Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Mindamellett megertem oket, es igy is osszeteszem a ketkezem, hogy van ma egy ilyen szim ami oromet tud okozni meg ennyi ev utan is!
Ugyanis az nagyon zavar, hogy mig anno a hoskorban ugyanakkora intezitassal jottek a repuloszimek mint mas game.ek..addig ma jo ha 3-4 ev alatt 1-2..de inkabb 1...
Persze az is igaz, hogy õk tényleg folyamatosan fejlesztenek, vagy legalábbis látványosabban...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mert nekik semmi mas nem szamit csak a penz...de hat mit csodalkozok en ezen...kiado...minen kiadonak a penz szamit..
Aztan multkor szoba kerult a makettezos topicban, es azutan utananeztem , es kiderult szamomra is, hogy igen 1975...
De mai napig nem emlekszem miert "tudtam ugy" hogy reszt vettek , vagy legalabbis ott voltak az obolben a hajokon...?!?
According to Chizh (Lockon Developper)
Posted on 26th of june in the Russian forum :
Lomac v 1.1 is scheduled for early 2005 and will contain the SU-25 T, and an enhancement of display for the ATI boards.
It should also bring the new flight models and more cockpit functionalities.
Erre válaszolt Stormin (a poject manager):
We have plans for an add on for the Russian/CIS market. At this point we are still evaluating our options for the Western market. If we do an add on for the Western market it will be an independent effort on our part as Ubi Soft is not interested in doing any add ons at this time.
Carl
-------------
"...mert?szerintem jó játék...habár csak a demóról mondom ezt eddig,de eddig tetszik..."
Lehet, hogy szerinted jó játék (szerintem is), de akkor is bukás lett, fõleg azért mert 1 év kellett, hogy az 1.02-es patch megjelenjen. Elõtte gyakorlatilag játszhatatlan volt. Ja és ha jól olvastam a hozzászólásaidat, te sem igazán akarsz érte fizetni...
- és azt, hogy egy játék anyagilag sikeres azt az eladásokból lehet leszûrni...:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

neuro...
"teljes bukás lett a kiadónak"...mert?szerintem jó játék...habár csak a demóról mondom ezt eddig,de eddig tetszik...
En lennek a legboldogabb kutyauto a vilagon ...

Szerintem lesz még hozzá 1-2 patch (2004 vége/2005 eleje) aztán vége a dalnak. Ha valakiknek sikerülne meghackelni a kódot, lehetne olyan fejlesztõi bázisa, mint a Falconnak, de ez elég valószínûtlen.
1. fater lehet megtudja szerezni olcsóbban(700ért)😊)))))
2. én nem vagyok olyan helyzetben hogy csak úgy vásárolgassak,mivel én nem kapok annyira zsebpénzt(sõt nem is kapok)...igaz most van 23.000em,de az is a szülinap,névnap,húsvét miatt gyûlt így össze...na mind1 nem offolgatok tovább...
Csak nekem azzal meg a repmodell a bajom...meg ugy osszesegeben az egesz game...csak a gepek 3D modellje az ami elfogadhato.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem a realis pont ez az 5k koruli ertek lenne minden game-ert! Ha ennyi lenne en...
De en megvettem 10 ezerert is...Flanker 2.0-at anno 12 ezerert vettem!!! (mikor uj volt...alig vartam hogy hozzanak az orszagba 😛)
...
(nah jah persze..ha valaki nem keres penzt...es apuci meg anyuci zsebpenzere van utalva az ne vagyjon nagyra, es meg is ertem hogy nem tellik neki ra a zsebpenzebol...de azert azt ne mondja nekem senki hogy ma nem lehet kigazdalkodni meg azsebpenzbol se azt az osszeget! (en kapasbol tudok vagy 5-6 takonypocot aki hetente tobb penzt basz el mint en atlagban egy honapban(aztan jol leuberelem oket mikor begajdulok es elkezdek pl gepetfejleszteni parszazezerert 😛))..
Szoval telljsen jol van ma az az 5000 pezo ezert a game-ert!
Mindig mindenki elfelejti hogy ez orosz szimulator, es oroszok irjak...es az elodjeiben, aminek tulkepp ez a folytatasa csak orosz gepek voltak (kurriozumkent emajd egy evtizedig!) csak repulhetok!
Tehat en azt mondom nem kell fostos F-16 meg F-22..ha az kell jatsz azzal a szimmel (ami egy vicc, szerintem...mar Flanker 2.0 is jobb volt mint Falcon 4.0 ... repmodell nuki..akar M$FS is lehetne...csak az avionikai megvalositas erdemel emlitest....nah de ebbe meg az en velemenyembe ennyire ne menjunk bele..mert ha nagyon belekezdek, jopar embert megsertek szerintem
)"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Imadom az ilyen "nem lattam felet sem de kijelentem, hogy ez szar az meg jo"....
Hidd el megtudja IL2 is fektetni a gepet.. (pl 300 AI...)
De amugy elmondom, hogy Lock On azert olyan amilyen mert Flanker 2.0-2.5 orokseget magan hordozza...es teny nincs rendesen megirva.... (mindamellett, hogy olyan ficsoroket is hordoz a grafika magaban amit pl manapsag is (nem csak megjelenese datumaban) keves jatekban talalsz meg! Magyarul eszik a gepet...de foleg VGA+PROCI (1GB ma mar szerintem alap...))
jó lehet az f-18-as isAzt viszont nem értem mért nem lehetett az il-2 teljesítményére beállítani a játékot a programozoknak az csont nélkül megy. na mind1 /....de ennek az érzésnek elllenére kell ez a game...pfff...csak 5000et kiadni érte...még átfontolom.../ha drága tltsd le a dc rõl igazábol 2évente van 1program ami megérdemli hogy megvegyék😞ez pont nem olyan a gépigénye miatt
na mind1 hadjuk én most nem akarok ezen vitázni...

(Sokkal hamarabb lesz a Strike Fighters Project 1-ben mint Lock On-ban!)
én így külsõleg nem látok semmi problémát...

De egy biztos! Soha nem lesz anyi gep mint Il2...ne igy.. mint Oleg Maddox fele game-ekben! Nem ugyanaz a kategoria.. migy azok meloznak mint a guzu..Eage Dinamics-ek meg csak totymorognek...lasd fejleszeti ido..es igeretek... (tokom kivan meg most is ha belegondolok hogy majd 5-6 evig vartuk Lock On-t....)
Ez kb olyan mint az a hack az Il2-hoz amivel minden geppel lehet repulni...
Nekem rendesen megcsinalt gep kell.
(Mellesleg vicces, hogy az F-18 ugyaz 15 muszerfalat hasznalja, a Su-30 meg a Su-27 (vagy 33 mar nem emlekszem) muszerfalat..holott egyiknek sincs koze a masikhoz!)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)