Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 270 bar-os új rendszernek az volt a baja kezdetben, hogy nagyon kevés olyan reptér volt ahova települhett a gép, mert emiatt igen sok, a hidraulikához való berendezés kelett az új repterekre. A megbízhatósága a nagyobb nyomás miatt is kisebb volt, sok volt kezdetben a nem megfelelõ színvonalú gyártás miatt a meghibásodás gépoldalról és kiszolgáló oldalról is. Gondolom ez már rég a múlté, mert ez már nem szerepel sehol, és akkoriban közre játszott ebben már a Szovjetunió gazdasági helyzete is.
Az orosz hajtómûvek régen tényleg nagyon alacsony élettartamúak és megbízhatatlanok voltak, de már ez is a múlté. Az USA két nagy gyártójának hajtómûveit persze még most sem érik el, de önmagukhoz képest döbbenetesen nagy fejõdét mutatnak. AZ új suhoj hajtómûvek asszem már 2000-2500 órát is bírnak nagyjavítás elõtt. Azért ez nem olyan rossz a régi névleges kb. 800 órához képest ami sokszor még annyi sem volt.
Apám persze pilóta akart lenni, csak hát sosem volt jó szeme ahhoz. Régen csak kicsit volt rossz, de aztán egyre jobban romlott. Repülni sem sokszor tudott eddig az életében sajnos. Viszont sok gépet látott repülni, gyakorlatilag mindent ami itt megfordult. Még SZU-24-et is. Na az nem volt semmi. Fater azt mondta, hogy mikor a reptér tulsó részében gázt adott beremegtette a mellkasát és azt hitték, hogy kidõl a hangárjtó... 😊 A MIG-21 egyébként a szívszerelme. Végül is 25 évig volt kapcsolatban a géppel.
A majmos idézetet nem halottam eddig, de jópofa. Van ennek a viccnek egy fonák oldala is. USAF F-16 pilóta felvitte a szerelõt és meg akarta mutatni, hogy ki a jani. Sikerült is neki, annyira rángati a kis botkormányt, hogy kiszakította a helyébõl. Ciki. A szerelõ leszállt úgy a géppel szóbeli instrukciók alapján, hogy soha életében egy percet sem vezetett gépet. Szegény akkor majom-ember mutáns lett? 😊
A Topi gépe kacspán most nem ugrik be semmi. A hajtómû zsír új volt, erre még emlékszem. Mire gondolsz?
Örülök a nyugodtabb hangnemnek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Товарищ Путин
10 perc után tudom, hogy meg fogom venni a teljest! <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
Hypo is félreértelmezi az írásom, mérlegel, ítélkezik majd ítéletet végrehajt.
Товарищ Путин
ez miért jelentett gyengeséget? errõl nem is hallottam.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Attól, hogy XY ismer olyan embert aki XY gépet szerel a tény az tény marad. Lásd, 100 ezer órára esõ gépevesztség. Itthon ez mennyi is pontosan? Két MIG-29 veszett el. 1 mûszaki okból, 1 pilótahiba miatt. Hány órát repültek eddig a két eseményig MIG-29-cel vagy még az utána levõ idõt is belszámítva? Hát nálnuk sem túl jó az arány sajnos. 😞
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Õ meg olyan embereket ismer és beszél velük akik aktívan repülik/szerelik a MiG-29-est, Gripent, stb... <#vigyor2>#vigyor2>
Nah de nem kötekedsképpen mondtam, csak mert olyan szép idõnk van és különbenis... miko'?
1. Tudod te, hogy a Su-27 hadrafoghatósága milyen volt régen?? Az új 270 bar nyomáson üzemlõ hidraulikus rendszer miatt a BÉKA segge alatt volt akkor a hadrafogatóság még a hidegháborúban is. Arrûl nem is beszélve, hogy '87-ig gép gyakorlatilag impotens volt félig, mert R-73 integrációja nem történt meg. A MIG-29-en kb. ugyaneddig nem volt R-27. Gratulálok.
2. Kapaszkodj meg. A R-27R képességeit az Luftwaffe a tesztek során a VITENÁMI Sparrow képességeihez hasnolította. Fasza mi?? Még, abban az esetben, ha ez nagyon alábecslés lenne és kettõvel is megszorzod akkor is egy vicc az AIM-7M-hez képest...
3. MINDEN géppel elõfordul, hogy igeiglenesen BIZTONSÁGI okokból korlátozás alatt vannak, de ettõl még adhatnak készültséget (itthon is volt ilyen MIG-29-cel). Komolyan nem értelek, szerinted EZ az esemény bizonyítja, hogy szar gép az F-15??? Akkor sassold meg a 100 ezer órára esõ gépveszteséget mindgét gép esetében és röhögjél, de sírva. Az orosz gépeké még minidg 6-8 körül van, de nem a konstrukicóból adódóan, hanem az üzemeltetésbõl fakadóan. Az F-15 és F-16 esetén ez néha 1 alatti, de alapvetõen 2 alatti érték. Nos?
4. Igen te is sokat tudhatsz, de 0 alázat van benned és az, hogy kis senkiházinak tekintesz nagy faszságra vall. Olyan embereket ismerek és beszélek akik régebb óta szerelnek harci és egyéb gépeket, mint amennyi ideje élsz te magad. A fater itt röhög mellettem rajtad. Több, mint 30 éve szerel repcsit. MIG-21-tõl Airbusig bezárólag mindent.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egy héttel azután, hogy az USAF feloldotta az F-15 típusú vadászrepülõgépeinek repülési tilalmát, az Eagle-k ismét földre kényszerülnek. A légierõ november folyamán az Irakban és Afganisztánban szolgálatot teljesítõ F-15E gépeknek, valamint a régebbi C és D változatoknak is engedélyezte még a bevetés folytatását, de az újabb vizsgálatok után nyilvánvaló, hogy az F-15-ösök nem repülhetnek addig, amíg nem kerül kijavításra az egész flottát érintõ hiba.
A vizsgálatot végzõ szakemberek a hossztartókra gyanakodnak, amelyek gyakorlatilag összetartják az F-15 sárkányszerkezetét. Az újabb letiltás összesen 452 db F-15-öst érint – az USAF Eagle flottájának több mint a 60%-át. A repülõgépek csak a problémás alkatrészek kijavítása után repülhetnek újra.
Az említett baleset még november elején történt, amikor is egy repülés közben jelentkezõ szerkezeti meghibásodás volt a szerencsétlenség okozója. A pilóta még idõben katapultált, aminek köszönhetõen nem szenvedett komolyabb sérüléseket. Utána egy alapos és hosszas, minden gépre kiterjedõ vizsgálat vette kezdetét, melynek zárásaként - némi kockázatot vállalva - ismét engedélyezték az F-15-ös flotta nagy részének a bevetését. Ezt a döntést módosították most részben az újabb letiltással...
forrás Jetlfy.hu
szerencse, hogy a 29-es még nem esett szét. biztos mer' az nem olyan erõs meg okos mint a ígl.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Feladó: Molnibalage
Elküldve: 2007. 11. 24. 20:21
Tárgy: Brikaság
Üdv.
A Falcon kapcsán te is hülyeségeket írogatsz. Ha értenél hozzá akkor látnád, hogy mi és hogyan mûködik. De nem értesz.
Bye.
Kedves Balázs!
Amit leírtam, azt a tapasztalatom alapján írtam le. Nem én kezdtem herótozni a razfilm falcon szimulátorod, hanem te jöttél ide, és elmagyaráztad nekünk, hogy miért jó az amerikai vadászrepülõ és miért szar az orosz. Nem az volt a kérdés, hogy birkaságokat írsz, mert azt mint tényt sokan megállapították. A kérdés az az volt, hogy elmennél a falcon topicba végre innen, vagy maradsz még fárasztani?
Товарищ Путин
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nálam most FCC2 játszik. Abban meg nincs is mozgás-> holtjáték sem. (sajnos a földelés minõségére viszont érzékeny.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Egyébként meg valóban jöjjön a süni.
Товарищ Путин
Csak perpé senyved a dobozban mert nincs helyem használni az új lakásban így is szûkösen vagyok majd selejtezni kell pár bútort😄
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
BTW van már hozzá 64 és 32 bites vista driver.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...