Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Csak érdeklõdnék,hogy lan-ban lehet e játszani a játékot(online lehet,tudom ,igaz csak hl-lel) és ha igen kell-e valamit specifikusan beállítani,odafigyelni valamire(értem én ezalatt,hogy a portot,ip-t vagy bármit).
Thx.

Akkor valami driver vagy windows hiba lehet...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

igen 😊

de a nem hivatalossal is ez van...lehet nemis a játék rossz 😞

Sokáig könyörögtem az eredetiért és azse jó 😞

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

eredeti játék?

Nem jött be.. most meg a war.dll-re hajaz.

A fene egye meg

sure
Hopp érdekes most bejött a hibaüzi screenshot...Nekem akkor írt ki ilyeneket, mikor a Flaming Cliffs DLL-jeit próbáltam meg az 1.02-vel vegyíteni...

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Hibaüzenet belinkelés ugyan nem sikerült, de ha 1.01-rõl van szó (a 2490 Ft-os, boltban kapható alapjáték), akkor patcheld fel elõször 1.02-re (letölthetõ pl. innen: http://www.lo-mac.com/updates.php ), és próbáld meg ismét elindítani.

SZiasztok!
Sikerült megszereznem a játékot de nem akar elindulni <#falbav>
Ezt a hibaüzenetet dobja:

Valaki tudna segíteni? <#integet2>

Elõreis köszönöm!

A Mission Editorben kijelölted a hajót célpontként? A KH-41 indításához ez szükséges ui. a Lock Onban. Aztán, miután felszálltál 7-es, I, és D, hogy kiválaszthasd a KH-41-et, majd, ha hallod a "tone"-e, akkor eksön.
f2d
De hogyan kell használni?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Bucser
Short range cruise missile. Country: Russia. Department of Defence Designation: AS-22. Manufacturer's Designation: Kh-41. Launch System: Moskit. Missile: Kh-41.

Air-launched version of SS-N-22 Sunburn for Su-33 naval fighter and Su-32FN.

Azaz ez egy Levegõ föld rakéta szilárdhajtóanyagú gyorsítófokozattal és Ramjettel a hosszabbtávra max hatótáv 250km. Nem csoda, hogy a lokátor nem talált semmit😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

f2d
A kh-41 típusú rakétát hogyan lehet indítani Su-33-ról? A rakéta leírásában az szerepel, hogy aktív/passzív üzemmódban is mûködik, hatótávolsága 250 km. Én próbáltam a lokátor bekapcsolásával megkeresni a célt, és úgy is, hogy a besugárzás irányába fordulva passzyv üzemmódba akartam célt kijelõlni, de semmi eredményt nem értem el. Az anyahajóról alig lehet ezzel a nagy dög rakétával elrugaszkodni, és még használhatatlan is...<#violent>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Bristol, UK, Virgin Megastore 😊

hol sikerült megszerezni? nekemis nekemis nekemis 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Igaz nem repülõs film, de csak dicsekedni akarok vele: sikerült megszereznem a Bravo Two Zero-t dvd-n, ami szerintem az egyik legjobb katonás film. Igaz jó drága volt, de megérte <#vigyor5>

bat21 isten, már elég rég láttam vhs-en de emléxem mai napig egyik kedvenc 😄 nem tom miért de nagyon bejött 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NEXUS6
A BAT21, meg a zintrúder az télleg jó film volt. Viszont a multkor adták le a zangliai csatát. Azhittem meghalok a zunalomtó!😉

Én a felsorolásba még bevenném Az igazakat is.

Szal csak azt akarom mondani, hogy mint ahogy a fenti példák is mutatják azért a repülés 100 éves történelme alatt volt egy pár olyan esemény, amit érdemes lenne megvalósítani és nem kell szupermanokat meg transzformereket ventillátor elött reptetni, hogy a tisztelt nagyérdemû jól szórakozzon.

Amúgy hülyeség lenne olyan témát választani, amiben semmi izgi nincs.
Bár az általad felvázolt iraki témából meg a lopakszó forgatókönyvébõl lehetne egy tök jó filmet csinálni.
Pl amikor feloszlatják majd az elsõ F-18 századot, hogy a helyüket pár nagyhajú szemüveges számítógépbuzi suhanc meg néhány UCAV vegye át. Az az egzisztenciális válság amivel majd a pilótáknak ekkor szembe kell néznie az kb ugyan olyan megrázó lesz a számukra, mint amikor a lopakszó címû filmben a szuperinteligens terminátor röpcsi le akarta õket vadászni az égrõl!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bucser
<#idiota><#banplz><#mf1>

Asszem a fentiek mindent elmondanak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
<#nyes>
lesz még ebbõl flém <#papakacsint>

Seaweed
<#hehe>
hát mert azok is voltak <#buck>

Sanyix
Hát az a battle of britain sztem gyenge lett, mert abban is segghülyéknek ábrázolják a német pilótákat (mint ahogy szokták), akik egyenesen repülnek, és várják hogy a hõs angol pilóták sz@rrá lõjék õket.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Egy átlagos bevetés irak felett: Felszáll két F18 csapásmérésre. Felemelkednek 10000 méterre fél óra alatt, ott utántöltenek, aztán elrepülnek a célterület fölé 2 óra alatt, kidobják vaktában a JDAM-okat, megint tankolnak, 2 óra alatt hazaérnek, leszállnak a hajóra, a pilóták és a navigátorok megisznak egy pár doboz sört aztán lefekszenek aludni - igazi kasszasiker lenne 😊)

A viccet félretéve kell sajnos valami kitalált történet, mert a jelenlegi háborúk nem elég "izgalmasak" az átlag nézõnek.

Viszont van egy-két jó repülõs film: BAT21, Flight of the Intruder, Battle of Britain. Amit nagyon jó lenne megnézni az a Dark Blue World, de persze Mo-n sehol sem lehet kapni.

http://www.sonyclassics.com/darkblueworld/index-withflash.html

NEXUS6
Én aztat nem értem, hogy a filmészek miért nem veszik a fáradtságot, hogy a valóságot próbálják megjeleníteni, mind szakmaileg mind színészileg.
Garantálom, hogy sokkal izgalmasabb meg "újszerúbb" lenne, mint ezek a dzsémszbond szintû hüleségek.

Félnek hogy akkora siker lenne, hogy nem tudnának mit kezdeni vele?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Gundark
A legnagyobb királyság az utántöltõ léghajó 😊 No meg az hogy ellövik a csövet, és ömlik az üzemanyag orrba szájba 😊)

arty
tegnap megnéztem a stealth c mûremeket 😄 alapmû LOL

érdemes csekkolni, el lehet lesni egy két harci manõvert 😄

Forza.

sure
A szivató rajtam van, mikor becsípve fórumozok😉 <#zavart1><#vigyor2>

Seaweed
"Nem, elõször ....., aztán ...., és közben fél szemed a ...-n tartod, lábaddal a ....-t pumpálod."

Te a Mig-29 nem egy otven eves csepzon! Nincs rajta szivato!
Seaweed
Mivan ocsi nem kaptal puncit?!<#ravasz1><#idiota>

Kerdezte valaki hogy milyen gep ez erre ravagtak hogy 27, majd hogy 33, es en hogy ennyi erovel 27K-nak is hivhatjuk....
De miert kell elmagyarazni?! Nem lehet latni?! Jah kerem le kene torolni azt a franya monitort!
Segitek!
#4751 - lehet hogy a te monditorodon nem latszik a smile?!
(az mar mas kerdes hogy Sanyix el volt tevedve, es a jo utra tereltuk...)
De teljesen mind1 mire gondolt az elso kerdezo...a tema elkanyarodott es volt aki ertetlenul alt bizonyos dolgok elot....de bazz mi a fasznak magyarazkodom neked?????

Seaweed
Jah japanhoz kepest is nyugat vagyunk....hat kb errol enyit....
(De en inkabb tartom magunk kozelebb az oroszokhoz mint mast..)
sure
OFF

Fuh, ez az egyetlen, amikor rühellem a topikot. Amikor az okosok helyrerajûkják a butákat. A MiG-29 indítási procedúráját kívül-belül ismerõk a "hogyan indítom a hajtómûvet? PAGE-UP?" - "Nem, elõször ....., aztán ...., és közben fél szemed a ...-n tartod, lábaddal a ....-t pumpálod." Emberek, ez egy Lock-On topic. A szóban forgó gép a Loc-On szerint Su-33. A kolléga arra gondolt valószínûleg, hogy mi az a festés, mert a "default" 1.01-ben nincs benne. A válasz: valami moddolás. Valamelyik Lock-On moddolós-skines-félig-1.1-es-félig-1.02-es oldalról szedtem le (gúglizni tessék).

ON

sure
MI (Agyarország) nem Nyugat vagyunk? ( a Ruszkikhoz képest). Mert akkor 33.

Köszi! Csak gyötört a kíváncsiság😊
Seaweed
pfffffffffffffffffffffffffffffffff......<#idiota>
Gundark
Tökmindegy minek hivjuk a Szuhojokat, egyformán zümmögnek a csörgõkigyó markerében a 15ösöm hudján <#wink><#wink><#wink>

Sanyix
De a játékban 33-nak nevezik, szóval ennyi. Bocs hogy nemtudom hogy milyen neveken hívogatják, és kik elõtt, az oroszok a gépeiket. <#zavart2>
De 33-nak is lehet nevezni, meg 27k-nak is végülis 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Megmondod a frankot mi?!

Pedig ki foglak abranditani! Mert az orosz rendszerben Su-33 nem is letezik! Su-27K ami a T-10K1 es T-10K2 folyamanyakent jelent meg, es ezen a neven is rendszeresitettek! Csak es kizarolag a nyugat fele mondjak mai napig az oroszok hogy Su-33! (Ennek praktikai okai is vannak, mert igy konyebben elkulonitheto a T-10K fa a tobbitol ugyanis eleg szerteagazo a csaladfa es kesze kusza is!..pl: eloszor meg a T-12 proton alapult a Su-27K ami 83-84-ben az elso T-10K proto valtott a "sorban"....)

Tehat a Su-27K is eppolyan helyes megnevezes mint a Su-33!!!

Maskulomben nezz utana annak hogy mi az orsegedszarny! Mert az nem az amire te gondoltal! (Reaper leirta a nevet, nem ismetlem magunk!)

ui: szep turelemmel vard meg Cifu kollega esszejenek a folytatasat Bop-on, es ott majd okosodhatsz T-10 csaladbol!
Sanyix
Hát pedig alap 27-en nincs.

Reaper
Amióta 27 a 27😊

Amire te gondolsz, az a kacsa-vezérsík...Egyébként a Su-33 a Su-27 haditengerészeti változata (eléggé átdolgozva mondjuk) és az eredeti típusjelzése Su-27K...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Sanyix
Mióta van 27-en orrsegédszárny? 😊

JimKirk
hehe!😛 27
sure
Ez Lock-On 1.02. A "szántás" végén nem semmisült meg, hanem késõbb kenõdött fel egy házra:

Flaminh=Flaming
A tanker a "szántás" végén lezuhant vagy simán elfordult? A Flaminh Cliffs is ennyire bugos? Vagy ez az alap Lock On?
Seaweed
27K <#bee1><#beka3>
Seaweed
Gaz Sebesseg Fokozo
Sanyix
33 😊

JimKirk
😛
JimKirk
27