10
sok anyázással... na jó azért nem...
-
#10 Ja, és mintha azt hallottam volna, hogy a virusírtó a format c: paranccsal indul. Ugye?
Jól emléxem?
;))))))) -
#9 Egyébként teljesen újra installáltam mindent, hogy ne legyen probléma a driverekkel.
WinXP + a legújabb Catalyst van fenn. -
#8 Azóta van ez, hogy kicseréltem az nvidia kártyámat ati-ra. Sajnos az sem működik amit javasoltál, mert ebben az esetben rögtön kilép a programból.
Na mindegy valamit majd csak kitalálok. -
#7 Esetleg ezt probald meg:
MSIE-ben Tools->Internet Options->Connections->itt jelold ki a never dial a connection-t -
#6 S ez regota van igy? Egy program vagy oprendszer installalasa utan, vagy csak ugy? -
#5 lolll -
#4 Persze, persze... nem ma szedtek le a falvédőről.
Velem ilyet senki...
-
#3 meghackelték a gépedet, ezért leszedték minden kódodat, csak midnig kikapcsolod, éd újra kezdik a letöltést rólad .D:D:D:D::D:D:D:D::D:DDDD -
#2 Ja, Windoze Me van, ha ez számít...
-
#1 Na, a következő a problémám...
Rögtön bootolás után az oprendszer valami miatt az internetre akar menni (megjelenik a dialogus ablak, ahol kiválasztod melyik kapcsolatot akarod...). Ugyanezt eljátsza egy csomó programnál amikor elindítom azokat, sőt, addig nem is indulnak el a programok, amíg ki nem lépek abból az ablakból, de ami a legrosszabb, hogy vannak programok amik el sem indulnak, ha Cancel-t nyomok a kapcsolat létrehozására.
Na most a gépemen 1, azaz egyetlen egy darab spyware/adware sem vírus nem leledzik ez 100% biztos!
Az automatikusan indulo programok közül egy sem csinálja, a windowz registryben sem találtam semmi olyan induló programot ami csinálhatná.
Mi a rák van? Ötletek?