sem nagyon adta ki az nvidia.
    Tapasztalatom nincs, viszont töltsd le a TVtool 8-as verzióját, az már támogatja ezt a kártyát is.
  • [Jakuza]
    Van mas program is.
    PL az NTFS for Windows 98.
    Ha erdekel feltehetem valahova.
  • Gerry
    A Windows Me nem támogatja az NTFS filerendszert, úgyhogy valami segédprogramot kéne használnod, ahhoz hogy kezelhesd azt a partíciót is, asszem erre valo a Captain Nemo nevű program is... Vagy szimplán beteszed a winyódat egy olyan gépbe, ahol Windows 2000 vagy XP fut, és átkonvertálod FAT32-re.
  • OGabor
    Hi! ugyan ilyen alaplapom volt ugyan ezzel a problémával! A memóriaidőzítéseket állítottam át a BIOSban és úgy tökéletesen müködött! Próbáld ki hátha! :)
  • GyaxyBoy
    Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy fent van a WIN ME az eggyik vinyómon, de a másik NTFS rendszerű és nem látja a Win. Most hogyan tudom elérni hogy megtalálja és ne kelljen leszednem, de nem akarok wint telepíteni se, mert abból már elegem van egy darabig!
    Köszönöm a helpet!
    Súrgős lenne!

Bye
  • Gerry
    Milyen SB? Van rajta egy szám: CTxxxx, ha ezt megadod, megmondom, hogy hol van hozzá driver!
  • marsu
    Sziasztok.

Van egy 56 kbs- os modemem, de amikor csatlakozom az Internetre, akkor csak 33,6 kbs- al dolgozik, a kérdés az, hogy miért??
  • Kandurex
    Izé, az előző Bon Bon-nak akart menni nem Darvasnak.
  • Kandurex
    Egy próbát megér, ha megy mindenképpen szólj vissza. na, kapcsold be az élelsimitást 2X-re!, és teszteld a progikat.
  • Gerry
    Okk, akkor a #6-ban leírt többi dolgot próbáld végig! Mióta áll fenn a probléma? Mit csináltál, amikor utoljára működött?
  • darvas
    Lefuttattam és nincsen semmi baja.
  • darvas
    Lefuttattam és nincsen semmi baja.
  • Gerry
    Kipróbáltad a Memtest86-ot???
  • darvas
    A RAM 266Mhz-s, ugyhogy biztos nem azzal van a baj, hogy aza alapalap nem komál minden 333Mhz-s RAM-ot.
  • krob
    Részletesebben:
    (Enyim masina:A7S333,XP1700+,Samsung RAM, Radeon, XPprof. annyira hasonló, hogy egy próbát megér a dolog)
    Nem biztos, hogy rossz a RAM-od, csak nem megy 333mhz-en. Megoldás:
    BIOS-ba be, a processzor sebességét állítsd be kézzel (például 10*133 azaz 1330mhz, de azért nézz utána pontosan, ha nem tudod, vagy valami szaki legyen kedves írja be ide!), ezután a CPU/RAM viszonyt állítsd 1:1 -re.
    Ezen beállítások után, a gépem olyan lett, mint egy kezesbari. Tudom, nem egy tuninggép, de ez egy nagyon olcsó alaplap, és az árát nagyon megéri!
  • Gerry
    Futtass le egy Memtest86 tesztet, és ha itt nem jelez hibát az azt jelenti, hogy a RAM-od O.K., vagy valami hardware ütközés, vagy valami software hiba okozza a gondot... Ezen frissített driverekkel, esetleg Win reinstallal lehet segíteni a hardware ütközést pedig ki lehet deríteni úgy, hogy szépen kiveszel minden nem létfontosságú alkatrészt (hangkártya, hálókártya, modem, stb...), majd szépen egyesével beteszegeted, és ahol megborul a dolog, annak a környékén kell keresni a megoldást!
  • darvas
    Egy Feel-IV 400w-os tápom van
  • krob
    Hali!
    Hasonló a gépem, volt hasonló problémám is. Nálam a RAM-mal volt gond, de most csak 266mhz-el megy és így betonstabil.
  • darvas
    Császtok! Kéne egy kis segítség. Amikor bekapcsolom a gépemet mielőtt még bejönne a vindows újraindul. Miért?
    Gépem: ASUS A7S333 alaplap, AMD AthlonXP 1600+ proci, 256MB Samsung DDR Ram, 15GB Western Digital vinyó, Ati Radeon 8500LE videokártya
    A gépen WinXP Professional oprenszer van.
    Légyszi segítsetek, ha tudtok! Mi lehet a baj?