Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Az F-15-rõl annyit irtál hogy elektronikailag királyabb, de amugy nem... Akkor a 25-ös beirásommal mi is volt a gond? Mégegyszer megjegyzem, valoban nem egy szakértõi beszolás volt, de ez egy játék topic, ide megfelel ez is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
"azért a su-27 vagy su-33 majd odaver neki😊))"
ez a mondat késztetett arra hogy leird király az f-15? nem látod a smile-t a végén?

A cobra leirásával nem tudom mi volt a problémád, azt hiszem elég egyszerüen leirtam ahhoz hogy meg lehessen érteni, és meg is értette aki kérdezte...

Csak hogy értsd nem az a baj hogy leirtad, hanem hogy minõstetted amit én irtam, és csak azért mert nem használtam olyan szakszavakat mint te, attol még ugyanazt a figurát irtuk le...

Nem gázoltál a lelkivilágomba😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Reaper
#25-ös hozzászólás pl(szemüveg rlz:-DDD)
Mi-24-nél említésre került pl 100km/h-ás sebesség és tsai, és végezetül a kobra végrehajtásának pár "szakszerû" megfogalmazása késztetett a hozzászólásra. Bocs, ha a lelkivilágodba gázoltam ezzel:-DDD

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

ubi
a mig29 take off ( esõben ) videjón, ha esik az esõ, a "szélvédõn" miért nincsenek esõcseppek?
ubi
Nagyon szépen néz ki a videók alapján!!! csak így tovább!!! ehhez milyen atompc kell majd?nem értek hozzá, de a videjók alapján valós a sebességérzet????
Tikal
???

F-15-ösrõl nem beszéltünk, a mi-24 emlitésre került de nem beszéltünk rola hogy csinálták csak leirták, a kobrával semmi gond szakértõ ur.

Reaper
Pár sületlenséget😊))

Tikal
Most akkor mit is javitottál ki?

Reaper
Nah akkor szépen sorban javítgatok:

F-15 vs. orosz típusok. Elektronikailag egyértelmû a 15-ös fölénye(bár manapság már nem annyira), viszon aerodinamikailag, manõverezõképesség szempontjából nem igazán ellenfele az orosz típusoknak.

Kobra végrehajtása:
A gép vízszíntesen repül kb. 400km/h-ás sebességgel(60-70%-os hajtómûteljesítménnyel) amikor is hirtelen az állásszögét 90-110 fokra növeli(gyk. a magassági kormány kitérítésével vagyis "seggre húzza gépet"), majd a sebesség elkopásával(közben gáz 100% esetleg fáklya) visszaáll a gép pozíciója vízszintesre.
Nem kell tolóerõvektor a végrehajtásához lásd alap Su-27, MIG-29 viszon kétségtelenül látványosabb amint az Su-37-el látható volt(120-130 fokos állásszög).

Mi-24 kisérés: A 29-es minimális repülési sebessége 210-220 km/h(a földetérési sebesség 240-250km/h). A maximális repülési állásszöge 28 fok. A 24-es kisérésekor, amit te láttál 230-240km/h-val repültek a 29-esek. Volt szerencsém egy Mi-8-as fedélzetén megtekinteni egy ilyen produkciót. Mi repültünk 220km/h-val és érdekes volt látni mellettünk az akkor éppen 12-13t súlyú 29-est liftezni minimális sebességen.

Tikal

Tikal
persze, mindjárt belinkelek egy jo kis x-31-est😊))

Lt.Balu
tehát mindenben egyetértünk😊)))

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Tikal
Szia!
Nem keseritetél el, az valoban nem su-27, hisz ott a kis kacsaszárny...
A #45-ös videon tényleg nem cobrát látunk, egy kulbit-ot csinál (kört) ha már pontosak akarunk lenni.
A kobrát megcsinálja a Su-37 is, de a felkapás tul megy a kilencven fokon, 20-30 fokkal, ezt tartja miközben a gép tovább halad horizontálisan és a sebesség csökken, majd a toloerõ vektoros hajtomunek köszönhetõen viszaengedi vizszintbe.

Az x-31 tényleg csak egy project a thrust vectoring demonstrálására😊

Lt.Balu
A "lenti videó" a #45-ösre vonatkozik

Lt.Balu
HA-LEE mindenki!
Nem akarok senkit elkeseríteni,de a lenti videon nem egy Szu-27-est látunk.Sõt!Nem is ehy kobra manõvert!A helyzet a következõ:
A videón egy Szuhoj Szu-37-est látunk,amint egy túlhúzott loopingot csinál.
A Szu-27-es csinálja a kobrát ami annyit jelent,hogy egy nagy sebességû kb 75-95fokos felkapással és max féklappal minimum sebességet ér el a pilota pár sec alatt,és ezt egy hirtelen visszadöntésben forszázzsal visszanyeri.
Az X-31-esrõl annyit,hogy a Szu-37-hez képest igen gyenge hajtómû van benn,és sokkal labilisabb....Az X-31 project lényege az volt,hogy teszteljék a mozgatható kiömlõ elõnyeit/hátrányait,amit késõbb a Raptor-projecthez ,ill. a JSF-hez használtak fel.
És Dns,ha az elõrenyilazott szárnyura gondolsz,az a Northroph F-5 egy kisérleti változata,az X-29
Nah kb ennyit akartam...ßye all!

Lt.Balu(HA-FUN)

es a hatrafele szarnyu repulonek mi a neve?😛

May the force serve you well!

Tikal
bocsesz én voltam a buta, nem x-35-t akartam irni végig, mert nem a jsf-re gondoltam, összekevertem

X-31 a királyság, bocsesz

Blasta
Már rájöttem. Az a JSF! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
melyik azaz X-35???
Az nem a JSF?

Tikal
Ez nagyon jo, na kb itt kezdõdik az x-35 tudása, az még ennél is jobbakat csinál, forog a függöleges tengelye körül, függõlegesen áll a gép, és mégis a vizszintes sikon halad elõre..stb

hiba
hiba
ehe tenyleg 😊

Blasta
Köszi!
Faszák a videók! :-)

Tikal
A cobrát az elõbb irtam le, még video is van rola😊))
A többi manövert megtartom magamnak

hogy kell csinalni a kobrat?😊
meg mondhatnatok egy ket manovert😛

Tikal
Hát ja 😊)) nem semmi fizikai megterhelés egy ehhez hasonlo manõver

Tikal
És a valoságban a pilotának mennyire látványos?😊
Amugy ezt már az amcsik is megtudják csinálni, x-35 toloerõ vektoros szabályzása már profibb mint a szu gépeké, láttam rola videokat, de komolyan nem hittem el mikre képes, egyszerûen lehetetlen manõvereket csinált vele a pilota...

Tikal
Vizszintesbõl hirtelen felrántod a gépet kicsit tul a függõlegesen, igy hirtelen lecsökken a sebessséged (még horizontálisan is megy a gép) ,majd a thrust vector használatával (nem jut eszembe hogy kell magyarul mondani, de gondolom tudod mi ) szépen vissza teszed vizszintesbe... hát valami ilyesmi😊

Cobra 1
Cobra 2
Roll
Video

Blasta
Na majd értesíts!
Amúgy tudod pontosan, hogy müxik a manõver???
(én már elfelejtettem, meg nem is nagyon volt tiszta elöttem)

Tikal
2.0-ban már probálgattam, de ezzel meg is fogom csinálni 😊))))

Blasta
Én azzal nem jáccottam, de nem egyszerü megcsinálni, ha jól tévedek...:-)))

Blasta
Baze, ha megcsinálod a Fülkrémmel a kobrát, én ezentúl cask uramozlak téged....:-DDDDD

Tikal
Olyan faszán meg lesz csinálva a sim, hogy meg lehet majd csinálni a cobra-t is... persze az oroszgépekkel csak 😊)))

FREAK
akkor a saját adataikat hazudtolnák meg

de majd meglátjuk

Riszpekk

Tikal
ugyis az oroszgépeket hozzák ki jobbnak😊)

Tikal
azért a su-27 vagy su-33 majd odaver neki😊))

FREAK
az adatokat elnézve, az F15 elég fölényesen veri a többi játszható gépet

igaz, legnagyobb élmény kétségkívül az A-10 lesz

Riszpekk

Tikal
mármint a top gun nyomába sem érhet a lomac-nek, igy érted, mert kicsit zavaros😊))

And5
kijött vmi top gun gonodolom a nyomába se érhet a loc onnan azé kipróblom milyen

Tikal
#8, ott a link, meg egy rakat letölthetõ ingame video

FREAK
hol?

Riszpekk

Tikal
Most nézem a mai videot, az utánégetõt nagyon faszán megcsinálták, gyönyörû 😊

Tikal
a videok alapján az a-10 lesz a kedvencem😊) kurvajo a hangja, meg a gépágyunak is😊))

FREAK
igen, ugyanis a TELJES kifejezést keresi, és case sensitive, legalábbis néha

érdekes

Riszpekk

Tikal
And5: keress már rá erre is mielõtt még rámszolna valaki
-harpoon 4 modern naval combat simulation
😊)

Tikal
A lényeg hogy kint egy rakás in game video, és nagyon jok!

Tikal
hát ez jo, ha simán lock on-t irok be akkor 3-at talál..... no comment

Tikal
2. *lock on: modern air combat

Tikal
Hát akkor bocs, de én nem találtam forum keresõvel, most is mikor rá kerestem nem talált semmit:
-lock on modern air combat, igy kerestem rá és nem találta
-lock on modern air combat, igy kerestem rá talált kettõt, szoval elég szar ez a keresõ, és mivel tegnap kettõspont nélkül kerestem nem talált semmit....