28
Megszűnt a gamekapocs!!!
-
#28 ÚJRA INDULT ÉS MILYEN JÓ, SZERINTEM A LEGÁTTEKINTHETŐBB JÁTÉKOKKAL FOGLALKOZÓ WEBLAP!!! -
#27 újraindult az oldal -
#26 Sorry mindenkitől a tegnapiakért,kurva influenza szétnyomja(ta..)az agyam,szal sorry.. -
antijedi #25 hát a gk már akor meghalt amikor forumá alakult, addig jártam oda amig rendesen üzemelt, de ez a csak forumosdi + még annak is elég ramaty elérés már eléggé a haláltusájavolt szegénynek (elötte tényleg jó volt) -
#24 Tnex: -
#23 Mikor átalakult forum oldallá vagy mivé csináltam ott egy nicket de 200 hozzászolás után léptem mert még káromkodni se nagyon lehetett. A kurva isten huzza a vérvörös faszára aki miatt megsznt a GK. -
#22 jajj szegény gk -
#21 TneX itt is haver, tehát eleve nem lehet nem igaza ;D -
claw_ #20 Amúgy inkább örülj hogy beszólt! Külöben mi lett volna? Beír 1-2 ember hogy jajj szegény GK, jobb esetben összegyűlik 10 hozzászólás... Így meg! Máris 20-nál tartunk! -
claw_ #19 Mivel TneX egyik legjobb haverom (~fejből tudom hány fogát ütöttem ki ) ezért nincs! -
#18 Nincs.
Gknak meg hát, vége, marad még sok oldal. -
#17 Minek???
Elb@sztam,ok..És??
Attól még igazam van,nem?? -
claw_ #16 Csak unatkozott+kötözködős kedvében volt, egyik szépséghibája, pedig jóarc ember, ilyenkor minden marhaságot megcsinál, nem kell komolyan venni! Vagy lehet csak ahhoz gyökérnek kell lenni! -
claw_ #15 Azt nem kukac(=@) hanem egy copyright-ot jelző ©! Szemüveget! -
#14 Bár nem fogok vitázni,de "magánvéleménynek" kicsit durva volt,amit bepötyögtél.. -
#13 A kukaccal nem sok minden változott..
Gyökérséged meg főleg nem... -
#12 Kár érte. :(
Én szerettem a GK-t csak olyan lassú volt a fórumuk, hogy kínszenvedés volt oda írni. -
#11 gk valaha tényleg jo volt.....RIP -
TneX #10 Unreg köcsög? :DD -
#9 gratula,unreg köcsög.
Mit alázod le más munkáját?
3 Évig működött az oldal,jópár hozzáértőbb arc számára...
-
#4 talán van akit igen !!! -
#1 megszűnt a gamekapocs...