Lakás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Fiatal közgadászként olyan pénzügyi területtel kezdtem el foglalkozni,
hogy a különbözõ állami támogatások és adókedvezmények
kihasználásával pl. egy lakás megvásárlása kevesebbe kerüljön, megtakarítani kívánt pénzetek a maximálisan elérhetõ hozamot hozza, saját magatokat és családotokat teljes mértékben biztonságban tudhassátok.
Amennyiben felkeltettem az érdeklõdéseteket, egyeztethetünk egy idõpontot egy személyes találkozóhoz.
Fiatal közgadászként olyan pénzügyi területtel kezdtem el foglalkozni,
hogy a különbözõ állami támogatások és adókedvezmények
kihasználásával pl. egy lakás megvásárlása kevesebbe kerüljön, megtakarítani kívánt pénzetek a maximálisan elérhetõ hozamot hozza, saját magatokat és családotokat teljes mértékben biztonságban tudhassátok.
Amennyiben felkeltettem az érdeklõdéseteket, egyeztethetünk egy idõpontot egy személyes találkozóhoz.
Hát ez nem biztos. Nem lehet meghatározni pontosan sosem, de ennyi információ tudomásával fõleg nem!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
azért, hogy legyen pénzed a Defenderre? :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
egyébként ha valaki lakást keres, az írjon nekem 1 mailt az [email protected] -ra, és írjátok oda, hogy innen írtok, mert akkor más lesz a hozzáállás a megfelelõ ingatlan megkereséséhez.
Én valahol a fogarasi út felé tudok egy eladót. 70 nm, de az árát nem tudom, lehet, hogy sok :)
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Kis lakást keresek 5M-ig a belvárosban. Légyszi...
Nekem especially kurvára elegem van a fasszopó albérlõtársaimból.
Többek közt, ugyanis kb. 2 olyan ember van most a több száz ismerõs közül, akibõl nincs kurvára elegem, de ezt hagyjuk.
Szóval lehet el kéne költöznöm, biztos meglepõdnének ha holnap hazamennék suli után és elkezdenék csomagolni. :)
Többek közt, ugyanis kb. 2 olyan ember van most a több száz ismerõs közül, akibõl nincs kurvára elegem, de ezt hagyjuk.
Szóval lehet el kéne költöznöm, biztos meglepõdnének ha holnap hazamennék suli után és elkezdenék csomagolni. :)
ICRAM, akkor máris megoldódott a probléma, én és recepcica beköltöznénk (persze ingyen, eszem azt az arany szívedet). Mikor mehetünk kulcsokért?
:-)))
:-)))
Én keresnék albérletet, de nem kell 100m2 hanem bõven elég a fele, és nem kell a belvárosban! Akinek van ilyesmi, az jelezze email-ben!
Köszi!
Köszi!
Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kõnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!
A ll. kerben 100 nm-et 100-300ezer között nyomatnak elhelyezkedéstõl, parkolástól, állapottól függõen (persze + rezsi).
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Nézz rá az Aprónet Ingatlan rovatára, és lesz mihez viszonyítanod. Attól függ, hogy a II. kerületben hol van, de szerintem 100körül+rezsi.
Én legalábbis többet nem adnék egy albérletre, berendezett legalább? :)
Én legalábbis többet nem adnék egy albérletre, berendezett legalább? :)
shit happens
Hi!
valaki tudja hogy kb 2 keruletben mennyiert lehetne kiadni egy kb 100m^2-es lakast kis konyhaval zuhanyzoval stb?
valaki tudja hogy kb 2 keruletben mennyiert lehetne kiadni egy kb 100m^2-es lakast kis konyhaval zuhanyzoval stb?