Windoze probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Ja, és mintha azt hallottam volna, hogy a virusírtó a format c: paranccsal indul. Ugye?
Jól emléxem?
😉))))))

ollie
Egyébként teljesen újra installáltam mindent, hogy ne legyen probléma a driverekkel.
WinXP + a legújabb Catalyst van fenn.

ollie
Azóta van ez, hogy kicseréltem az nvidia kártyámat ati-ra. Sajnos az sem mûködik amit javasoltál, mert ebben az esetben rögtön kilép a programból.
Na mindegy valamit majd csak kitalálok.

AtomHeart
Esetleg ezt probald meg:
MSIE-ben Tools->Internet Options->Connections->itt jelold ki a never dial a connection-t

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

AtomHeart
S ez regota van igy? Egy program vagy oprendszer installalasa utan, vagy csak ugy?

AtomHeart
lolll

ollie
Persze, persze... nem ma szedtek le a falvédõrõl.

Velem ilyet senki...

PResident Evil
meghackelték a gépedet, ezért leszedték minden kódodat, csak midnig kikapcsolod, éd újra kezdik a letöltést rólad .D😄😄😄:😄😄😄😄:😄😄DDD

ollie
Ja, Windoze Me van, ha ez számít...

ollie
Na, a következõ a problémám...

Rögtön bootolás után az oprendszer valami miatt az internetre akar menni (megjelenik a dialogus ablak, ahol kiválasztod melyik kapcsolatot akarod...). Ugyanezt eljátsza egy csomó programnál amikor elindítom azokat, sõt, addig nem is indulnak el a programok, amíg ki nem lépek abból az ablakból, de ami a legrosszabb, hogy vannak programok amik el sem indulnak, ha Cancel-t nyomok a kapcsolat létrehozására.
Na most a gépemen 1, azaz egyetlen egy darab spyware/adware sem vírus nem leledzik ez 100% biztos!
Az automatikusan indulo programok közül egy sem csinálja, a windowz registryben sem találtam semmi olyan induló programot ami csinálhatná.
Mi a rák van? Ötletek?