Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehat SFP1 vonalon kijelenthetjuk hogy kar hozzakezdeni!!!!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SFP-1-el jobban jársz. nincs normális gripen a progiban és könyebben is modolható az engine és talán segítséget is könyebben kapsz hozzá. Valamint a moddercommunity sokkal szélesebb rétegû mint a falcon esetén. viszont nem hardcore szim.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
SFP1 csaladnal semmi ilyen nincs. az csinal addont/modot aki akar a fejlesztoket nem zavarja...eleve a szim az agyonmoddolhatosagarol hires. Hatranya az egyszerusitett avionika. (repmodell ha szakik dobjak ossze (egyre tobb a kulsosok kozt is a hozzaerto! es segitenek is!) van olyan /sot/ mint Falcon vonalon....).
(Egyebkent SFP1 vonalon akar tudok is segiteni mert kicsit konyitok hozza, eleg sokat birizgaltam mar azt)
Persze ezek kozul egyik se veszi fel pl repmodell teren a versenyt a Lockonnal..de itt meg gazos mert mar meglevo gep helyere lehet betenni gepet mint azt mondtam es mondtuk, igy nem lehet se a muszerfalat se a repmodellt modositani....szoval nagyon oszvermegoldas lenne....persze nem akarlak lebeszelni rola, csak tisztaba szeretnem tenni a dolgokat nehogy beleszaladj e "nem vart pofonba" 😉 )
Gyanítom elbeszéltünk egymás mellett! Te arra gondoltál hogy majd a gripenbe bele lehet ülni és ahhoz csinálsz kabint! El kell keserítselek! Ez nem lehetséges! 😞
Ne remenykedj..most megmondom hogy veszett fejsze nyele az ugy....ha mar nagyon akarsz akkor ma talan 1-2 szim letezik amibe full be lehet tenni amit az ember szeretne. az egyik az SFP1 csalad, a masik a Falcon4 reinkarnaciok. De ez utobbiba nehezebb mert nincsenek kozkezen "tool"-ok amikkel lehet dolgozni, es a munkad at kell adni egyes csoportoknak hogy betegyek, vagy beallkozejuk...ellenben SFP1-hez kozkezen forognak a konverterek, editorok stb-stb.
Lockon szinten meg csak mar benne levo gepeket lehet lecsereberelni, kabint nem lehet valtoztatni. Szoval eleg halott ugy.
" A pilótafülke egy nagyjából hasonlító forma + egy textúra rajta... Nincs benne animálva semmi.", ezzel nem egésszen értek eggyet, a pilótafülkébe a botkormány a gázkar és a müszerek mutatói is animálva vannak, bár az utóbbi nekem úgy tünt hogy csak a textura van animálva és nincs lemodellezve minden müszer, viszont mivel a Gripen müszerfala jelentõsen eltér a Lock On-ban lévõ többi géptõl ezért eléggé bonyolult dolog lessz majd ezt megoldani, de reméljük ezt is megoldjuk valahogy. Néhány kép a model jelenlgi állapotáról, bár már kezd Grippen alakja lenni szerintem csak most jön a modellezés neheze, amikor az apró részleteket kell megcsinálni amiktõl igazán függ egy modell valósághüsége, de remélem sikerül szépen megoldanom.

Jaja, a szándék a fontos 😊 Fõleg hogy anno elég sok dologban segitett, vele repültem elõször még anno 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(Erre mást nem is kell mondanom, egyrészt trendi, másrészt helytálló... <#nyes>#nyes>)
Tudod szeretem magam mutogatni, elvégre is ha valami tökéletes azt nem szégyen bemutatni más embereknek... <#mf1>#mf1>
(Jah igen meg még szerény is vagyok) <#gonosz1>#gonosz1>
Boldog szülinapot Lockheed ! <#wave>#wave>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Áhh mit is várok egy ilyen flémelésben betonná vált szívû embertõl! <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
1. Egyet biztosra tudok a MiG-29 olyan 23e polygon!
2. A pilótafülke egy nagyjából hasonlító forma + egy textúra rajta... Nincs benne animálva semmi.
3. Mint mondtam kicserélõs módszerrel megy a dolog így a fegyverzetet nem kell modellezni!
4. Ezt sajnos nem tudom csak annyit hogy egyszerûen a megfelelõ formátumba kell elmenteni amihez van plug-in...
5. Passzolom utánakérdezek!
6. Én csak az egyik új modellbõl történetesen a Walmis féle F-15C -bõl tudok kiindulni ott ugyan is új modellt kreált neki a készítõ!
Kérdéseidet/kéréseidet beraktam a vMH fórumra is hátha ott is akad valaki aki ért az ilyesmihez!
1. Hány polygonból áll az alap Lock On-ba egy repülõ, esetleg ha valaki tudna szerezni nagyfelbontású drótvázas(wireframe) képeket a Lock On-ban lévõ repülõkrõl, pilótafülkérõl, a lockon.ru-n találtam is ilyet de az tul kisfelbontásu és nem a legjobb szögbõl van, nem igazán tudtam kivenni belõle hogy vannak a gépek lemodellezve, vagy ha esetleg valaki tudna szerezni egy modelt 3ds formába az igazán nagy segítség volna.
2 A pilótafülkébe mik vannal lemodellezve és mi csak textura, ezekrõl is ha képek modell vagy bármit találtok nagy segítség.
3. A repölõk tudják használni az alapjátékban lévõ fegyvereket vagy külön lekell ezeket is modellezni
4 Hogy lehet a modelt berakni a játékba, és hogy érti meg a játék az animációs részt
5 A törés hogy van megoldva
6 A pilótát külön kell modellezni vagy mindhez ugyan azt használja
Most ennyi jutot eszembe, kicsit már fáradt vagyok ezért lehet hogy nem is a legértelmesebben irtam, mindenesetre ha tudtok minnél több informácíót gyüjtsetek a modellekrõl magyarul, mert másképp nem biztos hogy megértem, a modellezést én vállalom, nem igérem mikor leszek kész mert ez idõigényes az viszont nincs sok nekem, ha valaki ért a texturázáshoz jelezze mert azt még nem tanultam, igaz ez akkor lessz fontos ha kész a modell, ha esetleg skripteket kell irni az animációhoz ahoz is kéne valaki mert ilyesmihez sem értek.
Remélem sikerül elkészíteni egy szép és használható Gripent, és mindenkinek elõre is kszönöm a segítséget.
Amit biztosan animálni kell az ugye: a futómû, a "kacsa szárnyak", az oldalkormány, az ívelõlepok (flaps), orrsegédszárny, törzsféklap, kabin, GSF (gáz sugár fokozó), esetleg APU kiömlõnyílás és ha nagyon alapos vagy az állásszög adó meg az oldalcsúszás adó...
Valami nem világos mire gondolok tessék kérdezni!
Juteszembe én maximálisan támogatom a projektet és ha tudok segíteni valamiben szólj hátha! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Kh-41-et ugy lehet csak hasznalni hogy meg az editorban meg kell adni egy celpontot. (Magyarul igy "programozod be" a raketanak a celpontot.)
Gripen: Hat akkor csinalj high-poly modelt. Lockon elbirja. Su-25TM is high-poly...sot agyon volt reklamozva anno hogy csak 1 futomuve tobb poligonbol all mint elotte egy komplett gep! Tobbi kerdesben szerintem fordultj a forum.lockon.ru-hoz es a fejlesztokhoz!
Más, elkezdtem modellezni egy Gripent, eddig nem igazán csináltam lowpoly modelleket ezért nagyon lassan haladok és idõm se sok van, még csak most kezd Gripen alakja lenni, a képek senkit ne rémisszenek meg, most még elég ronda, darabos a modell, de igyekszem minnél jobban megoldani, viszont mint korábban irtam eddig még nem csináltam játékokba modellt és nem sok fogalmam van róla, fõleg olyan dolgok érdekelnek hány polygonból áll egy modell, meik részek kell külön legyenek a fõmodeltöl hogy animálhatók legyenek, a törések hogy vannak megoldva, a pilótafülkébe mik vannak lemodellezve és meik müszer csak textura. Ha valaki tud segíteni, vagy valakinek bármi ötlete van jó volna ha irnátok mert egyedül nem fogom tudni megcsinálni, fõleg hogy nincsenek megfelelõ információim, minden segítségnek örülök.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"