Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
most alapfeszen használom 2600-on
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nekem fontos szempont lett a fogyasztás és az alapon jó teljesítmény
tavasszal veszek valami olcsó AMD-t 5000+ Black Edition vagy AM2+-ost
de most is kaptam 1 jó ajánlatot 4200+-ra EE 13eft+posta bontatlan
csak megint nincs jó alaplap hozzá:-( Abit KN9 Ultra kell nekem
Manapsag meg napi 1-2 hozzaszolas...
Tul bikak lettek a procik,vagy mi?
Bérbe vehet? reklámfelület...
Es nem csalodott benned<#beka3>#beka3>
Te magyar vagy? Mert ez a nyelvten.:S
http://tesztgep.blogspot.co.at/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
a videokartya netezes kozben nem fogyaszt sokat.
Ja meg az a durva, hogy nem minden játéknál csinálja ezt. Pl UT3-nál nem:S
everest a progi neve és nagyon jó
Elõre is kösz
ne bántsd, mert csak elcseszed
én utóljára a c3d radeon 9550-esen csináltam olyat hogy a frekiket felvittem és beleírtam a biosba hogy egybõl tuningolva induljon a vga
Ha mûködik tökéletesen a VGA-d akkor ne bántsd...
EgyébkéntITT találtam egy nemtom mennyire megbízhatót, ha az aláírásodban szereplõ (point of view) vga-ról van szó.
Frissítés:
nvflash: (az nVIDIA flashelõ programja)
Utasítások:
-f - BIOS beírása az EEPROM-ba
-b - BIOS beírása fájlba
-k - ROM-ban található BIOS összehasonlítása egy állománnyal
-c - megvizsgálja hogy tudja-e flesselni a kártyán található EEPROM-ot
-w - írásvédetté teszi az EEPROM-ot
-r - eltávolítja az írásvédettséget
-a - rendszerben található nVIDIA VGA-k listája
-j - egy nagyon speciális utasítás, amihez földelni kell az EEPROM egyik lábát, azoknak fontos, akik hibás vagy törölt BIOS-t akarnak írni
Opciók:
-5 - vendor ID vagy device ID eltérések figyelmen kívül hagyása flesseléskor
-6 - subsystem ID eltérések figyelmen kívül hagyása flesseléskor
-y - újraindítás
-i - egy konkrét device index erõltetése, akkor kell használni, ha több nVIDIA kártya van a gépben és -a-val megállapítottuk melyik a kiszemelt kártya device indexe
X-BIOS: (nVIDIA BIOS editor)
BIOS lementése:
nvflash -b biosneve.bin
nvflash -c (EEPROM flesselhetõségének letesztelése)
nvflash -f biosneve.bin (új BIOS feltöltése)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Egyébként elõször ne feszt emelj, hanem csak simán MHz-et (ha nem bírják a memók, akkor kell állítani a RAM:FSB arányon, ergo visszavenni a memók sebességét, hogy ne korlátozzák az emelést). Aztán ha sokáig nem megy, akkor lehet neki voltot adni...<#lookaround>#lookaround>
Arra adjatok nekem legyszives valaszt, hgy melyik proginak higyjek ha a core temp 72-t az everest meg az asus probe meg csak 55-58 koruli cpu mag homersekleteket mutat?
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=479&model=1497&modelmenu=1
Hasonló a biosa!Gondolom az overclock options-t kellene piszkálni.Van 5-20%ig meg FSB 960/800-1200/800ig.De nem tölt be a windows vagy lefagy az 5-10%nál meg az fsb 1200/800 nál,a többit nempróbáltam!Vagy próbáljam,vagy valahol rossz helyen vagyok? 😉
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A biosa nagyon egyszerû, és igen lehet benne húzni a procit.
EBBEN a menüben találod a húzáshoz, és a tuninghoz szükséges beállításokat.
Van egy Asus P5ND2 SE alaplapom meg egy dual core 2160as procim!
Nem találom hol lehet belenyulkálni a prociba! Furcsa nekem a setupja,a régi alaplapomnak (gépnek) nem ilyen volt a menüje! 😉 Vagy külön program van hozzá?
Ugy hallottam hogy pedig lehet nyomni neki rendessen!😉
Ja és 2db 512 ddr2 800as memóriám,ugy hallottam nem használja ki! Ezt hogy lehet felnyomni? Az jó a memóriánál hogy modul szélessége 64 bit?
Köszi elõre is! (bevallom láma vagyok,kérdések is biztos azok,de senki sem születik úgy hogy mindent tud,ezért kérdezek hogy tanuljak) 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ebbõl a konfigból:
gainward 7600GT 256MB
AM2 A64 3200+
1GB DDR2-667
MSI K9N6VGM-V
szeretnék vmi kis pluszt kihozni. Kérdésem milyen progit ajánlotok, esetleg vmi leírás sem lenne rossz hozzá..
Nasa biztos elõrendel párat
Battlelog: Purga5
Ám elég kevés program-játék támogatja és általában azoknál sem jön ki olyan hûde nagyon az SLI sebességfölénye.
Illetve az SLI-nek talán a nagyobb kategóriában lenne értelme (2x8800gtx vagy valami hasonló), aminek az ára viszont már irreálisan nagy a teljesítményhez képest.
Kisebb VGA kategóriában teljesen felesleges és értelmetlen.
Röviden: szvsz "egyelõre" baromság, szemfényvesztés az egész nem látom az értelmét.
Informálódni szeretnék arról, hogy mire jó az SLI technológia azon kívül, hogy két-három kártyát tehet az ember egymás mellé és kommunikálnak egymással....gyorsabb lesz valami, több fps-ek lesznek játékokban? Kell már ilyen megoldás napjainkban?
Köszi
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Van egy Intel Chipset-es notebookom, és egy drivert keresek ilyen néven: INTEL GMA 950 (egy ASUS géphez). Légyszi segítsetek gyorsan, mert a kedvenc programom nem akar mûködni.
És légyszi közvetlen linket ha adnátok a driverhez.
help, help, help
de ha nagyobb fsb-vel érem el ugyanezt az eredmény akkor gyorsabb lesz a gépem viszont többet fogyaszthat
Nemtudjuk.
Olvass vissza, minimum 4 szer leírtam a proci tuningot.
A vga tuningra pedíg, szedd le az ATI tools nevû progit..Indítsg el..és 5 mhz n ként hezd el emelni a GPU/ram órajelet..addíg míg nem melegszik nagyon, vagy nem csíkozódik(hibázik).