Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mig-29-eshez tudsz letölteni egy elég alap templatet a lockon.ru-ról, a többi géphez jó megoldás ha egy már kész szkint módosítasz vagy panelozol át.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Speedbreaker
Nincs leírva, végigolvastam az egész topikot

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Köszi<#eljen> Szép képek.

DummyBoy
vmh59 fórumon le van írva ... Addonok moddolásnál asszem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
Speedbreaker
Kösz a segítséget.....<#levele><#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
khmmm <#ravasz1>

amugy meg UM-3K de ezen mar nem minuszhatgezek <#mf2>
Seaweed
Nem en csinaltam...
Reaper
Na faszom UM3 nem 4...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Nem, ugyanis 5db Su-22 jött amibõl 4db M4 1db pedig UM4 volt! A háromgépes kötelék 3db M4-bõl állt. Az 1db M4+ 1db UM4 késõbb ment el, mert hidraulika problémájuk volt... Egyéb kérdés?

Trucker39
Ez a kép pénteken készült a nyílt napon.
Látom, te is áztál egy kicsit.
Azt már nem tudom, hogy ez a számú gép hanyadikként szált le.
A felvétel szögébõl itélve, 50 méteres körön belül tartózkodtunk egymástól ebben a pillanatban. 😊

Seaweed
"Nesztek:
3xSu-22M4 flyby...
"

Biztos?! <#ravasz1> Az egyik veletlen nem egy Su-22UM-3K volt?!

...minuszhatgevel? <#mf1>....marmint szeretem az ilyen minusz hatges labdakat
Speedbreaker
Hogy lehet saját, egyedi skineket készíteni?

Speedbreaker
Úristen hogy lehetek ilyen hülye <#falbav>

Seaweed
<#gonosz1>
Siluro
Víznek híjják, csõtörés volt.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
milyen olyan?
Speedbreaker
A háttérben miért olyan a talaj? :S

Speedbreaker
fasz kivan, pont vmi fontosat akartam megnézni

Reaper
Vmi gáz van a serverrel, ftp se megy...

Speedbreaker
Mi van a www.vmh59.hu honlappal? Nekem nem jön be :S

Hát az az igazság hogy repülni tényleg most láttam elõször... Gyönyörû gép... Igaz az én favoritom a Mig-23... Annál szebb gép ritka..
Seaweed
Lelekesedesedbol az jon le hogy talan most lattal eloszor Su-22-est?! Tenyleg impozans egy masina az biztos..
Nekem is valami ilyesmi volt anno a velemenyem, csak tegyuk hozza hogy mindaddig csak es kizarolag Mig-21-est lattam (Meg ugye elotte meg Mig-29-est se!...bar elotte 84-85-86 korul voltam egy "nyilt napon"..de gyerekkent nem igazan emlekszem mar semmire..talan csak arra hogy kint a zold fuvon setaltunk es nezelodtunk...de nem nagyon maradt meg bennem hogy mekkorak is a gepek az egen...vagy mert nem lattam repulni, vagy mitudom en mar....), mikor meglattam eletemben eloszor a Su-22-est repulni 93-ban.
Szerintem gyönyörû gépek! És amit ez a videó megpróbál megmutatni hát az a valóságban kissebb sokkhatással járt... Felejthetetlen élmény volt! Egész nap szakadt az esõ de ezt a 30 másodpercet megérte megvárni...
Seaweed
..regvolt...ma mar tan igaz se volt hogy voltak Su-22-eseink...<#rinya>

(sosefelejtem el mikor eletemben eloszor lattam Su-22-est...cirka 93 magassagaban nyomott egy laza murepet kecsoi repter felett...vizszintes 360 max forszazson...maig el bennem az oriasi langolo seggu dog kepe ....R.I.P.)
LoL <#vigyor3>
Seaweed
Nah mifaszvan mar itt?! ki tud nagyobbat vetiteni! Hulye widescreen mind!4<#mf2>
Seaweed
Oroszorszagban : Тамбов
Reaper

Hello!

Sea hol készültek ezek a képek a Szuhojokról és MiG-ekrõl?(az off topic és a na még egy kör képeket kérdezem terészetesen nem pedig a Lonci-ból valókat?

Reaper
Mit vagánykodsz?😊 Ez a kép olyan beállításokkal készült, mint amilyennel játszom...csak kicsit kisebb az AA+AF😊 Amúgy te 8xAA + 16xAF játszol?

Seaweed
Adok meg 4-5 szimulatoros topicot rakd be oda is! <#ticking>

Amugy en nem tudok segiteni..ezer eves drivert es ezer eves SST-t hasznalok az X45-omhoz...
nah mostmeg nem tölti be a profile-okat

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

nahbazz leszedtem a legújabb drivert a x52-eshez de csak úgy lehet felrakni ha leszedi az elõzõt ezzel még nincs semmi baj de leszedi a SST programot is amivel hozzá lehet rendelni a betûkhöz a joygombokat 😞((((((

Õmm árnyékokra is van ám megoldás hogy ne legyen recés...

Ezen a képne sem full árnyék van hanem egyel alatta... Célnak megfelel és nincs rece! Egyébként a recés árnyékot is meg lehet oldani csak nem kevés meló.
Speedbreaker
ok 😊

Kenny85
már megoldottam...
van egy file lockon könyvtárban ami kiment egy reg filet..
csak úgyanazzal a kóddal kell telepíteni winfost

Speedbreaker
Amit kaptál regisztrálciós kódot (asszem 3-mat) azokat írd fel egy papírra. Ha ujra leakarod tölteni, már letöltheted, csak bekell neki írni vmelyik kódot a 3-ból. Asszem. Vagyis nem biztos

Kenny85
hi.
nincs idõm olvasgatni, mert gyorsan kéne h wint újrakellene raknom és elvileg lockon regisztrációs cuccait ki kellene menteni valahogy
elvileg.. hogyan?

DummyBoy
Vááá ... tnx 😊

42nd Intruder
z gomb

Seaweed
Jah meg ha alul a keresobe beirja hogy "cockpitmouse", kikopi az osszes talalatot.
DummyBoy
Én is csináltam párat, engem mondjuk zavartak a recés árnyékok, de majd ha holnap felkelek dobok fel párat ...

Fel kell tennem egy PS-t vagy Gimpet ...

Az alsó sort (F2 nézetben ...) el lehet tüntetni valahogy ?

DummyBoy
Ezt egy konfig file-ban kell átállítani, asszem view.lua és abban "CockpitMouse = false" -t át kell állítani "CockpitMouse = True" -ra ...

Asszem ... vagy EnableCockpitMouse ... mindegy , cockpit és mouse benne van 😊

Nekem X52 a legújabb driverekkel simán megy így ... de régebben sem volt ilyen gondom ...

Seaweed
nm
GaBika6
THX!<#wave><#csodalk>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

még 1 vhogy találtam egy ilyen beállítást h egérrel tudjam mozgatni a fejemet a pilótafülkében de már nem találom ezt a abeállítást eltûnt 😞

Tenk jú a válaszokat
A joyomat viszont így sem érzékeli igazából van egy sowftver amivel az x52-höz a input billeket kell hozzárendelni a gombokhoz. de sajnos a tengelyeket nem érzékeli a játékbanm ivel azokat a gamebe kell beállítani hiába rángatom nem eszi be a a naftát, a kiválasztás nekem nem müxik nekem nincs ott semmi 😞