Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
az jó dolog mivel reménykedhetünk, hogy az oda készülõ flight modell esetleg belekerül a BS-ben lévõ A-10-esbe...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A LO:BS csuszasanak nagyon egyszeru oka van: PENZ. ED u.i. elnyerte a Nemzeti Garda alap A10C szimulatoranak elkesziteset, s az ANG valoszinuleg tobbet hoz a konyhara, mint BS. Ha nem, akkor legalabb egy nagyobb osszeg egyszerre, ami azert szinten nem rossz. Ez azt jelenti, hogy semmi massal nem foglalkoznak, csak ezzel. Ezt sajnos szo szerint is kell erteni. En inkabb karacsonnyal szamolok mintsem q3 vagy q4-gyel. 😞
NEXUS6
<#vigyor><#nevetes1><#nyes>

Ez aztán az intelligens fegyver!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bucser
"2hét" ownes "meddig várjunk még"-et😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Mert IL-2-nél ez olyan jól müködik (2 hét powa) 😄DDD

Ha elsõre az 1.1-et akarták kiadni, akkor így jól jártak, mivel most az 1.1 plusz lóvé. Egy új embernek, ha teljes játékot akar, meg kell vennie az 1.0+1.1+1.2 sorozatot. De nem is ezzel van a bajom, hanem, hogy nem tudják fél év pontossággal sem megjósolni a határidõt.

Bucser
Miután az engine Bugfos volt ezért az 1.1-ben azokat is javítgatták persze, hogy nem lett tökéletes. Az 1.2-ben tovább javítgatják az engine-t és remélhetõleg megérjük egyszer azt is hogy lesz bene f/a-18unk Su25T féle flight modellel és a migek és szuhojok is kapnak rep modellt nem pedig scriptcsodát.

42nd Intruder
Ha van kiadó, akkor az profitot akar. Tudjuk, hogy a LOMAC-ot a fejlesztõk, úgy akarták kiadni mint amilyen az 1.1 volt valójában. Persze az UBI-nak is pénz kellett, emiatt kiadatta a bughalmot és mivel ez nem jött össze szakítottak az ED-el. Namármost az ED azért szereti a gyerekét és lát lehetõséget a LOMAC-ban, emiatt is erõltették az 1.1-et. De persze valamibõl élni is kell, emiatt lett ez fizetõs és emiatt is lesz fizetõs a BS, mivel gondolom õk se hétvégi szórakozásbõl fejlesztik.
Azért gondolom az 1.1 neked se volt már olyan bughalom mint az 1.0x verziók, mert ezt azért összekapták a fejlesztõk, de bakik becsúszhatnak persze. BS meg valószinüleg a kompatibilitás fejlesztése miatt csúszik... Szerintem.

Aha, sajnos én ebben sem bízok. Ha egy játéknak van kiadója akkor az kitapossa a fejlesztõbõl a határidõt. Ettõl van aztán a bugos vacak és a halom patch. Namármost az FC-nél már nem volt ilyen gond, ugye nem volt kiadó... (lehetett húzni a megjelenést) Ettõl függetlenül mégis kellett 1.11 ... 1.12 majd két hét múlva 1.12a.
Tehát, ebben az esetben speciel nincs különbség, ugyanolyan bugos ígyis úgyis az elsõ kiadás... A lomac is csak 1.02-ig jutott pedig annak kiadója meg határideje volt valamikor 2003 nyarán ha jól emléxem...

Speedbreaker
Generáció: X

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
hát pont így <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Ja, lehet utalni, kezdo forumozo vagyok, de rajottem mire valo az atmeretezes. Legkozelebb nem baszom el, sorry<#falbav>

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

Speedbreaker, hogyan tudtad beszurni ide a galeriamban talalhato kepeket?

Igy viszont nem kihivas, megfelezett idovel egybolsikerult, galeriamban megtekintheto

ctrl+a: gyorsítás duplájára és ahányszor megnyomod dupláz...
alt+a: lassítás felére és ahányszor megnyomod felez...
shift+a: normál idõ
Idolassitas??? Miket tudtok ti!? Azt hogy kell? 😄 Na, megint vegigzongorazom a billkiosztast...

Meg ugye allasszogvaltoztatashoz repulonel az kell, h a gep hatuljat lejjebb billentsd, es ez hason csuszo gepnel nem lehetseges, csak ugy tudnad felhuzniu, ha elobb az orrat emelned el, ott viszont nincs kormanyfelulet. Leegyszerusitve a repulo mozgasa is nagyban hasonlit pl egy hajoehoz...vagy esetleg egy kombajnehoz 😄DD

szerintem mert így van le scriptelve.. <#shakehead>
Speedbreaker
Hogyha a pályára leszállok kb 700 km/h-s sebességgel, kerék nélkül, "csúsztatva", akkor utána miért nem tudom felhúzni? Mert azért még olyan 500-as km/h-nál illene felemelkednie.

Próbáljátok ki hogy lelassítjátok az idõt... Én tegnap éjjel megnéztem és arra jutottam hogy meg lehet csinálni csak nem túl életszerû ahogy akkor és ott repült a gép... Kár hogy nem csináltam screenshotot mert elég mókás volt hogy a betonba süllyedt a szívócsatorna meg a hajtómû mégsem ragadt oda és nem is robbant fel....
Speedbreaker
addig meg kibírjuk FC-vel nem? <#fejvakaras>

42nd Intruder
Pitti a flame topikba irottadra válaszolok ide!
Szerintem is gáz, hogy sokat csúszik a BS, DE: ha ettõl jobb lesz, mert a hibákat megtalálják és javítják, továbbá sikerül olyan szintre hozni, hogy megjelenés után 2 nappal nem a patchet várjuk akkor legyen. Mert ha ez kijön és bughalom (mondjuk ezen még most se lepõdnék meg), akkor nem kerültél elõbbre, csak forr a fejed, hogy akkor még egy-két hónap és talán jobb lett volna. Tehát szerintem legyünk türelemmel, mertha megcsinálják rendesen, akkor megéri várni. Szerintem...

Speedbreaker
én meg sem próbálom, tudom hogy milyen béna vagyok, meg amúg ysem volt idõm rá.

Nincs siker? En feladtam. Pedig mar oda jutottam, h elveimet feladva bekapcsoltam az orokeletet, h ne kelljen annyi gepet leamoznom. de az sem segit, mert ha leer az alja, ugyanugy foldhozragad. Szoval legalabb harmincszor megprobaltam, ebbol lett 15hasoncsuszas, a tobbi robbanas. Talan kulso kamaranezetbol lehetne valahogy, mert ott latni milyen magasan reoulsz, de az mar tenyleg csalas!!

Speedbreaker
vagy nem <#idiota>

DummyBoy
Annyira nincs ... noob is vagyok, régen is repültem (Akkor sem profi módon ..) ráadásul 3 nap éccakás után 3 napos hazaút ... jövõ hétig meg csak megoldja valaki 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Eselyed boven megvan, mert tenyleg nem tunik konnyunek. Most jobban megnezve, max fel meter magasan lehetsz😄

DummyBoy
Nnnna, nyerni biztos nem fogok, de ha végre Lockon elé jutok majd én is kipróbálom 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Amugymeg meg az az igazi, ha ket iranybol is megcsinalja valaki, h nem csak veletlen jott ossze😛

Nekem mar van 3 hasoncsuszas trekkem. Amugy az airshow track-et hasznalom, ott all a harom il76, szerintem a legtavolabbival erdemes probalkozni, 11-29 iranybol

Speedbreaker
Na, ebben a versenyben benne vok 😉

Nah, hasaltam meg harmat.. az a gaz, h 4-5 meterig magabiztosan tudok repulni, de ezalatt elkezdek fosni, h mikor csattan. itt meg tenyleg max 1 meter magasan kell elhuzni, mert futoval mar nem fer el alatta. Ahhoz meg kell a tapasztalat. Hat kedves Lonci tarsadalom, a feladat fel van adva, az nyer, aki eloszoe betesz egy screenshot-ot, h elrepult alatta epsegben. Remelem nem haragszotok a buzditasert😄

kabbe 😉

Speedbreaker
😊 Akkor tanulj sokat, hogy okos legyél. Én élvezem a szünet pillanatait <#vigyor>

Amugy a nevemnel a galeriara kattintva is meg lehet nezni. Majd igyekszem megcsinalni normalisan is, mert azert nem art tulelni egy mutatvanyt. CSak sajna tanulas van ezerrel vizsgakra, nincs sok idom repkedni

Speedbreaker
hoppá

Speedbreaker

Speedbreaker

Molnibalage
Hol lehet megnézni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dehogynem😊 Fel siker, harmadszorra vagy negyedszerre sikerult, kis szepseghibaval, kicsit megkopott a festek a mig-en, mert a hasa hozzaert a foldhoz. Screent mindjart felteszem galeriaba, legkozelebb meg megprobalom 10-20 centivel magasabban😊

Speedbreaker
nem fog menni 😄 Inkább c130-as alatt próbáld meg, vagy nem tom :S

Szerintetek el lehet repulni egy foldon allo IL-76 szarnya alatt egy mig29-el ugy, h a ket fuggoleges vezersikommal kozrefogjam az 1-es vagy 4-es hajtomuvet? Hat kiprobalom, ha sikerul, teszek fel screenshot-ot a galeriamba. Van mar fent ketto, megnezheti akit erdekel, es tudja, hol kell😛

Köszi a gyors választ!

Seaweed
Nemregen volt tema hogy szinte seholse kapni mar magyar boltban. Az egyetlen megoldas kulfoldrol rendelni a neten!
Ubi
Lockon.ru
Simware

Az FC-t meg megveheted a lockon.ru-rol neten, vagy a Simwaretol Goldban vagy kulon is ha ugy esik jol.
Seaweed
<#nyes>
Speedbreaker
Én már keverem itt a dolgokat <#idiota>, mek inkább FS-be egy darabig 😄

Skaccok tudtok Budapesten olyan boltot, ahol jelenleg megvásárolható a game? (Megnéztem egy-két oldalt, de nem látttam készleten.)
Ha ide nem akarjátok beírni, akkor priviben is üzenhettek.
Köszi!

Elképzelhetõ, hogy én is emlékezhetek valami hasonlóra?? <#hehe>