Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Látom, te is áztál egy kicsit.
Azt már nem tudom, hogy ez a számú gép hanyadikként szált le.
A felvétel szögébõl itélve, 50 méteres körön belül tartózkodtunk egymástól ebben a pillanatban. 😊
3xSu-22M4 flyby..."
Biztos?! <#ravasz1>#ravasz1> Az egyik veletlen nem egy Su-22UM-3K volt?!
...minuszhatgevel? <#mf1>#mf1>....marmint szeretem az ilyen minusz hatges labdakat

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Nekem is valami ilyesmi volt anno a velemenyem, csak tegyuk hozza hogy mindaddig csak es kizarolag Mig-21-est lattam (Meg ugye elotte meg Mig-29-est se!...bar elotte 84-85-86 korul voltam egy "nyilt napon"..de gyerekkent nem igazan emlekszem mar semmire..talan csak arra hogy kint a zold fuvon setaltunk es nezelodtunk...de nem nagyon maradt meg bennem hogy mekkorak is a gepek az egen...vagy mert nem lattam repulni, vagy mitudom en mar....), mikor meglattam eletemben eloszor a Su-22-est repulni 93-ban.
(sosefelejtem el mikor eletemben eloszor lattam Su-22-est...cirka 93 magassagaban nyomott egy laza murepet kecsoi repter felett...vizszintes 360 max forszazson...maig el bennem az oriasi langolo seggu dog kepe ....R.I.P.)
3xSu-22M4 flyby...
Sea hol készültek ezek a képek a Szuhojokról és MiG-ekrõl?(az off topic és a na még egy kör képeket kérdezem terészetesen nem pedig a Lonci-ból valókat?
Amugy en nem tudok segiteni..ezer eves drivert es ezer eves SST-t hasznalok az X45-omhoz...

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Ezen a képne sem full árnyék van hanem egyel alatta... Célnak megfelel és nincs rece! Egyébként a recés árnyékot is meg lehet oldani csak nem kevés meló.
van egy file lockon könyvtárban ami kiment egy reg filet..
csak úgyanazzal a kóddal kell telepíteni winfost
nincs idõm olvasgatni, mert gyorsan kéne h wint újrakellene raknom és elvileg lockon regisztrációs cuccait ki kellene menteni valahogy
elvileg.. hogyan?
Fel kell tennem egy PS-t vagy Gimpet ...
Az alsó sort (F2 nézetben ...) el lehet tüntetni valahogy ?
Asszem ... vagy EnableCockpitMouse ... mindegy , cockpit és mouse benne van 😊
Nekem X52 a legújabb driverekkel simán megy így ... de régebben sem volt ilyen gondom ...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A joyomat viszont így sem érzékeli igazából van egy sowftver amivel az x52-höz a input billeket kell hozzárendelni a gombokhoz. de sajnos a tengelyeket nem érzékeli a játékbanm ivel azokat a gamebe kell beállítani hiába rángatom nem eszi be a a naftát, a kiválasztás nekem nem müxik nekem nincs ott semmi 😞