36836
-
Pontius #1128 az enyém most 20e ft használtan, de meg vagyok elégedve a teljesítményével, azok a játékok amikkel néha játszom frankón elfutkosnak rajta + bármit be tudok digizni vele tv-ről meg videóról...
COD, MOHAA, RTCW, Settlers 3 -
#1127 Borg már kezd rosszindulatuskodni!
Ja sz.ted a 4*256Mb ram rosszabb, mint a 2*512, csak, hogy kérdés is legyen? -
#1126 A tiedről Pontius... -
Borg #1125 Ő se tudja, csak növelni akarja a hozzászólások számát ;))) -
Pontius #1124 kinek melyik videjókártyájáról beszélsz? -
#1123 Mennyi egy olyan videókari, ami neked van? -
#1122 hardver oldalakról beszúrá - TARTALMAS. -
#1121 Na végre valaki ír, már azt hittem kihalt a fórum... -
Pontius #1120 -
#1119 Hajtunk a 2000. hozzászólásra?
Persze "okosan", hogy Borg ne kössön belénk. -
#1118 -
#1117 500MHz-es ramokra nem lehet rátenni az időzítési beállításokat
Mi bazzeg?
Fix konstans, amit nem piszkálhatsz?
Ejnye.
Hol marad a buher, gyerekek?
Ááá... Ez a fejlődés? -
#1116 Az első, az kérdés volt, nem kijelentés! -
#1115 Az igaz, hogy az ATI Radeon 9800XT alap hűtéssel max 680/500-ig húzható, mert akkor elég gagyi!
Az aki a 3DMark03-ban 10008 pontot ért el, annak is ennyin fut, és azt írja ez a max...
Hát akkó' nem olyan rossz kari az enyém, ha ez így van! -
#1114 jó kössz -
#1113 Minek at= minek az
:)) -
#1112 Minek at? Használj nvhardpage-t, a google-al megtalálod. -
#1111 Valaki nem tudja honnan tudom leszedni Geforce kártyákhoz a bios editort /amivel lehet tuningolni/? -
#1110 Más logokat terveztem oda betenni (pl ASUS), de majd meglátom. Aztán meg küldöm a cégeknek a számlát a reklámozásért :))) -
#1109 Ollie!
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de a nick képeden középre, az intel, és az ati felirat közé, miért nem írod be, hogy ollie?
Sokkal faszábban nézne ki, ja és ott középen is lehetne olyan kék, mint a fejléc többi részén.
Ez csak egy javaslat... -
Akuma #1108 bocsi, igen, nem vitatkozom "mert a proci az FSB órajelével komunikál a memóriával" a proci elég sokmindennel kommunikál
akarom mondani rész választ írtál le, ami igaz, de nem találtam pontosnak
még1* bocs, nem kötözködésből írtam! -
#1107 Szerinted én mit írtam? Nagyobb FSB, gyorsabb memória kezelés... -
Akuma #1106 ja egyébként én nem egészen így hallottam... 500MHz-es ramokra nem lehet rátenni az időzítési beállításokat.
lehet a Corsair kivétel, de nem hiszem -
Akuma #1105 szeritnem össz annyi van a dologban, hogy mindkettő frekvenciát növel vagy csökkent a procin, viszont sztem csak azért éri meg jobban az fsb-t húzni, mert az húzza a memória frekiket is, a szorzó meg nem nyúl hozzá => szorzóval csak a proci van húzva, gyengébb lesz a gép, mintha memória is nagyobb fekin menne a procivan együtt -
#1104 Ez azért ez nem egészen így van. Pl 24x100 (P4A) lassabb, mint 18x133 (P4B), valamint a 12x200 (P4C) még gyorsabb. Minden azért van, mert a proci az FSB órajelével komunikál a memóriával. Tehát jobban jársz, ha minél magasabb az fsb és inkább a szorzót vezsed le, mitn a szórzód veszed fel, de leveszed az fsb-t. -
#1102 Ha már volt, akkor bocs.
RAM-on LED-ek, amik jelzik, mennyire van teli.
Ja igen, persze közben a legdurvább időzítési beállításokat is rányomhatod, bírni fogni.
Bárcsak ne lenne belőle 1 Gb kb. 100 rongy :) -
#1101 Ezért kell vízhűtés...
Az csöndes is meg tuningolni is lehet vele elég jól. -
#1100 Azért nem mindegy, hogy teljes hangerőre kell tekerni a zenét vagy játék hangerejét ahoz, hogy elnyomja a gép zaját...
Volt "szerencsém" élesben hallani egy Thermaltake Vulcano 9-et, ami hőszenzorral ment egy 2400+ -on járatott 1800+-os Thoroughbred-A procin. Kb. olyan volt, mintha egy porszívó ment volna mellettem - lehet, hogy van, akit nem zavar, de felteszem az illető erősen nagyotthalló. A tulaj is gyorsan lecserélte egy Coolink U2L-re - ég és föld a két hűtő.... :))) -
#1099 -
#1098 Na én húzok, majd holnap délután benézek.
Cső mindenkinek! -
#1097 Zsír újonan 32 rongy... -
#1096 Mennyit ér most az FX-ed? -
#1095 Nekem most olyan hangos a procihűtőm, hogy nem hallom a tv-t! -
#1094 Most megfogtam és igencsak süt!Pedig most csak netezek! -
#1093 Nincs zsém, hogy lecseréljem az FX-et, de ha lenne megtenném, mert láthatod, hogy a 4200-as kis húzással már 300/600-on fut, mig ez eldöcög... -
#1092 Játék úgy is dübörög, ha nyomod.
Ha meg nem nyomod, úgy is hallgatsz zenét.
Ha meg nem, hát úgy is nézel TV-t.
Mindenképp van valami zaj, ami elnyomja.
Nem kell ide halk dolog :) -
#1091 Miért, alapból langyos?
Különben emlékszel még az nVidia TNT chip-jére?
Alapból forró volt.
Mégse volt tömeges meghibásodás.
Gyári üzemben fűtött.
De azért ha lehet javítani a hűtésen, tedd meg szerintem.
Ha már kiadtál másfél minimálbért a cuccra, ne egy ventilátor legyen a fő kérdés. -
#1090 Leakarod cserélni az FX-et? -
#1089 Az nem gáz! -
#1088 A Zalman cég honlapja
Alapjaiban nem annyira a tuning, mint inkább a csendesség a cél.