Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Tudom, csak a gép teljesítménye kapcsán írtam...

13 ezer hozzászólást olvassak vissza? Akkor semmit sem csinálnék két hétig...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
hagyjál már a crysissal az egy kalap szar.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Tényleg nem asztatni akarlak, nem mintha baj lenne, hogy pörög a fórum, csak úgy tûnik, többet fórumozol és kérdezel, mint tesztelsz és/vagy visszaolvasol... 😊 Lenyin elvtárs pedig megmonta, csak úgy fogsz rájönni, mi a jó beállítás neked meg a gépednek, hogy tyesztyelni, tyesztyelni és tyesztyelni... Nem fogja senki megmondani a tutit, minden konfig és a rajta futó rendszer más, mindenhol picit másképpen szeszélyes a Lonci (tényleg, megvan már egy hete az FC? "megjött" már neki, vagy benn tartod a lemezt a drive-ban? - ez esetben minden indításnál pörgeti és dolgozik a Starforce) ).

Video készítéshez szerintem azért nem jó a FRAP-s, mert ha sûrûbb akció van, leesik a framerate 25 alá, az tuti (ha meg high vis range-et is akarsz, akkor diafilmed lesz ultramagas minõségben). A beépített AVI rekorder frame-rõl frame-re lerendereli neked a felvett tracket, ezért olyan lassú, viszont ha egyszer kész a track, egy Pentium 3-ason is lerenderelheted a videót.

A "nincs visszajelzés" témájához: ha van egy készre megvágott tracked vagy trackrészleted, megküldöd lefekvés elõtt az avi rekorderrel, reggelre kész...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Reaper
Nemtom, 1.12-vel megy és látom is, hogy mit csinál...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage
Csak nem a beépített kódolót használom, mert nem mûködik. Amennyire halottam ráadásul az igen lassú és még visszajelzést sem kapok, hogy megy -e. Úgy csináltam, hogy Frap-szel vettem fel a track lejátszást. Elég hibrid megoldás mi? Viszont baromi gyors!

A bátyus gépére majd most rakom fel, azon még a Crysis is fut megnézem hogy azon mit tud.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Javaslom akkor, hogy a videózáshoz minden grafikai beállítást vegyél vissza a scene kivételével! Elég ha a record avi rész elkezdése elõtt beállítasz mindent fullra...

Molnibalage
Például, hogy mit bír el a gépem, meg hogy a felvett videó hogyan reagál a különbözõ kódolási dolgokra. Az XVid formátum, haszanálata estén a Falcon videóknál, ha hirtelen mozgatom a fejelm Tarck IR-rel akkor "pixelesedik", gyakorlatilag BÁRMEKKORA (4000 felett is!) bitrátánál. Ez itt még nem történt meg, de az XVid kodek nem a legjob itt sem ahogy látom. Az ACE Packban van egy atomzsír kodek ami majdnem olyan jól tömörít, de iszonytosan jó képminõséget ad még a fenti esetben is és még csomagolóprogammal össze lehet vinni az 1/4 - 1/5-re! Csak sajnos elég gáz, hogy állandóan le kell szedni, ha repülni akarok és állandóan vissza kell rakni, ha kódolni akarok. A gépem meg sajnos szinte semmit sem bír el. Pár flare és füst meg is fekteti.

üdv!nemértem mit kell ezen neked tesztelni?játsz vele,készíts videókat,és annyi.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage

Molnibalage
A Track visszajátszása közben lehet olyat csinálni a kamerával, hogy egérrel begyorsítom és elindul egy irányban, de úgy változtatom meg a kamera beállításának szögét, hogy a mozgási iránya ne változzon? Vagy a fenti alapmozgás esetén a párhuzamos eltoltása lehetséges a pályának? Kamera mozgása közben tracking funkció? Ezeket eddig nem tudtam megcsinálni.

"még megvárom a DCS következõ eltolását"
Én már kb másfél éve nem látok-hallok sehol olyan dátumot amit tologatnának... 😊 mire gondolsz? 😊

Molnibalage
"Az a szitu, hogy a szimu mûfaj teljesen el lett hanyagolva a kiadók által az utóbbi években, ez tény."

Hát igen, de hála istennek azért vannak még FEJLESZTÕK akik foglalkoznak ezzel, csak sajnos mindkét nagy pénzes (FO és ez) majd jön amikor jön kategória.

Molnibalage
"gusztustalan módon korlátozták a szólásszabadságom"

Ezt a részt esküszöm nem vágom. Mármint az DCS "gyári" fórumán? A zsarolást arra érted, hogy anno azért buzdítottak az 1.1-ra, mert majd gyün a BS? (már nem emlékszem a régmúltra)

NEXUS6
Az a szitu, hogy a szimu mûfaj teljesen el lett hanyagolva a kiadók által az utóbbi években, ez tény.

A Lock fejlesztõi sokkal többet megtesznek a mûfajért, mint amit bárki is megtesz rajtuk kívül, ez is tény, mint ahogy az is, hogy igen csak korlátozottak az erõforrásaik.
Én becsülöm is õket, de láthatólag nem igen tudnak õk sem igazán mit letenni az asztalra. Márpedig ebben a mûfajban a vásárló nem elõre fizet.

Ha bemegyek az étterembe és bogarat találok a kajámban, vagy 2 óra múlva kapom meg, amikor már indulnék, akkor nem fizetek érte, tiszta sor. Ha bug van a progiban és játszhatatlan, vagy csak 5 évet csúszott akkor vajon nem jár ugyan az érte?

Pl 2005-ben amikor a CivIV megjelent (gyak félkészen) egy fél évig szenvedtem vele, mint messiást vártam az új patcheket hozzá, mert szörnyû volt, és nem is voltam hajlandó érte pénzt kiadni. Most miután még egy próbát tettem vele, megvettem mert a kiegekkel, miegymással úgy ítéltem már megüti a szinvonalat.
Csak ennyi, nem hiszem, hogy ez olyan bonyolult kérdés lenne.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

üdv!ha ez így van,már ácsoltatom is a falu fõterén a szobrod talapzatát!

lehet, félreértettelek, ha igen, akkor bocs.

Товарищ Путин

ezzel nem értek egyet. sajnos a fejlesztõknek folyamatosan kell enni, kell a pénz a rezsire és az óvszarra. ez közönséges lopás. bemész az étterembe, megeszed a kaját, de nem fizeted ki, mert sótlan volt? vagy hogy van ez??

Товарищ Путин

nézd, a fejlesztõket és a közéjük épült gazdasági társaságot az eddigi teljesítményük, ocsmány hazudozásuk alapján nem zártam a szívembe. Nekem aztán senki nem tartozik beszámolóval, hogy milye eredeti, milye nem, nem érdekel.
Én törekszem mindenbõl eredetit tartani, mert nekem ne ugasson senki. még az XP-m is legális. tõlem azt teszel a gépedre amit akarsz. Én régen bevédtem a lockont, de ennek vége. gusztustalan módon korlátozták a szólásszabadságom, megzsaroltak stb. szóval tehetnek egy szívességet. még megvárom a DCS következõ eltolását, az újabb hazudozást és akkor szépen elkezdek mindenhol ugatni, ahol csak lehet.

Товарищ Путин

NEXUS6
Mindenkinek megvannak a szempontjai.
Egy olyan progit, amivel nem tud az ember játszani (vagy mert bugos, vagy mert nincs hozzá vasa) szerintem is hülyeség megvenni. Egy bughalmazért eccerûen nem érdemlik meg az alkotók/kiadók, hogy pénzt kapjanak, szerintem.

Azokat a progikat, amit nem csak kipróbáltam, hanem jó pár órát eltöltöttem velük én is szívesen megvettem végül. Pláne, hogy pár hónap alatt látványosan le tud esni az áruk.😉
Persze van akinek még az is sok, én hiszek a megélhetési warezolásban, bár azért már nem vagyok rászorulva.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

polluxware
Jópár repszim progim van eredeti.. A-10Cuba, B-17 FFII, Il2 sturmi1946, EECH, Flanker2, Lock on alap.

Lock-on 1.00-t ajándékba kaptam speciel, és szerettem volna vele játszani annó, de két dolog miatt nem ment.: 1. gépigény, 2. 5percnél sose bírta tovább a progi hogy ne dobjon az asztalra...

1.02p na ezzel már futott, gép is elegendõ már hozzá, minden happy..

Megláttam az FC-t, leszedtem, 2napig szenvedtem vele, elindult! És erõsen gondolkodok rajta ,hogy jogosan használom így ,mert kábé 2éve megvan az akkor gondlom igencsak drága alap lock, és most jutottam el odáig hogy érdemben élvezzem a dobozka tartalmát.
Nem esküdnék meg rá hogy valhogy nem szerzem meg az eredeti, mert látom benne a "munkát", szóval nem szeretnék vitát indítani ezzel a kis szösszenettel.

Hali,

rendeltem egyet neked 1 perce kintrõl. szállítással együtt kb 3200 forint lesz. ha megjött, szólok, hogy miként tudod átvenni. Sírás befejez!! 😊

Товарищ Путин

L Viper
Nekem megvan ugyan dobozosban, de az az igazság, hogy én nem ismerek olyan embert akinek az otthoni gépén minden gyári, eredeti, a képnézõ progitól a Photoshopig, hang, v. videóvágóig, hadd ne soroljam már.
Biztos van ilyen ember ebben az országban, csak én nem ismerem <#nyes>.

Fúúúúj gusztustalen torrent, meg warez.
nos olvasgattam itt visszafele picit.én nem mennék abba bele,hogy ki mennyit keres,vagy kinek mi a sok,vagy a kevés.nem is ide tartozik.elitélendõ a warezolás,az biztos,bár én is sokat töltök le.de jártam én olyan fórumon is,ahol azt írják,hogy segítenek vásárolni 1.1-es verziót,én írtam is,hogy utalom a pénzt egy letöltõsre,és legyen szíves valaki befizetni nekem.sajna semmilyen választ nem kaptam erre,illetve azt írták,hogy nem tart semeddig olyan bankszámlát nyitni,amivel fizetni lehet a neten.ahogy figyelem az adott topikot,jelentkezett már más is FC vásárlásra.de nemnagyon mozdúltak rá.én megpróbáltam két különbözõ bank kártyájával is megvenni,nemsikerült.és a bank nem érti a mai napig miért nem.egyszóval én személy szerint kifogytam a lehetõségekbõl,hogy hivatalosan hozzájussak,így én is megpróbálkozom majd leszedni,és "beüzemelni".lehet hogy "csak" 3000Ft.de nem tudom megvenni,bár lenne rá annyim.ez van.

sure
Re #17642: ha itt most a beépített video editorról beszélsz, az nem FC-s találmány, és "bármit bárhonnan visszajátszani" vele nem könnnyeb s nem nehezebb, mint elõdjeiben.

Isten nem bottal, hanem VMware.

amúgy meg ha valaki a hivatásos katonáktól sajnálja amit azok kapnak, az hülye. kevés a pénz és még meg is döglesztik az embert

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

te bocs, de ki bántotta is a másikat???

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

polluxware
Feleslegesen bántjátok egymást... Nem mindenki él azonos anyagi körülmények között, mégha fizetésbõl vagy illetménybõl is veszi a megvennivalót.

Jut eszembe hogy utálták ,ha zsoldot mondtunk illetmény helyett <#vigyor1>

Szar hetem van szerintem itt keresendõ a válasz...

ON
?? nem értem a válaszod utolsó részét? vagy valaki szólt valamit, amit nem láttam?

Urak, ha kérhetem, ezt ne itt. Köszönöm. <#worship>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

42nd Intruder
Nah a kaszárnyában csak nem fog senki olyan emberkedni... Én már jobban sírhatnék emiatt 😄

Háttõõõ a számítógépem a fényképezõgép a laptop és tulajdonképpen minden mind mind nyári munkán vagy illetménybõl összespórolt általam kifizetett dolog bár nem tudom ehhez kinek mi köze (gyanítom senkinek semmi mert nem tartozom elszámolással)...
Most majd az jön hogy az illetményt meg a ti fizetésetekbõl vonják le... Valóban ez a rendvédelmi szervek átka valakinek fenn kell tartani õket! Amíg szívvel csinálom és önként választom hogy (és igen mert ez is benne van) akár meg is döglök miattad is meg bárki másért nem biztos hogy érdemes megszólnod emiatt.
Cutter, te ezt írtad :

"És ott a pont! Én valamiért mindig nevetek mikor meglátok egy reklámot hogy kölcsönre TV, utazás, hûtõ, sz.gép... stb"

Nem tudom, te hányszor mentél nyaralni, hány számítógépet, tévét, hûtõt vettél már saját pénzbõl, amit a fizetésedbõl tettél félre. Bár ezekkel fel vagy szerelve, ahogy elnéztem rendesen...És most nem megbántani akarlak, csak mielõtt másokat kritizálsz, elõször ezeket a kérdéseke tedd fel magadnak, hogy te vajon mit tudsz felmutatni 2x éves fejjel??

Bucser, Cutter, nem legyetek már ilyenek...

Siluro
Attol tartok, hogy a bannerba lévõ no warez témához ez is hozzátartozik.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

És ott a pont! Én valamiért mindig nevetek mikor meglátok egy reklámot hogy kölcsönre TV, utazás, hûtõ, sz.gép... stb
Bucser
HA nem tudok játékra gépet venni akkor nem veszek. Ez ilyen egyszerû.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

polluxware
@Bucser: Akkor futtatom amikor akarom... (egyszer elindítod, kikapcsolod a gépet, aztán 1hétig nem kéri a lemezt)

Reaper: Igazat adok! 3000ft bõven megéri érte! Csak annyian nyavajognak hogy nem tudnak hozzájutni sehogyse. 95% aki látja úgyse hiszi el hogy megy, szóval nem féltem a sz.jogokat. Aki meg kiprószálja és megy, az örül... +mégjobban rákattan hogy eredetiben legyen meg valahogy.

Külföldi eldugott fórumon olvastam elõször ezt, ott se nagyon kaptak a dologra.

Nem akarok én senkit efelé irányítgatni, csak gondoltam megosztom az infót. Hev a nájsz déy

<#worship>

Reaper hidd el van akinek nagyon is számít az a 3000 forint, én romániába élek, egy közepes gépem van amit részletre tudtam csak megvenni, és örülök ha minden hónapba a részletet tudom rendesen fizetni, 3000 forintos játékra már nem futja, esetleg ha kaján spórolok, de egy játék miatt nem fogok éhezni.
Én régebben sokat próbálkoztam egy StarForce Nightmare nevü progival mert azt olvastam hogy azzal el lehet indítani, nem tudom hogy pontosan mit csináltam de egyszer elindul, késõbb hiába próbáltam nem sikerült megint elindítani, olvastam még olyat is hogy az összes cd, dvd meghajtót ki kel húzni a gépbõl és a Flamng Cliffs cd rõl készült imaget bemountolni 4.10 es daemontoolsba, kipróbáltam ezt is, nem túl kellemes megoldás hogy mindig le kell húzni a kábeleket, de így még mindig beindult.

Reaper
3000Ft-ról beszélünk... Szánalom!

Bucser
és hányszor sikerült elindítanod?

polluxware
Láttam valhol.. Mûkszik😊

Flaming Cliffs

1. Legyen meg a játék😊 (iso, nrg, mds tökmindegy..)
2. install lock on
3. install patch 1.02
4. install flaming cliffs
5. install flaming cliffs patch (1.12b, de ugyancsak mind1 melyiket rakod fel)
6. install daemon-tools (én 4.10-est használom)
7. elindítod a játékot, az kér hogy indísd újra a gépet. SF miatt...
8. betöltöd az iso-t a demonba, all emulation on
9. sajátgépben megkeresed az ISO filét amit bemountoltál
9. kisebbre veszed az ablakot hogy lásd az asztalt is
10. jobb gomb másolás
11. asztalon beillesztés
12. samikor elkezdi másolni az asztalra a fájlt, rákattintassz a lock 1.12 ikonra. Ez lehet a Start->prog.. lock on ikon is..

töltöget egy ideig ,de aztán egy Su25T néz farkasszemet veled.

Ami fontos hogy a másolás elõtt kell hogy a cd check végig érjen. Ha nem megy próbáld újra😊 HDD cpu szinkron jellegû dolog az egész

Ja és nem kell abalygatni az optikákat..

azért

Jó rendben...
mi volt a kötekedés?

Én nem fárasztalak. Ha már belémkötsz vállald hogy normálisan válaszolsz.. ENNYI
😄😄 LOL!

Nélküled nem is volt az igazi... 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Reaper
Mi ez a lámagyûlés?😊

ne fárasszál kutter kérlek.