17
Lakás bérbeadása
-
BorsföldiA #17 Sziasztok!
Fiatal közgadászként olyan pénzügyi területtel kezdtem el foglalkozni,
hogy a különböző állami támogatások és adókedvezmények
kihasználásával pl. egy lakás megvásárlása kevesebbe kerüljön, megtakarítani kívánt pénzetek a maximálisan elérhető hozamot hozza, saját magatokat és családotokat teljes mértékben biztonságban tudhassátok.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, egyeztethetünk egy időpontot egy személyes találkozóhoz.
-
#16 Hát ez nem biztos. Nem lehet meghatározni pontosan sosem, de ennyi információ tudomásával főleg nem!! -
#15 azért, hogy legyen pénzed a Defenderre? :) -
#14 egyébként ha valaki lakást keres, az írjon nekem 1 mailt az [email protected] -ra, és írjátok oda, hogy innen írtok, mert akkor más lesz a hozzáállás a megfelelő ingatlan megkereséséhez. -
#13 8.ker, Nagyfuvaros u., 30m2 - 4,5millió -
#12 Ha arról nem is... de a Fogarasi Árpád? Róla mit tudsz elmondani? -
#11 Én valahol a fogarasi út felé tudok egy eladót. 70 nm, de az árát nem tudom, lehet, hogy sok :)
-
macilaci123 #10 Kis lakást keresek 5M-ig a belvárosban. Légyszi... -
#9 Én lakást keresek 8Mig Zuglóban. ha valakinek van eladó...az tudja a dolgát :) -
#7 Nekem especially kurvára elegem van a fasszopó albérlőtársaimból.
Többek közt, ugyanis kb. 2 olyan ember van most a több száz ismerős közül, akiből nincs kurvára elegem, de ezt hagyjuk.
Szóval lehet el kéne költöznöm, biztos meglepődnének ha holnap hazamennék suli után és elkezdenék csomagolni. :) -
#6 ICRAM, akkor máris megoldódott a probléma, én és recepcica beköltöznénk (persze ingyen, eszem azt az arany szívedet). Mikor mehetünk kulcsokért?
:-))) -
#5 Valszeg szemérmetlenül sok pénzért :) -
#4 Én keresnék albérletet, de nem kell 100m2 hanem bőven elég a fele, és nem kell a belvárosban! Akinek van ilyesmi, az jelezze email-ben!
Köszi! -
#3 A ll. kerben 100 nm-et 100-300ezer között nyomatnak elhelyezkedéstől, parkolástól, állapottól függően (persze + rezsi). -
#2 Nézz rá az Aprónet Ingatlan rovatára, és lesz mihez viszonyítanod. Attól függ, hogy a II. kerületben hol van, de szerintem 100körül+rezsi.
Én legalábbis többet nem adnék egy albérletre, berendezett legalább? :) -
#1 Hi!
valaki tudja hogy kb 2 keruletben mennyiert lehetne kiadni egy kb 100m^2-es lakast kis konyhaval zuhanyzoval stb?