Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13 ezer hozzászólást olvassak vissza? Akkor semmit sem csinálnék két hétig...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Video készítéshez szerintem azért nem jó a FRAP-s, mert ha sûrûbb akció van, leesik a framerate 25 alá, az tuti (ha meg high vis range-et is akarsz, akkor diafilmed lesz ultramagas minõségben). A beépített AVI rekorder frame-rõl frame-re lerendereli neked a felvett tracket, ezért olyan lassú, viszont ha egyszer kész a track, egy Pentium 3-ason is lerenderelheted a videót.
A "nincs visszajelzés" témájához: ha van egy készre megvágott tracked vagy trackrészleted, megküldöd lefekvés elõtt az avi rekorderrel, reggelre kész...
Isten nem bottal, hanem VMware.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A bátyus gépére majd most rakom fel, azon még a Crysis is fut megnézem hogy azon mit tud.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Én már kb másfél éve nem látok-hallok sehol olyan dátumot amit tologatnának... 😊 mire gondolsz? 😊
Hát igen, de hála istennek azért vannak még FEJLESZTÕK akik foglalkoznak ezzel, csak sajnos mindkét nagy pénzes (FO és ez) majd jön amikor jön kategória.
Ezt a részt esküszöm nem vágom. Mármint az DCS "gyári" fórumán? A zsarolást arra érted, hogy anno azért buzdítottak az 1.1-ra, mert majd gyün a BS? (már nem emlékszem a régmúltra)
A Lock fejlesztõi sokkal többet megtesznek a mûfajért, mint amit bárki is megtesz rajtuk kívül, ez is tény, mint ahogy az is, hogy igen csak korlátozottak az erõforrásaik.
Én becsülöm is õket, de láthatólag nem igen tudnak õk sem igazán mit letenni az asztalra. Márpedig ebben a mûfajban a vásárló nem elõre fizet.
Ha bemegyek az étterembe és bogarat találok a kajámban, vagy 2 óra múlva kapom meg, amikor már indulnék, akkor nem fizetek érte, tiszta sor. Ha bug van a progiban és játszhatatlan, vagy csak 5 évet csúszott akkor vajon nem jár ugyan az érte?
Pl 2005-ben amikor a CivIV megjelent (gyak félkészen) egy fél évig szenvedtem vele, mint messiást vártam az új patcheket hozzá, mert szörnyû volt, és nem is voltam hajlandó érte pénzt kiadni. Most miután még egy próbát tettem vele, megvettem mert a kiegekkel, miegymással úgy ítéltem már megüti a szinvonalat.
Csak ennyi, nem hiszem, hogy ez olyan bonyolult kérdés lenne.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Én törekszem mindenbõl eredetit tartani, mert nekem ne ugasson senki. még az XP-m is legális. tõlem azt teszel a gépedre amit akarsz. Én régen bevédtem a lockont, de ennek vége. gusztustalan módon korlátozták a szólásszabadságom, megzsaroltak stb. szóval tehetnek egy szívességet. még megvárom a DCS következõ eltolását, az újabb hazudozást és akkor szépen elkezdek mindenhol ugatni, ahol csak lehet.
Товарищ Путин
Egy olyan progit, amivel nem tud az ember játszani (vagy mert bugos, vagy mert nincs hozzá vasa) szerintem is hülyeség megvenni. Egy bughalmazért eccerûen nem érdemlik meg az alkotók/kiadók, hogy pénzt kapjanak, szerintem.
Azokat a progikat, amit nem csak kipróbáltam, hanem jó pár órát eltöltöttem velük én is szívesen megvettem végül. Pláne, hogy pár hónap alatt látványosan le tud esni az áruk.😉
Persze van akinek még az is sok, én hiszek a megélhetési warezolásban, bár azért már nem vagyok rászorulva.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Lock-on 1.00-t ajándékba kaptam speciel, és szerettem volna vele játszani annó, de két dolog miatt nem ment.: 1. gépigény, 2. 5percnél sose bírta tovább a progi hogy ne dobjon az asztalra...
1.02p na ezzel már futott, gép is elegendõ már hozzá, minden happy..
Megláttam az FC-t, leszedtem, 2napig szenvedtem vele, elindult! És erõsen gondolkodok rajta ,hogy jogosan használom így ,mert kábé 2éve megvan az akkor gondlom igencsak drága alap lock, és most jutottam el odáig hogy érdemben élvezzem a dobozka tartalmát.
Nem esküdnék meg rá hogy valhogy nem szerzem meg az eredeti, mert látom benne a "munkát", szóval nem szeretnék vitát indítani ezzel a kis szösszenettel.
rendeltem egyet neked 1 perce kintrõl. szállítással együtt kb 3200 forint lesz. ha megjött, szólok, hogy miként tudod átvenni. Sírás befejez!! 😊
Товарищ Путин
Biztos van ilyen ember ebben az országban, csak én nem ismerem <#nyes>#nyes>.
Fúúúúj gusztustalen torrent, meg warez.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Jut eszembe hogy utálták ,ha zsoldot mondtunk illetmény helyett <#vigyor1>#vigyor1>
ON
Товарищ Путин
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Most majd az jön hogy az illetményt meg a ti fizetésetekbõl vonják le... Valóban ez a rendvédelmi szervek átka valakinek fenn kell tartani õket! Amíg szívvel csinálom és önként választom hogy (és igen mert ez is benne van) akár meg is döglök miattad is meg bárki másért nem biztos hogy érdemes megszólnod emiatt.
"És ott a pont! Én valamiért mindig nevetek mikor meglátok egy reklámot hogy kölcsönre TV, utazás, hûtõ, sz.gép... stb"
Nem tudom, te hányszor mentél nyaralni, hány számítógépet, tévét, hûtõt vettél már saját pénzbõl, amit a fizetésedbõl tettél félre. Bár ezekkel fel vagy szerelve, ahogy elnéztem rendesen...És most nem megbántani akarlak, csak mielõtt másokat kritizálsz, elõször ezeket a kérdéseke tedd fel magadnak, hogy te vajon mit tudsz felmutatni 2x éves fejjel??
Товарищ Путин
Товарищ Путин
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Reaper: Igazat adok! 3000ft bõven megéri érte! Csak annyian nyavajognak hogy nem tudnak hozzájutni sehogyse. 95% aki látja úgyse hiszi el hogy megy, szóval nem féltem a sz.jogokat. Aki meg kiprószálja és megy, az örül... +mégjobban rákattan hogy eredetiben legyen meg valahogy.
Külföldi eldugott fórumon olvastam elõször ezt, ott se nagyon kaptak a dologra.
Nem akarok én senkit efelé irányítgatni, csak gondoltam megosztom az infót. Hev a nájsz déy
<#worship>#worship>
Én régebben sokat próbálkoztam egy StarForce Nightmare nevü progival mert azt olvastam hogy azzal el lehet indítani, nem tudom hogy pontosan mit csináltam de egyszer elindul, késõbb hiába próbáltam nem sikerült megint elindítani, olvastam még olyat is hogy az összes cd, dvd meghajtót ki kel húzni a gépbõl és a Flamng Cliffs cd rõl készült imaget bemountolni 4.10 es daemontoolsba, kipróbáltam ezt is, nem túl kellemes megoldás hogy mindig le kell húzni a kábeleket, de így még mindig beindult.
Flaming Cliffs
1. Legyen meg a játék😊 (iso, nrg, mds tökmindegy..)
2. install lock on
3. install patch 1.02
4. install flaming cliffs
5. install flaming cliffs patch (1.12b, de ugyancsak mind1 melyiket rakod fel)
6. install daemon-tools (én 4.10-est használom)
7. elindítod a játékot, az kér hogy indísd újra a gépet. SF miatt...
8. betöltöd az iso-t a demonba, all emulation on
9. sajátgépben megkeresed az ISO filét amit bemountoltál
9. kisebbre veszed az ablakot hogy lásd az asztalt is
10. jobb gomb másolás
11. asztalon beillesztés
12. samikor elkezdi másolni az asztalra a fájlt, rákattintassz a lock 1.12 ikonra. Ez lehet a Start->prog.. lock on ikon is..
töltöget egy ideig ,de aztán egy Su25T néz farkasszemet veled.
Ami fontos hogy a másolás elõtt kell hogy a cd check végig érjen. Ha nem megy próbáld újra😊 HDD cpu szinkron jellegû dolog az egész
Ja és nem kell abalygatni az optikákat..
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Товарищ Путин