Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akkora videokartya ugysincs a piacon,amit a procid ne tudna maxra hajtani 😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
Megfordítva is próbáltam, de semmi. A lapról nem világít😞
5Voltra kötve azonnal elkezd égni, csak nem akartam ezért külön adni neki egy 5voltos ágat a zalman elosztóról.
Lenne egy másik kérdésem is: Kicsit moddolnám a tápom kinézetét, az most lénegtelen hogyan, majd úgyis teszek be képeket 😉
Az lenne a gondom, hogy a külön monitor csatit ki akarom szedni, tök felesleges és más kerülne a helyére. Na most a power csatiról a kék és piros vezeték egy panelhoz fut, itt több elektro cumó van, innen ágazik le a moncsi csatija a panel egyik oldaláról. A másik oldaláról meg fut tovább a kék és piros.
Mi lenne, ha egyszerûen elvágnám a kék&piros vezetékeketa moncsicsatis panel elõtt, majd egyszerûen összekötném a panel után. Így a power csatitól a két vezeték egyenesen a táphoz futna, nem tenne kitérõt a moncsicsati felé. Meg lehetne oldani ezt ilyen egyszerûen szerintetek?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Probald kisebb lepesekben huzni,es jegyezd mennyin megy hibatlanul.
De ha rányomok a Find max core/memory akkor elkezdi csinálni de mind a 2-nél lefagy és jraindul...akkor probáltam kézzel húzni (alap C:560 M:700) C:600-ra és M:750-re aztán Set Clock hogy beálítodjon aztán rányomtam a Show 3d view-re és lefagyott a gép:S szal hogy lehet tuningolni hogy ne fagyon le állandóan!? vagy csak nálam van a hiba? Amúgy a VGA-m hõmérséklete alapból a Windowsba 50fok szal nem sok
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a proci 3.2Ghz volt lett 3.5Ghz amúgy egy zalman 9500 hûtõv van rajta
a ram 220Mhz volt lett 290Mhz
Ha van egy kis szerencsed,menni fog 800 korul is 😊
Nem kell hozza borda.
A lenyeg,hogy az alaplapodon beallithato legyen a fsb.
SRY a helyesírási hibákért, siettem..
Közbe tesztelsz orthossal prime95 tel 3dmark kal..stbstb..minden 50-100 mhz utánn 10-20 percet..Figyelj a hõfokokra is...everestel mérd.
Hûtõ nem nagyon kell, az anyimeimek amik 800 asok nem melexenek annyira, eddíg még nem tuningoltam õket, mert még nagyon friss XD meg most amíg nincsen gond a sebességgel addíg nem fogom...
én kérdeztem normálisan te + elkezdtél itt parasztkodni a tyúkokkal + .....
kb az IQ-d is annyi lehet ahány választ adtál
2. Madzagot rákötsz.
3. Válladon átdobod a madzagot, és kimész az utcára /földútra, csatorna mellé/.
4. Elindulsz elõre és húzod magad után.
5. Közben anyád ordít neked, hogy kezd el a tyúkot kopasztani.
ha lehet, hogy lehet húzni ?
kell hoozá borda, vagy nem ?
De sztem az alaplaprol kellene hogy vilagitson.
1,5 volt korul van a nyitofeszultsege.
Biztos forditva kototted be 😊
PS3 ID: hdcsaba
LED témában kérném a tanácsotokat!
Volt egy kék ledes öngyufám, kiszereltem belõle a ledet, és beforrasztottam a kaki zöld power led helyére de sajna nem mûködik...😞
Mit ronthattam el? Ránézésre jóval nagyobb mint a gyári, lehet több kakaó kéne neki? Esetleg 5V molexról? Hogy tudnám megoldani?
Elõre is köszi a helpet!
Az nem lehet hogy nem lehet beállítani ennél az alaplapnál?
Fûrészbõl csomó fajta van itthon, akkor azzal nem lesz gond 😉
Nem nekirohanni dekopirral max fordulaton 😄
Aprofogu fureszlap eleg is hozza.Meg keret sem kell ha vekony a plexi.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Amúgy mi suliba dekopíral vágtunk plexit de sztem nem az a legmegfelelõbb eszköz rá. 😊
Hallottam hogy úgy szokták hogy a 400mhz-es ram órajelet visszaállítják 333 ra és utána húzzák az FSB-t.
Ezt hogy kell csinálni? Mert a biosba sehol se láttam olyan menüpontot ahol engedné állígatni a ram órajelét.
Ha az FSB-t felhúzom mondjuk 200-ról 250 re akkor mennyire teszek rosszat a ramnak?
Jah és hol lehet megnézni a CPU default volt szükségletét?
De most lenne konkrét kérdésem is: szerintetek plexit mivel érdemes vágni és ragasztani?
Elõre is kösz a helpet!
Alaplap,proci,memo,videokartya Es lehet hogy tapegyseg is kell uj.
Probalj bele szerezni procit,es memoriat.Olcsobban meguszod.
Igaz tesztprogramokkal merheto lesz.Ahhoz a videokartyahoz egy sokkal izmosabb proci kellene.egy 2.8-as pentium kb.
Es a mai vilagban 1 giga ram a minimum kovetelmeny.Memoval sztem is jobban jarnal.
Igaz nem neztem meg a maxot,hogy mit lehet kihozni belole.
Mivel celeron nem ajánlom a húzúsát, de viszont egy 512-es, vagy 1gb-os memóriát belevehetnél, és akkor nem lesz semmi gond, észre lehet majd venni a külömbséget, és most a memóriák se túl drágák
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Lehet, hogy hülye kérdésem van, de azért felteszem, hátha tudtok nekem ebbe segíteni. Van egy 256MB-os videókarim, és a gépbe van 3,5Gb memóriám, és a kérdésem a következõ lenne, hogy van-e olyan progi, illetve lehetséges-e, hogy a gépbe lévõ memóriából kinevezek pl 512 memóriát, ami hozzáadódna a videókártyáméhoz, és így a videókarim gyorsabban pörögne, illetve a kinevezett memória a videókártyámat javítaná. ha lenne erre valami módszer, akkor légyszi írjatok. A másik kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e nekem olyan progit ajánlani, ami összehangolja a gépembe lévõ alkatrészek, és így gyorsabban pörögne mint xp alatt, mint vista alatt. a konfigom: 2,8 dual core, 3,5gb ddr2 7600GT videókari
Válaszotok elõre is köszönöm