Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm amit írtam az csak egy tipikus példa volt, lehet hogy a bf-109-essel éppen az emelkedõképesség volt a bajuk...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Hat nem tudom...csak remelni tudom hogy a realitasoktol ezert nem rugaszkodnak el tulsagosan...
DJ Skyline
nem elég gyors??? akkor nem csináltak még mission editorban olyat hogy 10000 méter magasból függõlegesen lefelé mindent maxra tolva repülsz lefele...olyan 700-800 körül mentem BF-109el...de vízszintesen is lehet menni rendesen...persze a késõi modellekkel!

olvasgasd néha a hivatalos fórumot. most éppen az a fõ vita, hogy elég erõsek-e az .50-es géppuskák. Oleg már megígérte(!), hogy a 2.03-as patchben állítanak rajta... De ugyan ez volt a német 20mm-essel, a P-47-es orsózási sebességével stb.stb...

Seaweed
Hat remelen ez nem igy van...aza nem a nyavajgasokert valtoztatnak rajta...
Il-2-ben az zavar, hogy a sok kis amatõr nekiáll nyavajogni a fórumokon, hogy az õ kedvenc Bf-109-e/P-51-e/Jak-3-a nem elég gyors/lassú/erõs/gyenge, és erre Olegék megváltoztatják az addig tökéletesen jó repülési modellt.

Seaweed
Hat nem tudom, en nem vettem eszre hogy olyan drasztikusan valtozott volna a repmodell az evolucioja soran. (Valtozott ez teny, eszre is veheto, de szerintem nem ment a jatek rovasara, es foleg nem "a realitashoz legkozelebb alosag" rovasara sem.)
Mindamellett megertem oket, es igy is osszeteszem a ketkezem, hogy van ma egy ilyen szim ami oromet tud okozni meg ennyi ev utan is!
Ugyanis az nagyon zavar, hogy mig anno a hoskorban ugyanakkora intezitassal jottek a repuloszimek mint mas game.ek..addig ma jo ha 3-4 ev alatt 1-2..de inkabb 1...
[NST]Cifu
Anno az IL-2 topicban már volt errõl egy kis vita - miszerint Olegék viszont túlságosan is engednek a piacnak. Lásd YP-80, He-162 vagy a Ho-229 belevétele, lásd az egyre inkább egyszerüsített repmodel (már nem tudom ki írta, de tényleg igaza van, hogy mostmár iszonyú egyszerû még teljes realitáson is repülni - az eredeti IL-2-höz képest...).
Persze az is igaz, hogy õk tényleg folyamatosan fejlesztenek, vagy legalábbis látványosabban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
Hat igen..ha valaki nem diktal olyan tempot mint olegek..akkor azt a penzehes Uborkaek kiebrudaljak...
Mert nekik semmi mas nem szamit csak a penz...de hat mit csodalkozok en ezen...kiado...minen kiadonak a penz szamit..
Seaweed
Nem tudom miert de en is ugy tudtam, hogy reszt vettek vietnamban..
Aztan multkor szoba kerult a makettezos topicban, es azutan utananeztem , es kiderult szamomra is, hogy igen 1975...
De mai napig nem emlekszem miert "tudtam ugy" hogy reszt vettek , vagy legalabbis ott voltak az obolben a hajokon...?!?
F-14-esek nem repültek a vietnami háborúban 😊 1974-re végeztek a csapatpróbákkal és addigra már vége volt a háborúnak. Egyedül a legutolsó hadmûveletben a szajgoni nagykövetség kiürítésének fedezésében vettek részt 1975-ben.

Pletykák:

According to Chizh (Lockon Developper)
Posted on 26th of june in the Russian forum :
Lomac v 1.1 is scheduled for early 2005 and will contain the SU-25 T, and an enhancement of display for the ATI boards.
It should also bring the new flight models and more cockpit functionalities.

Erre válaszolt Stormin (a poject manager):

We have plans for an add on for the Russian/CIS market. At this point we are still evaluating our options for the Western market. If we do an add on for the Western market it will be an independent effort on our part as Ubi Soft is not interested in doing any add ons at this time.

Carl

-------------

"...mert?szerintem jó játék...habár csak a demóról mondom ezt eddig,de eddig tetszik..."

Lehet, hogy szerinted jó játék (szerintem is), de akkor is bukás lett, fõleg azért mert 1 év kellett, hogy az 1.02-es patch megjelenjen. Elõtte gyakorlatilag játszhatatlan volt. Ja és ha jól olvastam a hozzászólásaidat, te sem igazán akarsz érte fizetni... - és azt, hogy egy játék anyagilag sikeres azt az eladásokból lehet leszûrni...

DJ Skyline
Vietnámos?de akkor Tomcat is kell mert azok voltak ott is!

neuro...
"teljes bukás lett a kiadónak"...mert?szerintem jó játék...habár csak a demóról mondom ezt eddig,de eddig tetszik...

Seaweed
Nah akkor ezek szerint mar csak abban remenykedhetek, hogy talan igaz az a mendemonda miszerint lesz Oleg Maddoxeknak egy Vietnamos szimje..Mig-21, Phantom miegyebk.. legalabb IL2FB szinten...
En lennek a legboldogabb kutyauto a vilagon ...
F/A-18 Addonról volt szó egy idõben (egy külsõs cég csinálta volna), de miután a LockOn teljes bukás lett a kiadónak és a fejlesztõknek, ezért a Hornet projectet törölték.
Szerintem lesz még hozzá 1-2 patch (2004 vége/2005 eleje) aztán vége a dalnak. Ha valakiknek sikerülne meghackelni a kódot, lehetne olyan fejlesztõi bázisa, mint a Falconnak, de ez elég valószínûtlen.

DJ Skyline
igen csak ezeknek a gyerekeknek a fele mind újgazdag k*csög akik nem tudják mire elherdálni a pénzüket...én azért nem akarom megvenni a játékot 5000ér mert:
1. fater lehet megtudja szerezni olcsóbban(700ért)😊)))))
2. én nem vagyok olyan helyzetben hogy csak úgy vásárolgassak,mivel én nem kapok annyira zsebpénzt(sõt nem is kapok)...igaz most van 23.000em,de az is a szülinap,névnap,húsvét miatt gyûlt így össze...na mind1 nem offolgatok tovább...

Seaweed
De sajnos ugyis a piac diktal...illetve az amit az UBIsoft piacnak jelent ki...tehat sokat ne varjunk...(amit szeretnenk)
Seaweed
SFP1-ben ezek benne vannak ha modkent is, de benne vannak...
Csak nekem azzal meg a repmodell a bajom...meg ugy osszesegeben az egesz game...csak a gepek 3D modellje az ami elfogadhato.
Seaweed
Egyetertek!
Bucser
én egy F-104-es Strafightert próbálnák ki szívesen... Vagy F-4 Phantomot... Ami még külön kuriózumként hiányzik egyik oldalról a Harrier (az angol változat) és a Jak 38-as...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Tudod mit hiányolok kegyetlenül? Az európai gépeket. Eurofighter, Rafale, najó még a Gripen is jöhet. De ott van a Mirage 2000-5, a Tornado vagy Jaguar.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Ezt nem értem hogy jött ide... NFS 1-et én is imádtam csak szétment a cd-m és azóta nincs meg😞 NFS:U-t végig sem csináltam.. meguntam...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Banyek mi ma 5000 forint? meg a letminimum egytizede is!
Szerintem a realis pont ez az 5k koruli ertek lenne minden game-ert! Ha ennyi lenne en...

De en megvettem 10 ezerert is...Flanker 2.0-at anno 12 ezerert vettem!!! (mikor uj volt...alig vartam hogy hozzanak az orszagba 😛)
...
(nah jah persze..ha valaki nem keres penzt...es apuci meg anyuci zsebpenzere van utalva az ne vagyjon nagyra, es meg is ertem hogy nem tellik neki ra a zsebpenzebol...de azert azt ne mondja nekem senki hogy ma nem lehet kigazdalkodni meg azsebpenzbol se azt az osszeget! (en kapasbol tudok vagy 5-6 takonypocot aki hetente tobb penzt basz el mint en atlagban egy honapban(aztan jol leuberelem oket mikor begajdulok es elkezdek pl gepetfejleszteni parszazezerert 😛))..

Szoval telljsen jol van ma az az 5000 pezo ezert a game-ert!
DJ Skyline
figy az NFS elsõ részét lassan 10 éve dobták ki...én még ma is jókat játszom vele...de az NFS Undergroundról ezt nem mondhatom el...na mind1...

Seaweed
Jah es F-16 minek? Dunat lehet az F-16 meg F-22 szimekkel rekeszteni!
Mindig mindenki elfelejti hogy ez orosz szimulator, es oroszok irjak...es az elodjeiben, aminek tulkepp ez a folytatasa csak orosz gepek voltak (kurriozumkent emajd egy evtizedig!) csak repulhetok!
Tehat en azt mondom nem kell fostos F-16 meg F-22..ha az kell jatsz azzal a szimmel (ami egy vicc, szerintem...mar Flanker 2.0 is jobb volt mint Falcon 4.0 ... repmodell nuki..akar M$FS is lehetne...csak az avionikai megvalositas erdemel emlitest....nah de ebbe meg az en velemenyembe ennyire ne menjunk bele..mert ha nagyon belekezdek, jopar embert megsertek szerintem )
Bucser
Én azért veszem meg mert nem egy nyarat akarok vele játszani... Amit eddig game-t megvettem azzal eddig 2-3 évet tuti játszottasm.. és addigra mire megunom tuti lesz normális gépem is hozzá, hogy max grafon játszam és a játék attól még jó marad😊

Seaweed
Hat azert kivancsi lennek, hogy Il2:FB-vel berepulsz moszkva fole akkor is csont nelkul megy e?!
Imadom az ilyen "nem lattam felet sem de kijelentem, hogy ez szar az meg jo"....
Hidd el megtudja IL2 is fektetni a gepet.. (pl 300 AI...)
De amugy elmondom, hogy Lock On azert olyan amilyen mert Flanker 2.0-2.5 orokseget magan hordozza...es teny nincs rendesen megirva.... (mindamellett, hogy olyan ficsoroket is hordoz a grafika magaban amit pl manapsag is (nem csak megjelenese datumaban) keves jatekban talalsz meg! Magyarul eszik a gepet...de foleg VGA+PROCI (1GB ma mar szerintem alap...))
énekem nagyon hiányzik az f-16-os.legjobban az f22-es😄
jó lehet az f-18-as isAzt viszont nem értem mért nem lehetett az il-2 teljesítményére beállítani a játékot a programozoknak az csont nélkül megy. na mind1 /....de ennek az érzésnek elllenére kell ez a game...pfff...csak 5000et kiadni érte...még átfontolom.../ha drága tltsd le a dc rõl igazábol 2évente van 1program ami megérdemli hogy megvegyék😞ez pont nem olyan a gépigénye miatt
DJ Skyline
jó egyenlõre még a full sincs meg...addig csak találgathatok...nem azt mondtam hogy nem érdekel...csak eddig az összes flyable mod repülõjében koppintott cockpitet csináltak úgytudom...

na mind1 hadjuk én most nem akarok ezen vitázni...

cifuatwork
A "koppintot" belsõ és a "Flyable" téma nem a lock-on szintje. Ha ennyire nem érdekel a szimuláció, akkor inkább ajánlom az arcade "szimulátorokat", mint a Jetfighter V., igaz F-14 abban sincs, csak F-16, F/A-22 és F-35.

DJ Skyline
hát...nem tudom...vagy lesz egy fanatikus aki csinál egy flyablet valami koppintott belsõvel,vagy pedig belekell törõdni hogy nincs...de érdekes egy csomó játékból kihadják(mint repülhetõ verzió)...

Seaweed
En neked 100%-ra mere mallitani hogy nem lesz egyhamar F-14 repulheto a Lock On-ban!!
(Sokkal hamarabb lesz a Strike Fighters Project 1-ben mint Lock On-ban!)
Seaweed
3D
Seaweed
Mert sokkal kevesbe van kidolgozva a 3 modell
DJ Skyline
de miért gagyi szerinted(nem játszottam még a fullal és nem láttam tomcatet) a tomcat a lock onban?
én így külsõleg nem látok semmi problémát...

DJ Skyline
én annyira nem is tudtam a Lock onról...2004/Júniusi Gamestarban írtak róla hogy megjelent,meg leírást róla hogysmint...mondtam hát igen...ez repszimnek nézki...csak egy problémám volt mindíg is a repszimekkel...lehet hogy pszichológiai oka van(sõt tuti)de amikor én egyedül mentem küldetésben akkor mindíg olyan magányosnak éreztem magam és úristen elnéztem a tájba és sehol semmi,senki...grrrr...úgy éreztem mindíg mintha ellenék tévedve...de ha haverokkal megyek akkor semmi gond...pl a Lock On demója...Mig 21,és A10 küldetések...jó igaz vannak ellenfelek de akkor is olyan wááá...leléptem a Mirage elõl õ meg elidult haza...hova tûntél...megfordulok és 50km-re van tõlem...ehhh...azta...Top Gun Fire At will nevû játék megvan nekem és ott(F/14-el lehet menni!😊))nem volt ilyen érzésem mert mindíg volt valami...volt olyan küldetés hogy 4 vs 4 tomcat...na ott nem volt olyan érzésem...de volt olyan hogy én nekem 2 hajót haza vágni...na ott már megvolt az érzés...ezért pakolom tele az IL-2ben a mission editorban tele gépekkel az egészet...de ennek az érzésnek elllenére kell ez a game...pfff...csak 5000et kiadni érte...még átfontolom...de figyelj...F/14 megvan a játékban...modellje megvan nem?csak a belsejét kell megcsinálni...modell,gép(külsõ) textúrája,hangok(gondolom) megvannak...tehát már csak marad a belseje...

Seaweed
14-esre nagyon kicsi az esely...meg a gep 3D modelle is hagy kivetnivalot maga utan...(nem is realis..enyi erovel en meg kovetelhetnem a Mig-21-esem mint ami amugy a kedvenc gepem!...F-14 csak azert van benne mert hajofedelzeti tipus es muszaly volt belevenni, ha mar van Kuznyecov meg Carl Wilson...)
De egy biztos! Soha nem lesz anyi gep mint Il2...ne igy.. mint Oleg Maddox fele game-ekben! Nem ugyanaz a kategoria.. migy azok meloznak mint a guzu..Eage Dinamics-ek meg csak totymorognek...lasd fejleszeti ido..es igeretek... (tokom kivan meg most is ha belegondolok hogy majd 5-6 evig vartuk Lock On-t....)
Seaweed
Ezt tudom, ismerem..de ez nem az igazi....
Ez kb olyan mint az a hack az Il2-hoz amivel minden geppel lehet repulni...
Nekem rendesen megcsinalt gep kell.
(Mellesleg vicces, hogy az F-18 ugyaz 15 muszerfalat hasznalja, a Su-30 meg a Su-27 (vagy 33 mar nem emlekszem) muszerfalat..holott egyiknek sincs koze a masikhoz!)
DJ Skyline
itt elmész a --->donwloads--->lock on modern air combat--->LOMAC Aircraft mods--->és ott van F/18...és Su-30 is Seaweednek!😊)

DJ Skyline
Én nekem F/14 Tomcat kell...haditengerészet egyik legjobb gépe!

Adam II
F15E az nagyon jó lenne.

Bucser
hehhe akkor FS-nek hívnák😊 Meg itt nem különböztetik meg a különbözõ Blockokat nem?? mint ahogy tették az a különbözõ fejlettségû BF-109-esek esetében... Itt alapváltozatok vannak.. Bár lehetne több változatú F-15 vagy Az F/A 18-bõl jöhetne egy Super Hornet😊

Adam II
Én F18at akarok😊)))))))

[HUN]FaTaL
thx😛

http://goo.gl/gd6Zi5

jólenne olyan szintre eljutni hogy anyi gép legyen mint il2ben öszes patchel meg kiegel most

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
Viszont ha mar kidolgozopttsag akkor en szeretnek Su-30-at is!!!
Seaweed
(..es hogy mik: Legnagyobb valoszinuseggel a fejlesztes soran kivett Su-39, az F/A-18 (kidolgozottsag miatt szinte 100%) varhato elso korben(korokben))
Seaweed
Elvileg igen. (Azert elvileg mert mar fellebbentek olyan "mendemondak" (hivatalos forumon pl), hogy az UBISoft-nak hala nem lesz tobb patch a Lock On-hoz..es igy nem lesz uj gep sem..viszont ezen mendemondak rebesgetnek kiegeszitot (aka IL2:FB AEP), ami a patch es uj gepeket is magaban foglalja.)
tényleg, lock on ban várhatóak uj gépek majd? (akár patch akár addon akár kieg akár akármi formájában? 😊 )

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
Mellesleg felre ne ertsetek, de a felmerult offtopic IL2 -re irtam, hogy abban vannak uj gepek...Lock On-ban nincsenek..de a patch mindenfelekeppen jot tesz!!