36836
-
#982 Pontius, miért kaptál volna bant? -
#981 Ja, nekem megy a PAT, láttam a biosban aktívon volt.
Mostmár vágom...
-
Pontius #980 Nekem is Springdale lapom van de egy BIOS frisítéssel előlehetett csalni a PAT opciót és ugyan ugy tudom álítani mint 875-ös lapokon, szal a 875-ös lap semmivel sem gyorsabb mint az én lapom. Talán 2-5%-al gyorsabb de ezzel a megoldással megint spóroltam 25e ft-t -
#979 ezt azért írtad, hogy ne legyen chat jellegű?
mármint a PAT-ot? -
#978 Az AMD a végére került!
Ott a helye! -
Pontius #977 POT-ot én irtam el :)))
PAT-ot akartam de "a" helyet véletlen "o"-t irtam... bocs
PAT: Performance Acceleration Technology
A lényeg az ún. hardveres teljesítménynövelõ technológia...
Az Intel egy apró trükköt alkalmaz arra, hogy még jobb teljesítményt csikarjon ki az MCH-ból. Az áramkör tervének módosítása révén meg lehet spórolni egy órajelciklust a CPU memóriaelérési utasításánál és egy másik ciklust a DRAm chip kiválasztásánál. Sajnos ez a megoldás csak az i875/Canterwood chipkészlettel és 200 MHz-es rendszerbusszal mûködik. A Springdale-bõl hiányzik a PAT. -
#976 Nekem is kéne már enne vmit!
Én se nagyon tudom aktiválni a PAT-ot még alap órajeleken sem, mert azonnal meghal a RAM! -
#975 közel a cél northwoodos, prescottos és amds... barátaim -
#974 ohh, komoly.
köszi
azért írok kisbetűvel, mert kajálok -
#973 POT=PAT
Én se tudom pontosan csak annyit, hogy a memóriákra küld valami keményet! -
#972 nézd meg ITT !
A listában van, ingyenes házhozszállítás...mi kell még? -
#971 Mi az a PAT, meg a POT?
Bocsi a lammer kérdésért. -
Pontius #970 na mivan L mentetek? Pont a cél elött? -
#969 Most beszéltem a Zalmanos csávesszal, és elfogytak a Zalmanjai, úgyhogy nem lesz holnapra... -
Pontius #968 2.6-on tudom, de akkor nem tudom húzni a procit mert ha emelem az FSB-t akkor egyböl kifagy POT enabled melett...
Rengeteget próbálgattam 2.6Ghz PAT enabled melett, anélkül, 2.8Ghz PAT-al, anélkül, 3Ghz PAT-al, anélkül és a tesztekböl az derült ki, hogy jobban járok ha a procit 3ghz-en a memóriákat pedig 1:1-ben járatom PAT nélkül.
Igaz egyszer lement AIDA memória teszt 3Ghz-en PAT melett és akkor közel +1000-el nöttek az eredmények de nem birtam fentartani a stabilitást... Feszt meg nem akarok emelni mert félek, hogy 3-4 hónap mulva beszarik az egész...
-
#967 2.6-sal miért nem tudod kapcsolni a PAT-ot? -
Pontius #966 annyim most sajna nincs :)
Pedig érdekelne ajánlat, mert akkor be tudnám kapcsolni PAT-ot memóriákra és még gyorsabb is lenne...
De kifogytam zsetonból -
#965 25k? -
Pontius #964 pl ha adok érte 1 2.6-ost -
Pontius #963 mennyit kellene ráfizetni? : ) -
#962 Nem akarja vki elcserélni velem a Prescottot egy northwoodra? HA??? -
#961 szerintem az utóbbi napokban ez mindig így volt! -
Pontius #960 ja de már csak 41 kell : )))) -
#959 Asszem veszek vagy kettőt! -
#958 Észrevettétek, hogy szinte csak 4-en fórumozunk? -
#957 Nagyon fasza, ki a f*sznak kell 3. -
Pontius #956 P4 EXTREME KONFIG
Végülis ez is csak 3079 EURÓ
Magyarul: KURVA SOK PÉNZ, közel 750e ft
-
#955 3.4+0.8=4.2Ghz
Ez már érdekes lehet! -
#954 Nemrég volt egy pár darab eladó az apróneten!Jó szöveget írt az ember:Eladó P4 Extreme Edition 3.4Ghz CPU!110e/db,de ha hármat veszel csak 100e/db! -
#953 Hát ja!
Szerintem sem ér meg ennyi pénzt.
Azt mondják róla, hogy nem is olyan nagy szám, és max 800Mhz-el lehet több kakaót adni neki, azért pedig nem éri meg... -
Pontius #952 Multkor láttam egyet e-bay-on. Magyr pénzbe átszámoltam és közel 200e ft volt. Szerintem annyi teljesítménypluszt nem tud nyujtani, hogy kiadjak érte +150e ft-t...
De ha lenne annyi pénzem, akkor sem venném meg... -
#951 Sirály! 950. -
#950 Ezt figyuzd:
Új verziója jelent meg az ATI videokártyák tuningolását, finomhangolását lehetővé tevő nagyszerű programnak, a RadLinker-nek, 1.002 verziószámmal. A program immár kilépett a bétakorszakból és egy teljes, nagyszerűen használható eszköz lett.
A program egyszerű és letisztult képernyőivel komoly népszerűségre tehet szert, rengeteg játékhoz nyújt egyedi beállításokat (az induló folyamatok prioritását is szabályozhatjuk!). Megváltoztathatjuk a DirectX, OpenGL beállításokat, az órajeleket, tehát mindent amire csak szükségünk lehet.
HardwareOC.hu -
#949 Ne chat-eljünk.
Mi a véleményetek a P4 Extreme-ről? -
#948 akár. -
#947 Mit akartok, a prohardverről szúrjak be szövegeket? -
#946 De ne csetejjetek!!! :))))
El akarom cserélni a proci egy northwood-ra hogy tudjak tuningolni!!! -
Pontius #945 Már hatodikak vagyunk...
Nyomjátok még az üzemneteket... -
#944 Ok. Addig is csevegjünk, hadd legyen ez a leglátogatottabb szoba! -
#943 Mekhalt! :)))