Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
meg az 1gb ram is hiányzik, így megy 800 600 ban kissé szaggatva.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
War. War never changes.
Egy szimulátor fejlesztése...
A napokban felkerül egy cikk az 1.02-rõl, majd adok linket. UFF
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Egyébként én csak azt furcsálottam egy kicsit, hogy ránézésre megmondtad mennyit bír ki a Gripen futómûve 😊
Egyébként azt, hogy mindent elhiszek a marketingeseknek csak ironikusan értettem, a két bekezdést pedig azért másoltam be, hogy tisztázzuk, hogy õk sem a kátyus 3-as útra gondoltak.
Akkor kicsit átültetve Mo.-ra a dolgot, ugye nem hiszed, hogy mondjuk a Borbás-Tiszakécske úton üzemelhetne a Gripen:-DDD Maradjunk annyiban, hogy autópálya útszakasz(nálunk legalábbis). De ez a feature is tökre felesleges nálunk, mert megnézem, hogy gyakorlatként lezárják mondjuk az M5 egy 2 km-es szakaszát. Asszem lenne felháborodás!😊 Amúgy én nem fotón láttam a Gripen futómûveit😊
amugy a legjobb gép aq mig29-es😄
amugy rájttem a legjobb gép a játékban a mig-29-es😄
Amugy epp volt szerencsem egyszer latni hog az osztrakok mennyit is raknak bele az aszfaltba...
Ugy 75 centi volt a tiroli hegyekben az autopalya "felujitaskor"..
(Felujitas naluk azt jelentette, hogy felszedtek betonig full az egeszet es ujat raktak le!...ezert nem art a ho, a lavina, a fagy nekik...es erezhetoen simabbak is mint nalunk az utaik..)
Magyarorszagon volt szerencsem anno meg 89-ben a M-5 epiteset testkozelbol nezni! (Lajosmizsen laktam, ott ment el a palya mellette..mi meg kjartunk a homokbanyaba jatszani kolokent) Hat az egesz "ut" a homoktoltestol az aszfaltszintig kb 15-18 centi volt...
Meg is lehet nezni ez a szakasz milyen allapotban van ma!
Mindamelett ugytudom a Gripen futomurendszere (fo) sok azonossagot mutat a Lockheed Martin gepekevel (licensz vagy mi?!), de en ugy gondolom nem az a fo kerdes, ugyanis a futokerek atmeroje a lenyeg ilyen esetben (kis kerek sokat forog, igy nagyobb gondot okoz neki az egyenetlen felulet..lasd ezert olyan nagyok orosz gepek fofutoi!).
De velemenyem szerint a "marketing" duma alapja az a duppla orrfuto kerek/erositett orrfuto, ami miatt "ilyen univerzalis"...
De ez már nagyon OFF...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
illetve egy másik:
"Capable of operating from simple road bases and dispersed bases with the minimum of maintenance personnel and ground support equipment."
A "normal road surface" valószínûleg autópálya-autóút minõség lehet, mint ahogy azt már írtam is...
Mindig kerdezik tolem hogy miert utalom annyira a FFB-t?
Hat ez meg kerdes?

Nyomtam 1 quickflightot és mûxik a trim is bazzeg el se hiszem!

írd át erre:
ForceFeedbackEnabled = false;
nekem is így megy, nincs rezgetés és még a játék is gyorsabb lett
Nekem sehogy sem mûködik.
Ha lehetne olyan finoman allitani mint IL2-ben..de nekem meg nem sikerult...(X45 egyik rotate gomjara)
igy szarok a trimmre..anelkul is jol elvagyok Lock On ban.. (il2ben meg jol elvagyok vele..)
Ez bug vagy csak én vagyok ilyen szerencsés, hogy nálam jelentkezik a probléma. (újratelepítettem meg minden stb)
Meg tudná valaki mondani mi lehet a hiba vagy mit csinálok rosszul? Nem tudom kitrimmelni a gépet bármely billentyûre, joyra vagy akármire konfigurálom.
Egyszer nyomtam hyperlobbyn ott mûködött de csak azután, hogy nyomtam ctrl-t ami ugye elvileg reseteli a trim beállításokat.
De szigorúan csak ezután. Offlineban viszont sehogysem megy :/

What\'s your excuse?