Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Persze hogy kell,elobb irtam.

Bérbe vehet? reklámfelület...

FlyHigh
Nálunk nem jön semmi a levegõn kívül a kompresszorbol. Több szeparátor is van.

Thrash \'Till Death

KILLER2
Jó az úgy. De azért valami ellenállás kell a tápról jövõ kábel és a ledek közé nem? Mert az midnenképp sok lesz nekik.

Töltsük le az internetet!

barret
Oda nem kell!
Siman a taprol leveheted az 5 voltot a ledeknek.
Amint bekapcsolod a gepet,mar vilagitanak is 😄

mrzoltan
Hali! A celeronomat szeretném húzni egy kicsit,csak a biosban azt írja a beállításnál hogy locked.mit kell állítani rajta???
KILLER2
Elenállás jöhet, a gépre ne kelljen forrasztani.

barret
Forrasztani pedig muszaly... Mert nemhiszem hogy dvd olvasoba kapsz beepitheto ledet.Legalabbis meg nem talalkoztam vele 😊 A led meg kieg ha siman rakotod a tapra.ha 5 voltra kotod,boven eleg 100 ohmos ellenallas.
A nagy fenyereju ledek 4,5 voltrol uzemelnek.

punnyadás van

KILLER2
Hát ha így megemlítetted, én akarok kicsit házituningolni a gépemen. Errõl kérdeznék is. Tervem az lenne, hogy néhány leddel szép kéken meg szeretném csinálin, hogy világítson a DVD írom belül. Kérdésem az lenne, hogy ez nem zavarná esetleg az oldvasásban? Másrészt emg az, hogy hogy lehetne árammal ellátni a ledeket? Nem nagyon szeretném forrasztgatni a gépet, mert elég béna vagok ebben, meg a forrasztóm is elég szar. Szóval valami egyszerûbb megoldás kéne.

barret
Valaaaaaamit tunningoljatok pls!
Idenezek tizszer,es semmi uj hozzaszolas...
Mindenkinek fullon szakit a gepe?<#confused>

Hosszú!!! 😊))

www.smart-bus.hu

barret
Nem en irtam be eloszor 😛

Na, ha így lett volna beírva a kompresszor használat, akkor nem is reagáltam volna! 😊

www.smart-bus.hu

Mirõl beszélsz? Lap se marad, em hogy jobb lesz min az eredeti?..XD

barret
Aki megnyomatja 6 barral kozelrol az alaplapjat,az megeremli a "munkaja eredmenyet." Nekem egy biciklipumpa tomlo van rarakva fujatonak.1mm-es keresztmetszetu a fuvoka.Ez nem tesz kart semmiben.Elotte meg egy sima auto benzinszuro van. Az a mikroszuro,ami papirbetetes.Koszontem😊

CO hegesztõvel odakanyarítok 1-et oszt jobb lessz mint az eredeti. <#vigyor2><#wink><#vigyor2>

Mejd cellux-szal visszaragesztom..Vagy FBS szilikonnal😄

KILLER2
Nem baj az, van rajta elég xD

1-2 kis tranzisztor"leeshet" a laprol az 5-6 esetleg 8 bar nyomastól.😄

Fényezõ a szakmám! <#idiota> Nem hiszem, hogy mindenkinek többszázezres kompresszora van otthon, az olcsóbb szarok, meg hajlamosak "szemetelésre" függetlenül a leválasztóktól! Arról nem beszélve, hogy nem sugárban jön belõle az olaj, hanem csak minimálisan, amit egy tartály festék észre sem vesz, de lehet, hogy az alaplapnak nem tesz jót egy vékony olajfilm réteg! <#idiota> A másik dolog, hogy ha valaki agyatlanul használja és nem töri meg fujatás közben a levegõ csövet, és ráengedi azt az 5-6 bar nyomást a gépére... hááát... mûvelhet látványos dolgokat! 😄 Én a helyetekben tesztelném, mielõtt nekiesek a gépnek vele...

www.smart-bus.hu

ja + a hazai igazi magyaros kacsazsír

A zalman thermal STG1 amit adnak a CNPS szériához az valóban nagyon jó...

KILLER2
Disznózsír a király!<#idiota>

Én úgytom hogy a zalman fókazsírja a legjobb csak az drágább a simánál asszem.

Én aszittem, hogy ezt kacsazsírral csinálják😄

Nem gengécske, csak el alapból úgy volt, hogy ez egy átmeneti gép lesz jövõ év ig amíg jön az új platform...És akkor ezt a tesóm kapja..

KILLER2
Fõleg, ha alig van most rajta. Meg hogy elég fasza zsírt fogok rátenni.

barret
Ezt beszeld meg egy autofenyezoval,ahol a festeknek 15000 ft kiloja.
Majd biztos hasznal kompresszort ha olaj jon belole.
Viz es olajlevalaszto alap dolog a kompresszorokban...
Amugy en is kompresszorral fujatom ki evek ota,es tokeletes.<#worship><#worship><#worship>

ja a fókazsír cséréje jelent vagy 5-10fokot

KILLER2
De ha gondoljátok, teszek egy digitális fényképezõvel csinált rendes képet is, az szebb lenne, de szeirntem felesleges. Amúgy amint meglesz a hûtõpaszta, csinálok benne egy nagytakarítást, akkor amúgy is szét kell kapni. Igaz, hogy csak a procihûtõt kell leszedni, de akkor is jobb egyszerre.

KILLER2
Nem poros az, csak a kép szar. A videókártyán van egy kis por, de a képen tényleg eléggé porosnak látszik. Ventik meg azért, mert forognak. A rácsok (oldalán és elején) tényleg jó porosak, meg a ventik (abból is elöl és oldalt) porosak, de azzal nincs mit tenni, poros a szoba. Amúgy kompresszor helyett én inkább maradok az oxigén-spray-nél.

hát a mi komreszorunkon van ien külön olaj és vízleválasztó, szóval az tuti jó, külön lehet kapni és fel kell rá szerelni, utánna akkor festhetsz is vele nem lessz olyan a festtet dolog

próbáld ki egy darab fehér papíron, hogy mi jön ki belõle...

ha tiszta marad 2 perc használat után, akkor használd, de ha nem, akkor... háááát... te tudod! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

hát azért csak jobban vannak azok megoldva hogy ne olajat fújjon legfeljebb azok amik már 1000 éve mûködnek és a tömítettsége szar

na ja... fõleg, hogy a kompresszor tömítettsége sosem tökéletes, így az bedolgoza a kenésére szánt olajat a rendszerbe, amit szépen ráfújsz a gépedre! ( alaplap, ram foglalat, stb ) folytassam? <#idiota>

www.smart-bus.hu

FlyHigh
Hülyeség is venni a palack levegõket 1-2e forintokért, nálam 1 alaklomra volt elég.😄😄

Thrash \'Till Death

nem tom mien kenésû de én avval szoktam

jó az... utána lepereg róla a víz! <#idiota>

www.smart-bus.hu

FlyHigh
Igazad van, gyengécske már a géped😄

Thrash \'Till Death

Kompresszorral?<#idiota>
Te azzal szoktad?Jó kis olajos kenésû vel? ...

Nem rosssz csak kicsit poros kompresszorral nem szoktad kifúvatni?
1 kicsit halkabb lenne + a ventik gyorsabban forognának.

KILLER2
Akkor már én is teszek egy képet a gépemrõl oldal nélkül, íme.

davidka003
Ha a játék támogatja, akkor tudja csak használni mind a két magot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

KILLER2
Baltával kettévágja a processzor, az egyik magot beteszi a proci helyére, a másikat meg a ram helyére, azt akkor megy.
Hova jutott ez a világ...

ez most komoly? <#idiota>

www.smart-bus.hu

haverom kérdi :
van egy 2 magos procija és amikor jáccik vmivel h lehet beállitani hogy a játék mind a 2 magot hasznájja?

Ja elég rend van mostmár lassacskán, mióta sata vinyóm lett. Eladtam a 2 régit (80, 160-asokat) és + pótoltam vagy 3000-el és vettem 1 320-as sata2-es vinyót. Már csak a 2 +hajtót kell kicserélni satára de azt + oldom hamar.
[url=]most ien

Szép..Márciusba lesz megint új gép és akkor már nem hagyon rajta a gyári intel hûtõt:S

Barny

az uj CPU hutom.......mostmar 4GHZ-en is megy a procim

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM