36836
    Én is azt nézem, rohadjon meg.
    Ez van - ezt kell szeretni (nem szeretni).
  • Zetorg
    fix.tv-n most van vége annak a MAC vs. PC műsornak.az a buzi mac-es ember egyfolytába fikázza a pc-t!
  • Borg
    Hát mihez képest, az a baj... mert

ad1 a hosszabb pipeline miatt azonos frekin lassabb
    ad2 sokkal jobban is melegszik, ami rossz tuningpotenciált eredményez, vagy iszonyat hűtést igényel...

Egyelőre nem go ez a proci, majd kb 3.6Ghz-től, netán új steppinges maggal, ami nem ilyen reaktor...
  • Zetorg
    csak az a baj, hogy én 60ért vettem és most apróneten 45ért akármikor lehet venni!de azt megbeszéltem az eladóval, hogyha lesz neki 3.2 northwood akkor csere!
    Az biztos, hogy lassabb a northwood-nál, de nem teljesít túl rosszul, a teszteken...
    Mondjuk, hogy nem rossz!
  • Zetorg
    nem volt olcsó, de meg is bántam!2.8 northwood-om volt ez előtt.22ezret fizettem rá és ez semmivel se jobb mint az volt!ezt még húzni se tudom, mert nagyon meleg!
  • Borg
    Nem olyan klassz az ;)
    Lassabb, mint a 3GHz northwood.
  • Zetorg
    szépen nézne ki a többi cucc között a nagy 9200SE!
    Klassz a procid! Nem lehetett olcsó!
    Igazad van!
  • Zetorg
    ááááááá...úgy néz ki, hogy jövő héten meg lesz a 9800pro!majd akkor javítom!
    Nem javítod ki az aláírásod?
  • Zetorg
    most egy 9200SE van a gépben!nagyon siralmas!
    3dMark01-ben 3200pont!!!
    És most mid van?
    Ahha, értem!
  • Zetorg
    már nincs meg nekem, tegnap eladtam!úgy emlékszem olyan 3700pont körül ment 3dmark03-ban.nekem nagyon bevált, minden játék fullon ment!
    amúgy én nvidiás voltam eddig, de ezt megvettem és ezután már csak ati-t fogok venni!most 9800pro-ra pályázok.
  • Borg
    12.5x170=2125MHz
    Figyu Zetorg!
    Mit tud a 9600Xt?
    Ilyet akartam venni, de azt mondták, hogy nem teljesít túl jól, ez igaz?
  • Zetorg
    És így elvileg jobbak az eredmények!
    Én is kibróbáltam már, de rosszabb volt, pedig 320mhz és legkisebb időzítésen volt(asszem 2-2-2-5)!
    Borg, neked Intel mértékben, hány Mhz-en fut a procid?
    Lejjeb nem érdemes venni, mert az már ront a teljesítményen.
  • Borg
    Nekem így megy CL2 6/3/3/3-ban. Az utóbbiakat lehet hogy lejjebb is lehetne venni, nem próbáltam ki...
    Ja-ja.
  • Zetorg
    De így jobbak az időzítések, ugye?
    320-on mennek a ramok, nem 400-on, mint alapban a dual-ban.
    Hali ljoe!
    Ha még nem cseréled le a videókarit, akkor szerintem rakd vissza a gyári hűtést a VGA kártyára, és VGA BIOS progival állítgasd a feszt, és ezzel a módszerrel húzhatod 650/450-ig.
    Igaz nekem itt már nem stabil, de 600/400-on full jó.
    Én is leszedtem a sufni gyártott hűtőt, és visszaraktam az originalt, és nekem bejött.
    Sok szerencsét, ha megpróbálnád, de megéri!
  • Borg
    Valszeg az FSBje csak 160, nem azzal tuningol...

Nekem is 340-en mennek a ramjaim, mert az alaplapom még nem Ultra400, és nem bírja a 200FSB-t. Bár a 198-at bírná:), de minek.
  • Zetorg
    Mi az az aláírásodban hogy "DDR400@320"?
    Milyen videókarid van M@TriX?
    És milyen értékreken fut?
  • M@TriX
    ja egyet értek, amúgy simán meg 3.4-en van most, az szerintem tökéletes.
    Alap feszen fut, nem veszem feljebb, mert a venti negyobb fordulatra kapcsol, és hangos...
    Nekem így is teljesen megfelel, és szerintem a 3Ghz mindenre elég, de, ha nagyobb feszültséget acc neki, ku*ván megrövidíted a procid élettartamát.
    Én azt ajánlom, hogy elégedj meg egy 3600Mhz-el, de ez az én véleményem.
  • Zetorg
    te mennyit acc neki?
    Szerintem rakd 1.67-re, az a tuti, és, ha nem túl meleg még húzhatod is tovább...
  • Zetorg
    1,625-ön menni fog szerintem!
  • M@TriX
    alapban 1.5 V van
    Igy már jobb!
  • Zetorg
    1,625V-on megy stabilan, ha Northwood-od van, ha Prescott akkor 1,45V.De ilyen fesz. emeléshez kell jó hűtés!
  • nemcsakfeel
    sztem egy kis V-t adj neki..
    milyen op rendszer?
    nekem volt olyan tuning kor, hogy xp 3 seccel a betöltődés indulása után fagyott kékre, az uhu meg szépen vitte, ment net, game ,....
  • M@TriX
    Na akkor egy kcisit felélesztem. ;)
    Abit IC-7, PIV3.0 (800MHZ)
    Naszóval az FSBt felvettem 250-re (3.75Mhz), ratio 5:4, így a memória 200(400) Mhzen megy. Viszont az oprendszer már nem töltődik be.
    BIOSba belemenve látom, hogy a proc nagyon nincs melegedve. V-ot kell neki adni? Vagy még mit állítsak?
    Mert úgy tűnik a proci simán bírná. Vagy mégsem? ;)