Filmből kisebb filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki a hang ujrakodolasat javasolt, en csak ajanlani tudom az ogg formatumot - sokkal kisseb es jo minosegu...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Találtam még itt az SG fórumon mást is a "Nero Burning Rom konfigurálás"-nál (#37). Hátha segít valakin, nekem bejött.
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
Szükségem volna valamilyen programra amiben be lehet, állítani hogy egy avi-t pont 700MB-ra tömörítsen össze (DivX-ben).