36836
-
#1249 nem kell ide ragasztó! vagy oda állitom anyámat hogy tarcsa a bordát a csipphez ,mig függök! -
#1248 ennyi pénzért inkább ott állok mellete és tartom a hütőbordát! -
#1247 jajjj,de sokba kerül!
mi vagyok én, milliomos? -
"-Adjon egy nevet! Egy nevet akarunk!
-Miért, az anyja nem adott magának?" -
#1245 Ilyet keres: "Arctic Silver Alumina Adhesive" (~2500 Ft) vagy "Arctic Silver Adhesive" (~4200Ft), kapható a Pixelben, illetve rendelhető a Varázspálca Bt.-nél. -
#1244 okés akkor megyek a boltba Béláért! -
#1243 Béla -
#1242 de valami ojan ragacs kéne amit még le is lehet róla szedni! -
#1241 De hol? -
#1240 az oké hogy van,de mi a neve!!!
egy nevet akarok !!! -
#1239 Krisztuson nehogy!!!!
Van spéci kétkomponensű ragasztó direkt erre a célra, tessék azt használni! :) -
#1238 A legtöbb zalman igaz, hogy minden mostani Nvidia, és Ati karira rászerelhető plussz fúrás, és ragasztás nélkül? -
#1237 -
#1236 állitolag a fémragasztó jo!! ez igaz lehet?
aztán ha meg esetleg beválna,akkor vésővel kéne leműteni a bordát a rammról! -
#1235 óóó,már ezer boltba kérdeztem és csak néztek a barmok! -
#1234 Lehet vásárolni hővezető ragasztót direkt ilyen célra. De ne kérdezzétek hol, mert nem tudom. -
#1233 -
#1232 oké ja meg közbe jól beszivok mi? -
#1231 technokol -
#1230 hallotam valami ojasmit hogy valami ragasztóval összekevert hűtőzsir az jó!!!! de mijen ragasztó? -
#1229 Ez engem is érdekelne...
Én pillanatragasztóra nyomtam szaloncukor papírt, és arra a bordát, de ez vandálság... -
#1228 adjatok ötletet hogy mivel lehetne a videókártyának a memóriájára felrögziteni a hűtőbordát??? valami ragasztóra gondolok ami jól vezeti a hőt! -
#1227 az ASUS-nak a weboldalán volt egy táblázat amiben benne volt melyik alaplap milyen procikat bir el, most meg az istennek nem találom meg tudna valaki segíteni. -
#1226 Köszi! Örülök! -
Torry #1225 Hi all!
www.overclock.hu miért szünetel?
Tudnátok valami hasonló oldalt ajánlani? -
#1224 A K7S8X tud bartont kezelni! -
#1223 Én úhy tudom hogy a 333mhz FSB-s procik a bartonok szal ha támogatja a lap a 333mh procikat akkor a bartonokat is:P
De várj meg valami hozzáértőt:P -
#1222 Barton magos procik is belemennek? -
#1221 Közben rájöttem hogy van olyan is hogy google:D
(K7SX8) supports cpu's at all the FSB speeds up to 333, and DDR 400 Ram
Szal abba is mehet akár XP3000 is. -
#1220 és egy asrock k7sx8 alaplapba mit lehet belerakni? -
#1219 Akor egy ezer éves KD7-be bele lehet pakolni az XP3000+ -t? Ez jó hír:) -
#1218 Nálam hibátlanul megy, de a speedfan-t használom,mert ezzel teljesen le tudom halkítani a gépet! -
#1217 Supports AMD-K7 Duron/Athlon/Athlon XP Socket A with 200/266/333MHz FSB Processors -
#1216 Tudja valaki mekkora a legnagyobb proci amit abit kd7-be be lehet pakolni? -
#1215 Sorry, elgépeltem... :)
De a lényeg, hogy úgytünik nálad megy az AbitEQ fordulatszabályozása, nálunk meg nem...
-
#1214 Én is csak utólag, a HWSW.hu fórumokból tudtam meg az ilyesmiket - persze ettől még nem OLYAN rossz alaplap, de ennek is vannak tipushibái... -
#1213 Ennyit az ezüst pasztáról! -
#1212 Csak szeretnék IC7-est! -
#1211 Ez elégg gáz...ha ezt tudom nem is ilyet veszek!
Ezt miért nem írják oda egy cikkben sem?
Elolvastam 500at az nForce2 -es zsugákról, és az Abit volt a nyertes a kezdevő ár és a megbízhatóság miatt...
Végülis nem akkor gond, csak zavaró hogy kegyetlen mód pörög a venti pedig nem is lenne rá szügség... -
#1210 Tartok tőle, hogy ilyesmire nem számíthatunk, ez is az NF7 széria egyik nem túl kedves "featuréja". A másik az, hogy nem mondja meg a proci "OnDie" (beépített hődióda általi) hőmérsékletét, holott a többi NeForce2-es alaplap többsége képes erre...