Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne kommentald, hisz nem is tudnad..
Az egesz topic nem profitalt anyit mint most beloled..
Kerdezesen kivul nem sokat tudsz hozzatenni a temahoz...
Jajj bocsanat! Hisz elefeledtem TUDSZ TE! Ha akarsz...Gyermetek kepzeleted irigyseget..azt tudod...mast NEM.
Az egesz topic nem profitalt anyit mint most beloled..
Kerdezesen kivul nem sokat tudsz hozzatenni a temahoz...
Jajj bocsanat! Hisz elefeledtem TUDSZ TE! Ha akarsz...Gyermetek kepzeleted irigyseget..azt tudod...mast NEM.
Hat de most mond meg!
Levezetem:
-Berak egy kepet..en nem cinizmussal megspekelt ironiaval vicelodok azon, hogy "nezd mar ikont hasznal"....direkt ugy hogy "burkolt" legyen! (rovid megfogalmazas)
-Erre csak les mint a birka...nem tudja mi van...
-En direkt nem reagalok ra..hisz tudom, hogy jobb az ha neki esik le..
-Nem esik..annal butabb szegeny para...elkezd asszocialni egy informacio alapjan, aminek nincs semmi helye itt..es megcsak az sem befolyasolja, hogy en egy kibaszott vigyorgo fejet raktam a vegere...
-Belemkot..
-Belemrug..
-Aki ismer tudhatja, hogy "na ezt ne"...ugysem hagyom..
Mi a baj? Talan nincs igazam...ha valaki hulye! AZ HALJON MEG!
.
Levezetem:
-Berak egy kepet..en nem cinizmussal megspekelt ironiaval vicelodok azon, hogy "nezd mar ikont hasznal"....direkt ugy hogy "burkolt" legyen! (rovid megfogalmazas)
-Erre csak les mint a birka...nem tudja mi van...
-En direkt nem reagalok ra..hisz tudom, hogy jobb az ha neki esik le..
-Nem esik..annal butabb szegeny para...elkezd asszocialni egy informacio alapjan, aminek nincs semmi helye itt..es megcsak az sem befolyasolja, hogy en egy kibaszott vigyorgo fejet raktam a vegere...
-Belemkot..
-Belemrug..
-Aki ismer tudhatja, hogy "na ezt ne"...ugysem hagyom..
Mi a baj? Talan nincs igazam...ha valaki hulye! AZ HALJON MEG!
.
no comment...
kifogytál az ötletekbõl vagy mi?
mellesleg már jogilag sem vagyok "kölök", de hozzád képest biztos egy lúzer vagyok a hozzászólásaid alapján
kifogytál az ötletekbõl vagy mi?
mellesleg már jogilag sem vagyok "kölök", de hozzád képest biztos egy lúzer vagyok a hozzászólásaid alapján

War. War never changes.
na futok anyucihoz mert ki kell cserélni a pelust! 
War. War never changes.
Senki sem allitotta hogy en tanult lennek.. EN SEM.. megint asszocialtal magadtol..
Ez a baj a mai kolkokkel..egy alomvilagban elnek es elobb hiszik azt amit gondolnak, mint amit latnak vagy tudnak...
Ne kotozkodj velem ocsem mert nem ismersz...nem vagyok egy matyohimzes..
Ez a baj a mai kolkokkel..egy alomvilagban elnek es elobb hiszik azt amit gondolnak, mint amit latnak vagy tudnak...
Ne kotozkodj velem ocsem mert nem ismersz...nem vagyok egy matyohimzes..
megmondjam miért került szóba a géped? látom kihagy az agyad is
Pl.
az a baj hogy az irigysgeed elhomalyositotta a smiley-t is a mondandom vegem.
Braveheart "bartunkbol" kitort az IRIGYSEG
Pl.
az a baj hogy az irigysgeed elhomalyositotta a smiley-t is a mondandom vegem.
Braveheart "bartunkbol" kitort az IRIGYSEG
War. War never changes.
nem tudom egyaltalan hogy jott szoba az en gepem...eddig csak te emlegeted, es csak te forogsz akorul..
en meg ehhez kepes neha bekapcsolom....megy par napot hasznalom...es igazabol nem is erdekel mi van benne...
De te mar kb 20 perce csak az en gepem korul forogsz..
Mi ez ha nem irigyseg..hulyegyerek.
en meg ehhez kepes neha bekapcsolom....megy par napot hasznalom...es igazabol nem is erdekel mi van benne...
De te mar kb 20 perce csak az en gepem korul forogsz..
Mi ez ha nem irigyseg..hulyegyerek.
lol. tanult FELNÕTT
War. War never changes.
fogd már föl bazd+ hogy le se szarom milyen a géped!
War. War never changes.
pofálya? lol sztem ne írj többet mert beszarok a röhögéstõl 

War. War never changes.
abból hogy olyan szar a kép mintha egy ikont nagyítottam volna föl, de ezt hagyjuk. mivel eddig senki sem hozta föl nekem hogy miért "ikonokkal" játszom, ezért nem is gondoltam rá. amúgy meg semmi közöd hozzá
War. War never changes.
na látod. akkor meg fogd már be végre a pofád
War. War never changes.
szerinted én irigykedem? HAHAHAHA ne ez a loál
ki nem szarja le milyen géped van és hogyan játszol?
ki nem szarja le milyen géped van és hogyan játszol?
War. War never changes.
Azért ha érdekel elmondanám hogy én sem zsebpénzem vettem a gépet, keményen megdolgoztam érte és mellesleg nem vagyok kisfiú. Na vége ende ned uno
War. War never changes.
Kezdetnek nem gondoltam komolyan..hisz RAKTAM is a lamafej moge egy smiley-t...
Dehat ugyfest muszaly ezt komolyan gondolni..hisz utolag CSAK kiderult hogy draga Braveheart "bartunkbol" kitort az IRIGYSEG, es csak azt beszelt belole...holott meg csak alapja sem volt (lol..meg mindig az asszociacio 😄)...
"Hulye fasz" ...
Dehat ugyfest muszaly ezt komolyan gondolni..hisz utolag CSAK kiderult hogy draga Braveheart "bartunkbol" kitort az IRIGYSEG, es csak azt beszelt belole...holott meg csak alapja sem volt (lol..meg mindig az asszociacio 😄)...
"Hulye fasz" ...
na én befejeztem... Seaweed azért nyugtasson a gondolat hogy tudod használni a lokátort
na pá
na pá

War. War never changes.
uncsi ilyenen vitázni...kinek van bekapcs kinek nincs...tiszta VV3...lassan már azon veszünk össze miért nem az enyém lett a 1465-ik hozzászólás...
dehogyis neked
War. War never changes.
hát látszik hogy már nem jársz suliba --- muszály

War. War never changes.
Télleg, azt elfelejtettem. De már nem fogok visszamenni miatta...
Seaweed te meg fogd be a pofád mert úgy játszom ahogy akarok!
Seaweed te meg fogd be a pofád mert úgy játszom ahogy akarok!
War. War never changes.
Mellesleg kisfiam! En mar idestova lassan 6-7 eve nem koltok zsebpenzt...hanem amit megkeresek arra koltom amire muszaly es amire akarom...
hulyegyerek...
hulyegyerek...

War. War never changes.
Hát te hülye vagy istenbizony! Mi a faszt ütöd bele az orrod hogy én hogyan játszom? Mivel nem voltam épp szimulátoros kedvemben csak leültem egy röpke gépágyúzásra! Ahh Istenem
War. War never changes.
Nem is tudom az IKON szobol hogy a banatos faszomba aszocialtal a grafikai beallitasokra...
LOL
LÁMA
LOL
LÁMA