Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Hát ez kegggyetlen brutál!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

ollie
Sokat nem hûthet, mert pont az alaplap hátuljára fújja a levegõt, tehát se a procihûtõre, se a videokarira, se a memcsikre nem megy semmi. Szóval csak kirakat.

CoolStuff
Kicsit hangos lehet!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Falconer
Nem semmi

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff

Kihagyhatatlan...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nekem %-ban lehet megadni, és 100%ra van állítva, vagyis lefordítva 1:1... minden ok, de mégsem ok... 😊

ollie
A memória fsb arány 1:1?

CoolStuff
Én passzolom!

Hi! Segítenétek a bartonomat tuningolni? Valamiért nem megy 185 fölé az fsb, afelett már nem jól mûködik a rendszer. Szóval cpu interface optimal, feszt adok neki +5%ot, így 1,735 lesz az fesz. memóriák 400asok, hznixek, agp-t fix 66ra állítom, dualban mennek a memek, minden megvan, de nem megy

CoolStuff
Nem veszem még meg, da mjad, ha valami folytán mégis, akkor szólok!

ollie
Nem, mert attól még nem kap több feszt a gpu és a memcsi.

ollie
Figyi, 550W, elvileg halk és 30A-t tud 220V-n, szóval nagyon jó árnak tûnik. Ha megveszed lécci tudósíts arról, hogy mennyire hangos/halk, mert lehet hogy engem is érdekelne.

stone
Nincs semmi értelme, hidd el.
Még a 8x AGP-nek sem csak 9600XT felett.

milyen VGA-ra gondolsz?..szerintem külsõ tápcsatison nem.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

nemcsakfeel
Az AGP fesz emelés segíthet húzni a VGA-t?

*hihi ** *

Nem is fogsz sokra menni pörgetésel, mert hiányzik az extra 4 lábas tápcsati az alaplaprol, ami az extra szuflát adja a procinak. Volt-modot kell csinálnod, hogy sikeres legyen a 200 fölötti fsb elérése. Probáld meg elérni a 190 körüli fsb-t alapfeszkónál, mert az állitolag jobb eredményt ért el mint a 200fsb benchmark-ban. Itt a decka szálkázgatása..:Asus A7N8X Deluxe

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Nem is fogsz sokra menni pörgetésel, mert hiányzik az extra 4 lábas tápcsati az alaplaprol, ami az extra szuflát adja a procinak. Volt-modot kell csinálnod, hogy sikeres legyen a 200 fölötti fsb elérése. Probáld meg elérni a 190 körüli fsb-t alapfeszkónál, mert az állitolag jobb eredményt ért el mint a 200fsb benchmark-ban

Igen...éppen erröl van szó. A dolog szépséghibája (szerintem) hogy elég szép rezonanciát okozhat.

CoolStuff
Amíg tudod, addig húzd, csak feszt ne emelj...

David2
Hi!
Most vettünk egy Ausus A7N8X-deluxe alaplapot s hozzá egy AMD Athlon 2600+ barton processzert. A kérdés az lenne meddig lehet/érdemes ezt tuningolni? 166 fsb-én megy,(a 200ast nem endegi) s a szorzó 11,5ös, szal 1900 körüli Mhzen ketyeg.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

CoolStuff
ja

perempe
Érezni-e a különbséget?

* George Benson : White Rabbit *

CoolStuff
2.5-ötösek voltak, de már elfogytak!😞((
Szted nagy a különbség az XT chippel felvértezett 9800Pro-k, és a sima asszem 350-es 9800Pro-k között?
Annyira idegesít, hogy ezt nem tom tovább húzni, annál, mint az aláírásomban látható érték!

M@TriX
gondolom 3.0-ás nem? ha 2.5-ös akkor vetõdj rá.

Nekem most 2.5-ös életgaris Kingston van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CoolStuff
Márcsak 2x512 500-as Kingmax ram kéne, és akkor egy ideig elvagyok...
Az a szopás, hogy amígre megvan rendesen a gép, addigra már a proci kezd elavulni.
Láttam most 30-ért 512 kingston-t, szted az jó ár?

M@TriX
2 ventit ha visszaveszed az erejüket szerintem szép halk lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CoolStuff
Ezen gondolkoztam még, de drága kissé.. a dizájnt kell megfizetni rajta, meg a titánium borítást:
táp

CoolStuff
Remélem minél elõbb tudok képeket csinálni, és majd láthatod a szépségemet!😊)
Vettem valami olyan ventit, ami 26 fokig kék fény-bõl pirosba megy át, utána 32 fokig vörösödik!
Rendeltem memória hûtõt, amihez adnak VGA memcsi hûtõt is (ezért kellett igazából)😄D
Valami 500Ft-os mikrofont is választottam, meg a HT - 101-est!
Mindennel együtt 14500HUF.

CoolStuff
Én HT-t drágábban 10200-ért, míg AlCu-t 8500-ért tudok!😄
Még ma meglesz az 5000. hozzászólás szted?
Nekem nagyon megtettszett, bár nem tom, hogy max fordulatszámon két ventivel milyen hangos lehet, de remélem nem vészes...

M@TriX
tudom, neked azért kell, mert világít 😊
Ugyan annál a boltnál nézve:

Zalman CNPS 7000 AlCu - 10383
HT-101 - 9752

de tényleg ízlések és pofonok, mert sztem ugyan azt szinte ugyan olyan áron tudják úgy tûnik, szóval akinek ami tetszik 😊

CoolStuff
Milyen proci ez, hogy 3120MHz-en ilyen meleg???
Ezek szerint jó a mostani hûtõm, ha 2500RPM-en 45fokra hûti a processzort!

CoolStuff
Mint írtam olcsóbb 1-2000-el, és sztem ez nem vereség, amit ábrázol a grafikon!

M@TriX
De itt már neccesebb:

A Zalman ha jól tudom 1-2000-el olcsóbb...

CoolStuff
Mijaz a Termalright???
Tiszta shit egy márka!😄

CoolStuff
Mind1, ha nem verné, akkor is megrendeltem már.
Ízlések és pofonok...
De ez most egy jódarabig elég lesz a proci hûtésére, talán még, a jövendõbeli 3.2-esemre is!😉)

CoolStuff
Az a bajom a Zalmannal, hogy nem világít, meg szokványos...😄D
A HT - 101 meg nehéz, hát ez van, az alaplap csak elbírja.
A Zalman7000Cu 11ehuf, míg a HT 10e, szal nem egy árban mozognak.

M@TriX
De mondjuk van olyan teszt is, ahol veri éppen a HT-101 a Zalman-t:

Szóval nem rossz, de én még kivárok 😊

M@TriX
így hirtelen csak a méretét mondanám 😊
Ugyanis nekem is sokáig tetszett, de ebbn az árban ott van a Zalman ami ugye azért azért 😊

KranaZoli
Köszi!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

CoolStuff
Sztem a Gigabyte 760Grammos hûtõjéhez képest semmi ez a 470...
Egyéként nem tom milyen rosszakat olvastál róla, de az NPH 1 nagy, nehezen szerelhetõ, nem lehet plussz ventit rátenni, nincs fordultszám szabályozója, és még elég hangos is, ráadásul nem egy szépség.
A HT - 101 mégha másban nem is, de kinézetében, és halk mûködésével, valamint teljes réz és uv érzékeny anyagával elég jó választásnak mondható.
A szerelhetõsége meg majdnem minden ilyen nagy hûtõnek nehézkes...
A RadikalMod 9 pontot adott neki 10-bõl, ami elég nagy dolog!
Ellenérveid?

M@TriX
nem a Zalmanra mondtam hanem a HT-101-re...

ollie
Az AGP-t ne húzd!!!! Nem lesz gyorsabb tõle a kártya, sõt még meg is ölheted vele.

ollie
Nekem AlCu van, és annak a súlya nem olyan vészes, pont belefér az intel ajánlásába.

M@TriX
amelyik teszteket láttam, nem szerepelt olyan jól, de nem rossz, viszont a súly amiatt én kihagyom...

CoolStuff

CoolStuff
Ezek a 7000-es Zalmanok vannak most forgalomban:
Zalman
CNPS7000-AlCu
Zalman
CNPS7000-Cu
Zalman
CNPS7000A-AlCu
és amirõl beszéltem:
Zalman
CNPS7000A-Cu

CoolStuff
Akkor elég gázos a procid, mert nálam gyári hûtõvel 3.2-ig húzva/terhelve 45fokos a proci, míg alapban csak 38...

CoolStuff
Nem alcu, hanem a - cu, olyan, amilyen asszem olli-nek van...
Egyébként az a - cu, az olyan, mint a sima cu, csak ez a mostani elnevezése, és ez már nem papírdobozos (ezeket találtam infóként).
Az AlCu-t azt tudom, bocsi, ha elírtam.
Sztem a mostani legjobb léghûtés a Thermaltake HT101.

KranaZoli
Egy röpke off-topic kérdés.
(bocsesz)

Matrix!

Nekem a Matrix 1 és 2 között lyukak vannak. Magyarán a Matrix 2-ben olyan mondatok, történések hangzanak el, amiket nem tok kötni az elsõ részhez.

Otvan az a fiatal srác, aki hálálkodik Neo-nak, hogy megmentette. :o mikor? hol?

Mi az az ANIMATRIX?

A többit nyomjuk magánba, OK?

Elnézést még1x a többiektõl.

KranaZoli
Hol találjátok ezeket a VGA kártya hírdetéseket?