10
710MB -> 700MB
  • ollie
    Nem kell dvd író az svcd formátumhoz, hiszen cd-ről van szó.
  • zakika
    ha gordian knotra gondoltal akkor ki kel abranditsalak, mert a gordian knot is virtual dubot hasznal. tehat amit bealitol a gordian knot szamolojan azt bealithatod a virtual dubba is (elvileg)
    valaki a hang ujrakodolasat javasolt, en csak ajanlani tudom az ogg formatumot - sokkal kisseb es jo minosegu...
  • Gandalf51
    Kösz az ötletet!
    Találtam még itt az SG fórumon mást is a "Nero Burning Rom konfigurálás"-nál (#37). Hátha segít valakin, nekem bejött.
  • Werewolf
    Ehhez használjatok virtualdubmodot vagy nandubot...
  • Werewolf
    Kisebb méret elérhető még a hangsáv újradolgozásával is. Pl: ac3 hangból mp3at direct stream copyval rárakni a filmre. Vagy ha eleve mp3 a hang akkor a bitrate csökkentésével és/vagy a frekvencia 48khz->44.1khzre lenyomni.
  • Pubi1972
    Ird tul neroval a cd-t! Vagy vegyel egy dvd irot, es svcd-kent ird meg igy rafer egy csomo film! Es lehet menut is csinalni! Nagyon tuti! : )
  • Gandalf51
    A virtualdub-ban nem tudom beállítan, hogy hány MB-os filmet készítsen nekem (találgatni a bitrétet meg kicsit nehéz lenne). A levágás szóba se jöhet, így azt hagyjuk. Olyasmire gondoltam, amit az EasyDivX-ben vagy a GKnotban (DVD ripperek) láttam, ahol be lehet állítnai, hogy a filmet pontosan 700MB-os méretre kódolja le (nekem csak az a gond, hogy az egyik filmem 710MB-s 700 helyett).
  • Gandalf51
    Szeretnék egy filmet néhány megával összébb tömöríteni, de úgy, hogy pont kitegyen egy 700MB-s cd-t, és ne legyen több!!!
    Szükségem volna valamilyen programra amiben be lehet, állítani hogy egy avi-t pont 700MB-ra tömörítsen össze (DivX-ben).