36836
-
gabiqa1 #32914 Köszi,hogy írtál!Megtennéd,hogy leírod pontosan mit,hogy csináltál vele?
Bocs de elég kezdő vagyok!
-
Fishbone #32913 Sziasztok!
Van valaki akinek Asus P5K alaplapja van és elkezdte tuningolgatni? Csak érdekelne milyen beállításokig érdemes elmenni. Egy kis eszmecserére gondoltam! :) -
#32912 A Be Happy! utcájában van , az Alföld felöli végén egy pici számítógépes bolt. A kirakatban neoncsövek, házak, kormányok. Házfestést vállalnak, a többiről nemérdeklődtem. -
#32911 Nos a lényeg:
AMD Athlon 64 3000+ procimat akarom huzni.Meddig lehet és milyen programmal?Biosba felhuztam xD de utána belépek egy játékba és a kép elmegy.
Alaplapom Abit KV8Pro!Sajna én nem értek ehez de valaki kisegithetne pls. -
#32910 Miért van az hogy felhuzom az AMD procimat 3000+ os 3200re és belépek pl: Crysisba és amikor belépne a főmenübe kikapcsol a monitorom és a hang megy tovább.. miért van? Biosból huztam feljeb a procit. -
#32909 Kecskeméten melyik? -
#32908 Kecskeméten van egy ilyen hely...
Pesten pedig ez :
FlashPoint -
#32907 Már miért kéne szétbontani? fogod a harisnyát és ráhúzod azt csumi. -
Bircsike #32906 Esetleg van valami oldal ahol van jó leírás segédlet esetleg pontos képekkel is? -
Bircsike #32905 Hát azért láttam olyat hogy a harisnyákat úgy húzzák fel hogy szétbontják a tápot elvágják a vezetékeket és utánna vissza bekötik külön külön őket, nekem ez már magas lenne hogy mit hova kell vissza tenni. -
#32904 Szerintem ezt egyszerü megcsinálni, ezért már ne vegyenek le lóvéval. Nem lehet probléma pár neon, harisnyák. -
Bircsike #32903 Senki nem tud ilyen helyet? -
Bircsike #32902 Sziasztok! Van olyan üzlet, bolt ahova ha bevisszük az alap gépünket akkor az igényeink szerint tesznek rá optikai tuningot? Mert én nem értek hozzá de szeretnék pár ledet meg ventilátort meg kábelharisnyákat. Ha tud valaki ilyenről kérem ossza meg velem! Köszi! -
#32901 Ma feszegettem a prockó és memória határait, 2 CMOS-clearen vagyok túl... -
#32900 Lehet megahertzenkent is emelni!!!
Az egy tuning alaplap amit birtokolsz.
Es nemis a gyengebb tipusok kozul :D
Lehet hogy 390-en meg elmenne. 1:1-be kell hajtani a procit a rammal,es akkor
lehet allitgatni. Nekem sem ment benne a Barton 400-at stabilan.
De kicsit visszavettem,es ugy 380 korul atomstabil volt.
Azert van kulombseg rendesen :) 333 vs 380. Es a procit is huzod vele. -
gabiqa1 #32899 A Ramok 400-ok de sajna azt mondják,hogy a procim miatt,csak 333-at fognak produkálni.Próbáltam 200 mhz-ra emelni az órajelét de el sem indult a gép.Azért köszönöm a segítséget!:D -
Mokus1 #32898 Ha támogatja akkor mennie kell de csak ha 400as ramod van.:D Menj be a tuningbeállitásokba a BIOS-ba és állitsd a ram szorzoit.h 400legyen. -
gabiqa1 #32897 Vagy létezik egyáltalán ehez a konfig.-hoz olyan beállítás ami lehetővé tenné a 400 Mhz-et?Bocs de nagyon amatőr vagyok. -
gabiqa1 #32896 Konkrétan hol lehet megtalálni?Igazából az a bajom,hogy az alaplapom(Abit NF7-S V2)támogatja a 400-as ramot,de csak 333-on futnak.
-
Mokus1 #32895 nézd meg az alaplapodon a BIOS-ba vagy everest is megmondja. -
gabiqa1 #32894 Sziasztok!Lehet,hogy nem itt kéne megkérdeznem,de mekkora lehet a max.szorzója ennek a procinak?
CPU típusa AMD Athlon XP, 1933 MHz (11.5 x 168) 2600+
Előre is köszi -
Solt #32893 Köszi a bizalmat! -
#32892 :P -
#32891 :DD -
zoolee #32890 Fóliát leszedted az aljáól.:D -
Solt #32889 Na már én is elvesztettem a fonalat! :) A lényeg, hogy default bios után, ha kikapcsolom a speedstep-et és a CPU configuration-ben a Ratio Support, a Peci, és az Execute Disable Bit kivételével minden "disabled", akkor kb 15 fokot esik a procim hőmérséklete! Nekem tuning előtt minden ugye defaulton ment és így volt alapon 55 fok körüli a proci! Gondoltam hűtéscsere és mehet a tuning! Mivel a tuninghoz ezeket a beállításokat meg kellett változtatni ezért esett a hőmérséklet, csak én naív azt hittem az új hűtés miatt! Most viszont kiderült, hogy nem! Majd lesz türelmem akkor nekiesem mégegyszer a Ninja felrakásának... biztos elcsesztem valamit... -
#32888 Ha 1066 eleg neked,azt sok alaplap tamogatja. -
Bircsike #32887 Sziasztok! Memóriákhoz és az alaplapokhoz kevésbé értek, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. Ha én most egy 1066 vagy mondjuk egy CSX DIABLO 1200 MHz-es memóriát szeretnék venni, ahhot ugye mindenféle képpen olyan alaplapot kell vennem ami támogat ekkora értékeket is. Láttam egy Gigabyte P35-DQ6 alaplapot amin fut az 1200 MHz, de ez azért elég drága (50.000) alaplap. Esetleg tudnátok még mondani nekem olyanokat amik viszik az ilyen "extrem" memóriákat de nem csillagászati árúak? -
Jokes #32886 Köszi,kipróbálom -
#32885 Próbéld ki mi a max. Ghz. Külföldi oldalakon 3.5-ig ig tudták. Elléggé tré, 3.2 az alap órajel. -
#32884 Egyik hardveroldal (ánusz alaplappal) voltemelés nélkül lazán 3.1 Ghz-t ért el az ötezressel. -
#32883 Hi! Nekem a 5000+ Black Edition van, a 6400-est akartam venni csak az 125W-ot kajál, ez meg 65-öt alapból... A prockó nagyon remek, csak BIOS-ban fokozatosan emelgesd a szorzót, közben nézegesd a hőfokot... Ha az oprendszer bootoláskor összekakakálja magát, emeld a voltot 1 fokozattal. Prime95 és Orthos a stabilitás teszthez... -
#32882 Öhm, lemaradtam.. Mik voltak a "régi tuningbeállítások"? :) -
Jokes #32881 Üdv mindenkinek!
Már több éve hogy nem próbálkoztam tuning-al és ugy gondoltam előbb itt kérek jótanácsot.Újitottam a gépen és sztem adja magát a jó kis overclock.
alaplap ASUS M2N32-SLI Wirless edition, proci AMD 6400+ X2 AM2 Black Edition ,EN8800GT Asus karival.Mire vigyázzak leginkább?Megmondom őszintén
csak a kiváncsiság hajt hogy megnézzem mit is tud a kicsike ,hiszen
tényleg nem panaszkodhatok játékakadásra...vagy inkább nem is próbálkozzak még? Majd ha ideje lessz csak akkor? Köszönöm előre -
#32880 akkor arrra beállitani :D amugy nekem most 25/25 % os overclocknál hűtésmoddal 40 fok :) -
#32879 VGA 60 fok? annál tuti több, 85-90 reálisabb :) -
#32878 Sziasztok ! Nincs vmi olyan program amit be lehetne állitani mondjuk hogyha 60 C fölé megy a VGA-m akkor jelezzen vhogy? mondjuk vmi szöveg a jobbfelső sarokba vagy bármi iesmi? -
Solt #32877 kikapcsoltam a speedstep-et, újraindít, régi tuningbeállítások vissza és megint esett 15 fokot vissza! :)) viszont így az a durva, hogy valószínüleg nem jól raktam fel a ninja-t, mert alig 10 fokkal hűt jobban mint a gyári hűtés... -
#32876 Hm, ez eléggé x-akták... -
zoolee #32875 Csöves, ez házban volt..De majd valamikor pegpróbálom, hogy kirakom a gépet nyáron reggel az ablkaba, és egy 10 centis ventivel szívom neki a friss reggeli levegőt..