Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Nem kell krekk...(elvileg)

Hmuda
Merre találok törést az 1.02-höz? A GCW-n cask az 1.01-hez van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nekem a 9800-as szintén amit nem is vennék túln drága,meg az 1gb ram is hiányzik, így megy 800 600 ban kissé szaggatva.
Hát ja, nekem a 9800-as hiányzik 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

cifuatwork
Nem akad annyira, már ha van egy legalább 2,4Ghz-es P4-ed (nem cerkád!), 1Gbyte ramod és egy Radeon 9800Pro-d. 😊

42nd Intruder
Ha nagyon magasra teszed a beállítást (úgy mint én az elején), akkor igen. Bár nekem most is vannak ilyen gondjaim, de ezt betudom az 1,7-es cerka procinak...

amugy ennél a programnál ennyire természetes az akadozás?😞
Hehe a kobra jól néz ki

War. War never changes.

Reaper
Ja, ha esetleg vkit érdekel itt egy link:

Egy szimulátor fejlesztése...

A napokban felkerül egy cikk az 1.02-rõl, majd adok linket. UFF

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Jó akkor téma lezárva

Reaper
Én meg azt furcsállottam, hogy úgy állítottad be, hogy idézlek "rossz" minõségû utakról képes üzemelni, ami baromság. A svéd utakat mindennek lehet nevezni, de rossznak nem.

Most megint ott tartunk, hogy mi a megfeleõ útminõség szerintünk, és mi a svédek szerint.
Egyébként én csak azt furcsálottam egy kicsit, hogy ránézésre megmondtad mennyit bír ki a Gripen futómûve 😊

Seaweed
Ez igaz...csak a pilotan mulik...illetve ma mar talan azon se...technika pontosabb...
Reaper
a második ?=!

Reaper
Akkor mirõl beszélünk? Megfelelõ minõségû útra bármilyen repülõgép leszáll? Ez mitõl egyedi?

[NST]Cifu
RtFM

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

És gondolom ki is próbáltad õket mennyit birnak? Én elég régóta foglalkozom gépészettel, de nem mernék kijelteni olyat, hogy ránézésre milyen terhelést bír el egy futómû.

Egyébként azt, hogy mindent elhiszek a marketingeseknek csak ironikusan értettem, a két bekezdést pedig azért másoltam be, hogy tisztázzuk, hogy õk sem a kátyus 3-as útra gondoltak.

Reaper
Hát csak gratulálni tudok, ha mindent elhiszel a marketingeseknek😊 Ha már a fele igaz lenne...:-D
Akkor kicsit átültetve Mo.-ra a dolgot, ugye nem hiszed, hogy mondjuk a Borbás-Tiszakécske úton üzemelhetne a Gripen:-DDD Maradjunk annyiban, hogy autópálya útszakasz(nálunk legalábbis). De ez a feature is tökre felesleges nálunk, mert megnézem, hogy gyakorlatként lezárják mondjuk az M5 egy 2 km-es szakaszát. Asszem lenne felháborodás!😊 Amúgy én nem fotón láttam a Gripen futómûveit😊

hehej su33 többszöri probálgatásra annyit érek hogy a gép végiggurul a hajon aztán repülhetek tovább a kampot külön kell kiakasztani??
amugy a legjobb gép aq mig29-es😄
ott pénz is van😄D
amugy rájttem a legjobb gép a játékban a mig-29-es😄
Seaweed
Jah mert ok nem 20 centi alapot csinlnak hozza...hanem minimum 50 centit...
Amugy epp volt szerencsem egyszer latni hog az osztrakok mennyit is raknak bele az aszfaltba...
Ugy 75 centi volt a tiroli hegyekben az autopalya "felujitaskor"..
(Felujitas naluk azt jelentette, hogy felszedtek betonig full az egeszet es ujat raktak le!...ezert nem art a ho, a lavina, a fagy nekik...es erezhetoen simabbak is mint nalunk az utaik..)
Magyarorszagon volt szerencsem anno meg 89-ben a M-5 epiteset testkozelbol nezni! (Lajosmizsen laktam, ott ment el a palya mellette..mi meg kjartunk a homokbanyaba jatszani kolokent) Hat az egesz "ut" a homoktoltestol az aszfaltszintig kb 15-18 centi volt...
Meg is lehet nezni ez a szakasz milyen allapotban van ma!

Mindamelett ugytudom a Gripen futomurendszere (fo) sok azonossagot mutat a Lockheed Martin gepekevel (licensz vagy mi?!), de en ugy gondolom nem az a fo kerdes, ugyanis a futokerek atmeroje a lenyeg ilyen esetben (kis kerek sokat forog, igy nagyobb gondot okoz neki az egyenetlen felulet..lasd ezert olyan nagyok orosz gepek fofutoi!).
De velemenyem szerint a "marketing" duma alapja az a duppla orrfuto kerek/erositett orrfuto, ami miatt "ilyen univerzalis"...
[NST]Cifu
Csendben megjegyzem, hogy a vájusodás elég összetett téma, de elég annyi, hogy azért egyfelõl ott más az idõjárás (az aszfalt nem hevül fel soha 50C°-ra, mint itt nyári hõségekben), másfelõl más a közlekedés összetétele is, sokkal kevesebb a teherforgalom, mint itt, ahol elég sok tranzit-teherautó járja az utakat.

De ez már nagyon OFF...

Bucser
Svédeknél a rossz minõségû útszakaszaz olyan mint nálunk a frissen leaszfaltozott autópálya.. És nagy különbség hogy furcsa az õ autópályájuk nem adja be a kulcsot 7 év alatt és nem vájúsodik ki.. Bezzeg a magyar.. abból már diszanajak is ehetnének....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"Gripen is tailor-made for your operations. The ability to fly independently from normal road surfaces with minimal support makes Gripen the ideal weapon system for national and international operations - dispersed or not."

illetve egy másik:

"Capable of operating from simple road bases and dispersed bases with the minimum of maintenance personnel and ground support equipment."

A "normal road surface" valószínûleg autópálya-autóút minõség lehet, mint ahogy azt már írtam is...

Hmm nemtudom, nekem nincsennek meg a Gripen futómûvének terhelési tesztjei, így nem mernék nyilatkozni róla, hogy ránézésre mennyit bírnak ki... de hát én már csak ilyen naív vagyok, hogy inkább elhiszem, amit a marketingesek mondanak, mint hogy messzemenõ következtetéseket vonjak le fotókból.

[NST]Cifu
Hát azt elmondhatom, hogy a svédeknél nem nagyon szoktak kátyúzni, hanem szépen újraszõnyegezik az egész utat. Ezt kéne megtanulni itthon is, csakhát a pénz nagy úr...

Aha kérdés mi a rossz minõségû útszakasz. Lehet a svédeknél egész más kategória.

Seaweed
Ellenben az oreg 21-es...hmm az meg furol is kente 😉
Reaper
Na azért ne legendázzunk!😊 A Gripent felkészítették "megfelelõ" minõségû autópálya útszakaszokról történõ üzemelésre! Ez igen messze van egy mezei betonúttól😊 Amúgy megnézve a Gripen futómûveit, naív dolog azt hinni, hogy képes lenne kevésbé jó minõségû betonról üzemelni... UFF

[NST]Cifu
Márpedig én nagyon élvezem az FFB-t, Saitek FF Cyborg 3D joyal tök élvezet ahogy ráz a bot átesés elött.

Hát mindentõl függetlenül én is el tudnék képzelni egy thrustmastert gázkarral és pedálokkal de ez van '98 óta és mindeddig egészen jól kiszolgált..

Seaweed
Nahmost mindentol fuggetlenul:
Mindig kerdezik tolem hogy miert utalom annyira a FFB-t?
Hat ez meg kerdes?

Köszi! Kikapcsolt ez a szar
Nyomtam 1 quickflightot és mûxik a trim is bazzeg el se hiszem!

Config/producer.cfg
írd át erre:
ForceFeedbackEnabled = false;

nekem is így megy, nincs rezgetés és még a játék is gyorsabb lett

Hogy érted, hogy nem mûködik jól?
Nekem sehogy sem mûködik.

Hát a joy-t áramtalanítva talán én is elvagyok vele így ha egyszerûen mondjuk magam felé húzom és ott marad de ez így nem helyes sztem. Elõzõ patchben még mûködött btw. Flanker 2.xben is jó volt és pontos.

Seaweed
Lock Onban nem trimmelek. ugyanis szerintme nem mukodik jol...
Ha lehetne olyan finoman allitani mint IL2-ben..de nekem meg nem sikerult...(X45 egyik rotate gomjara)
igy szarok a trimmre..anelkul is jol elvagyok Lock On ban.. (il2ben meg jol elvagyok vele..)
És a nem mûködõ trim billentyûkre van valami ötleted?
Ez bug vagy csak én vagyok ilyen szerencsés, hogy nálam jelentkezik a probléma. (újratelepítettem meg minden stb)

Seaweed
Nem tudom..FB roxor...
szal nem lehet kikapcsolni az ffb támogatást játékon belül?

Seaweed
Vegyel uj Joyt.
Ja még 1 kérdés. MS sidewinder FB1 joystickem van ami alá már nem nagyon van winxp driver, ami nem is lenne gond mert a winfos felismeri uyge magától. Viszont így xp alatt nem lehet szabályozni a középrehúzás erejét, a force feedback baromságokat stb. Ez az IL2nél nem okoz gondot mert ott ki lehet kapcsolni de a lomacban sehol nem találtam ilyen opciót. Ráadásul az új patch óta folyamatosan rezegteti ezt a szart utazósebességen is. Mondjuk már kihúztam a picsába a trafót de így nincs visszahúzó erõ sem ami még okés lenne de trimmelés nélkül úgy keringek mint gólyafos a levegõben.. pls help!

Ezt úgy kell érteni, hogy nyomom a gombot de meg se mozdul semmi.

Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani mi lehet a hiba vagy mit csinálok rosszul? Nem tudom kitrimmelni a gépet bármely billentyûre, joyra vagy akármire konfigurálom.
Egyszer nyomtam hyperlobbyn ott mûködött de csak azután, hogy nyomtam ctrl-t ami ugye elvileg reseteli a trim beállításokat.
De szigorúan csak ezután. Offlineban viszont sehogysem megy :/

hiba
mi ?
lehet menni az uralokkal? 😊

AMUGY ÉN IS LESZÁLLTAM AZ A-10-EL ÉS KOCSIKÁZTAM AZ URALOKKAL😄Damoig el nem akadt a sárban képet hogy lehet amugy itt berakni-??
A Gripen-t például felkészítették rá, hogy rossz minõségû aszfalt útról (autópálya, autóút) üzemeljen.

tényleg a valóságban is elegek lenének hozzá utak mondjuk egy kátyumentes fõut??😮
Ezt csináljátok utánam!!!!-lefutottál a kifutópályáról nekem egyszer ugy sikerült😊a földutakon le lehet szállni ezttén is kiprobálom😄
Ehhe, a hosszas gyakorlás meghozta eredményét. Már nincs szükség nagy és sebezhetõ repterekre az utántöltéshez.

What\'s your excuse?