Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Mi történhetett az ED-vel már második hete nem adtak ki uj képeket se uj infot a BS-röl.
Molnibalage
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

FLV Player kell hozza, innen le is toltheted:
FLV-Player

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

Molnibalage
Járt valaki mostanában a patricksaviation-on? Hogyan lehet normálsian letölteni? Valami gyökér új kiterjesztésben jön le és nem tudom mivel lehetne lejátszani...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DummyBoy
Mér, szerinted mi megszoktuk? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
LOL 😄 Hat nekem asszem marad orokre nyak, meg pcb.
DummyBoy
PCB nincs ... PWB van ... és ezt elég jól tudom, mert ilyen helyen dolgozom 😊

NYÁK is van ... csak a szó mint PCB lett megváltoztatva, (Természetesen a hülye amerikaiak miatt ...) szeptember 11 után ... ugyanis a PCB valami robbanóanyag vagy annak elõállításához szükséges szmötyi neve is ... és kicsit neccessé vált a légiúton történõ szállítása ...

Seaweed
Szoval ha nincs NYÁK akkor szerinted mi van?!
DummyBoy
Hogy én is offoljak ...

Referenciakártáynak mind referenciakártya, de minimális minõségbeli eltérések lehetnek ... 7-es szériánál már nincs ilyen ... de egy dolog ami szuperbiztos:

Olyan mint PCB már nincsen tehát azt tuti nem gyártanak sehol 😊

Seaweed
OFF:
Nekem ne kezd el osztani az eszt...eleget dolgoztam "olyan helyen"!
Csak egyet mondok: Asus..sajat gyara van.. Megveszi a chippeket es magaszereli ossze es kesziti a PCB-t is referenciak alapjan, de sokszor NEM referencia PCB-re, hanem modositott es optimalizalt PCB-re!
Mellesleg mi az a "alap" nalad?! PCB-nek vagy NYÁK-nak hivjak...meg az iskolaban is igy tanitjak...ehhez meg "olyan kornyezetben" se kell dolgozni....plane nem osztani az eszt!
Johetnek en itt olyan szar dumakkal hogy en mar akkor "olyan kornyezetben dolgoztam" mikor te meg a szamitogepet csak hallomasbol ismerted....de nem teszem mert minek....eleg ha en tudom hogy tobbevnyi szakmai tapasztalat van mogottem....es nem jelentem ki hogy "összes nvidia kártyát ugyanott csinálják" Mert ez BAROMSAG! Eleve ami nem referencia PCB-s VGA kartya ahhoz biztos nincs koze az nVidia-nak! Illetve sok gyarto (koztuk pl az egyik legnagyobb nVidia "gyarto" a Gaiward) is rendszeresen belepiszkalt a referencia PCB kialakitasba, plusz telejesitmeny kicsikarasa vegett. Erre legjobb pleda pl a PCB mas szine. (Zold helyett Piros, Sarga, Kek, Feher, Ezust..stb-stb) A dzsunka-balra "gyartok" nagyresze teny hogy vesz mindent...legtobbjenek meg sajat gyartosora sincs, hanem kesz kartyat vesz es csak csomagolja/ feliratozza!
Illetve jossz it ezzel hogy "minden kártyán van egy kis címke amit le lehet húzni ott van alatta az NVIDIA felirat és a gyártási hely kuksizd meg".Hat ez is csak vetites...mert szeritnem lattal x kartyat es levontad hogy igyvan....holott pl en mar fureszeltem szet nvidia (rossz!)kartyat (Elsa Gladiac (Gef2)) amin aztan a kutya nem mondta meg hogy keszult (egyebkent magyaroszagon!)...csak a PCB anyagaban volt a referencia szerint egy Nvidia felirat...amiben nincs semmi "csoda"...hisz ha a referencia tartalmazza, akkor amelyik gyartok megveszik azok gyartmanyain is rajta lesz...(igy lehet hogy lattam egy xy HP server alaplapon, amit az Asus gyartott egy kis 1 soros vicc(inkabb szojatek) volt az alaplap PCB-jen...)

Bazzeg tok elfaradtam mire ezt notirol begepeltem....<#gonosz1>(masik gep epp BoPackot "forgat")
ON:
Bucser
Bocs elolvastad amit írtam?? mondom a nyák memória és erezet beszerzése is a kártya gyártón múlik valamint az összeszerelés is. ÉS igen ha a chiprõl levakarod a matricát ott tényleg Nvidia van csakhogy azt vcalóban az Nvidia vagy ATI gyártja de a KÁRTYÁT (és mindent ami a kártyán van a chipen kívül) nem.

JA és mielõtt jössz azzal hogyha ilyen helyen dolgoznék akkor tudnám: Dolgoztam ilyen helyen és tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

én az alapról beszélek nem a hûtõrõl az más tészta

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

SAjnos nem baromság ha olyan környezetben dolgoznál és olyan ismerettségi köröd lenne tudnád te is minden kártyán van egy kis címke amit le lehet húzni ott van alatta az NVIDIA felirat és a gyártási hely kuksizd meg...

Bucser
a chipeket gyártják ugyanott de a memória és a nyákok valamint az erezet beszerzése valamint összeillesztése és forrasztása valamint a hûtõ beszerzése a gyártón múlik. ÉS ezekbven igen széleskörû eltérés lehet a referencia kártyáktól.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Ez baromsag..es legalabb ne terjeszd!
Az összes nvidia kártyát ugyanott csinálják szóval tényleg nincs különbség egy két kivételt eltekintve de inno-t valóban nem ajánlott

DummyBoy
Pedig nekem is igy van ... csak nekem folyamatosan van ... nemtom mi lehet ballad ...

Molnibalage: Érdemesebb a GT-t venni, ls valszeg márkák között nem sok különbséget találsz, de talán az inno az nem a legjobb választás ...

Molnibalage
Köszi az infókat mégegyszer. Az Inno-s tanácsban lehet valami. Túl sokan akarnak ilyenen túladni...

Vki megsúgná mit csináljak h végre mûködjön az egér a cockpitbe?? találtam egy ilyen fájlt cockpit.lua ebben volt ilyen h mousecockpit=false átírtam true-ra majd egy körig ment is az egér majd következõ újraindításnál megint nem 😞((((( és rohadtul zavar h noincs egér

Seaweed
Anno is volt sok szar az Inno3d kartyak kozott (olyan is volt hogy levettem a polcrol es szar volt ami a dobozban volt!!!)...amugy rendben volt minden mas vele...meg gyorsak is voltak....szerencsere nvidia vonalon kovetik (-tek, manapsag mar nem nagyon izgat a HW igy nem kovetem a fonalat, szal nem tudom..) a referencia PCB eloirasokat. Igy nem voltak veluk memproblemak (pl lassusag...lasd Eagle meg tobbi dzsunka szart...)...persze hangsulyozom! Mar amelyik mukodott!
De vegulis az olcso kategoria gyartoja az Inno...igy csodalkozni nem szabad! Bar az olcsok kozt a elsok kozt van...
Bucser
Azért kicsit tisztázzunk valamit. A 256 mega grafikus ram a nagy méretû textúrák gyorsabb megjelenítéséhez kell (és persze gyors memóriakezelés is). Míg a magas magórajel igazából a Shaderek kezeléséhez és utasítások végrehajtásához kell. Azt mondani hogy hülyeség a 256 mega ram mint azt mondani hogy hülyeség a Dual Core. az hogy a programozók nem hajlandóak optimalizálni nem azt jelenti hogy valami felesleges.

JA és inno 3d-rõl csak rosszat olvastam én is de van akinek jól ment. ki kell próbálni de garancia érdekében ne mókolj vele.😊

sure
OFF (és tán prohardveren vagy egyéb hardveres fórumokon szakszerûbb segítséget is kapsz majd)

Inno3D-t NE !!! Pont a 6600GT-bõl csináltak iszonyú ótvar szériákat (amikor én vettem a kártyám, és olvastam ezirányú fórumokat, egyfolytában csak a panasz volt rá)

A 6600GT tudja a SM3.0-t, de minek😊 Ez olyan, mint a Radeon9200 is directx9-es, de épphogy csak belépõ szint, úgyis elhal az igazi DX9-es játékokban. A Lockonnak aztán meg tökmindegy, a mai játékokhoz meg a fullos grafhoz az atyaúristen hardvere sem elég.

128MB fedélzeti RAM bõven elég, ahol kéne a 256 mega, ott nem ezen fog múlni (már Geforce5-bõl is volt 256 mega RAM-os, LOL...)

A 6600GT-nél valószínûleg gyári hûtés csere ajánlott, mert rohadtul melegszik.

(OFFolás részemrõl over)

ON

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
<#miaz>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Bucser
A GF6XXX soeozat tudja a shader 3.0-t asszem.

repvez
maradj a GT-nél megéri azt az 5EFT pluszt.Sokkal gyorsabb mint a sima.DDR3-as memoriája van annak meg orajelbe is jobb.
Molnibalage
És EAGLE GeForce 6600 256mb 20-ért? Egyre jobban összezavarodok. Ere azt írta a gazdija, hogy:

Ultra shadow technology II. - Shader model 3. 0{

Tudja a pixel Shder 3.0-át? Érdekes. Azt hittem azt csak az X800 és afelettiek tudják...

Molnibalage
Bocs, hogy kicsit off, de :Inno3D nVIDIA GeForce 6600 128 MB TV DVI AGP
Az, hogy nem GT mennyit számíthat? Ezt 15-ért adják...

arty
molnibalage: annyiért nincsen jobb, jól döntöttél!! (nagyon jó az ár!)

Forza.

arty
miota az atinál van GT, ott az is a gyorsabbat jelenti a sima gt nélkülinél (ld. x800 -> x800gt -> x800gto -> x800gto2)

nvidiánál ugyanigy, sima -> GT, 6600->6600gt, 7300->7300gt..viszont 7900gt -> 7900gtx, itt a gtx a gyorsabb, a gt a lassabb 😊) van azért anomálisa is nvidiáéknál is: 6800gt -> 6800gs 😊) itt a GS a gyorsabb tudtommal, de ez már 7600gs -> 7600gt esetén nemigaz 😮

ember legyen a talpán aki eligazodik!

mindenesetre: 6600 -> 6600gt -> x800gto -> 7600gt - innentõl amire futja... spec a lock on az ATI-t jobban díjazza ebben a kategoriában, ugytudom (régebbi tesztek)

Forza.

Molnibalage
Használtan lesz 20e-bõl egy 6600GT 128MB AGP. Nekem nagyon bejön ennyiért. (És még van rá 1,5 év gari is..)

Bucser
A radeonok és az Nvidia kártyák esetén a GT mást jelent. míg az ATI esetén a GT a középkategória (azaz az eredeti beállításoknál kicsit lassabb) addig az Nvidiánál az Ultra alatti kategória.

arty
gt ürajelei magasabbak, gyorsabb a sima 6600nál.. csak GT-t vegyél! (nemtom mennyit szánsz rá, x800gto/7600gt nem férne bele?)

Forza.

Molnibalage
Kösz az infokat. Hálistennek én nem high beállításokkal akarom tolni. Akkor ez már elégnek tûnik. Jobb, mint a mostani RADEON 9200....

A GT egyébként az mit jelent. Az alapverziójú kártyához képest többet tud? De miben, ha igen? Ehhez nem értek...

Asus A8NE // A64 3500+ // Asus EN6600GT Silencer // 1GB DDR a gepem.
Medium beallitasokon megyek 1280*1024-en, elsimitas, stb nelkul, de high beallitason itt is akad. Viszont a felbontasok kozott nincs kulonbseg, 800*600-on is ugyanugy megy, mint 1280*1024-en.

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

GaBika6
Ne tedd! Holnap Lobbyn nyomunk vazze! <#wave><#worship>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

42nd Intruder
Nem feltétlenül, csak a helyes beállítást kell megtalálni.

Speedbreaker
Akkor lehet jobban járok ha a CS, ill quake mellett döntök? <#hehe>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

42nd Intruder
Ez mot kb 1,5 éves és szerintem csak 2 év múlva lesz bele valami heggesztve, ha rajtam múlik... Még zörög, meg kattog, szóval addig no para 😊

Seaweed
Nekem is hasonlo epem van (A64 3.2+,1Gb,X800XT..stb-stb), es nekem is kb ilyen ahogy leirtad te es en is medium-high-ban hasznalom....
Bar most hogy belegondolok lassan 3 eves lesz a gepem.."illene hozzanyulni"*... <#rolleyes><#gonosz1>

*.:NEM! Azertsem! Nem akarok
Seaweed
Nem az a lenyeg hogy kade vagy sem..ez nem Quake vagy CS....itt nem lehet leloni az ellenfelet ha mar 20Fps-el megy mert nincs heccsat 😄

Az idealis velemenyem szerint az 50-60Fps es a felett! Lehet mar 30Fps-el is jatszani..de akkor (pl konkretan Lockonban) konnyen elofordulhat hogy olyan szituacioba kerulsz ahol sok az AI meg az object es huss 30 FPS---nezed a 10Fps-es diavetitest masodpercegik akar..es ez szimulatorban eleg gaz...
42nd Intruder
így is van mikor leesik 12-15 környékére és akkor még hol van a net a maga -10 fps-ével és egységeivel... Jó ez, megszoktam, majd egyszer fejlesztek akkor lesz jobb. Most azzal probálkozok, hogy 1280x1024-be fusson, talán sikerül elérnem megfelelõ sebességet az élsimítás és társai 2x-esre való visszavételével.. Ha nem akkor vissza 1024-ba, mert azért a sebesség jobban számít mint a külcsin.

Speedbreaker
Hmmm. És high-on már akad?

42nd Intruder
Szóval nem jobb

42nd Intruder
ASUS P5GD1 alaplap, ehez egy Intel Pentium 3GHz-es (LGA775 Socket) 1Mb-os gyorsítótárral, Thermaltake hûtõ, Inno3D 6600GT PCI-e-es VGA, Zalman hûtõvel, 1Gb Ram (2x512 dualba), gyári hanglártya, egy LAN kártya, mert az jó... Kb ennyi. Még valami? Ja igen és medium-high beállítással (de inkább medium) 1024-ben jól muzsikál.

Speedbreaker
Miért neked milyen géped van? Ennél sokkal jobb?

42nd Intruder
Nem biztossss...

Speedbreaker
Szerintem ez a gép high-ot is bírna 😊

mwgnéztem view.lua fájlt és nekem nincs ilyen sorom h "cockpitmouse=true"
hol lehet akkor beállítani az egeret a cocckpitbe?

repvez
Én most probáltam az FC-t és eddig csak singlébe,de egy sima 9600-os vidkarival 1GBram és 2700+ CPU-val low+medium beállitással egész jol megy.Már csak még egy kezet kell növesztenem az irányitott rakéták inditásához 😊
DummyBoy
Háááát, szerintem lehet ... haveromnak megvettem az FC-t és neki is 6600-as karija van ... majd ha visszajött nyaralásból megkérdezem milyen beállításokkal használja ...

(6800GT-vel meg 3200+-al nekem 1280x1024 mid beállításokkal ment a game ...)