36836
  • Solten
    Huhh bazz, emberek most pedig légzéstorna.. relax.. Kéne mérni egy tesztoszteron-szintet...
  • mrzoltan
    Az merre van?
  • BiG G
    elmész te a picsába :)
  • mrzoltan
    Hát b+ te beteg vagy,rövidtávú memóriazavarra tippelek,vannak erre is jó szakemberek,sztem keres fel 1-et.
    Veled "tök jó dumálni" nem lehet mert olyan kötekedő,fleemkeltő vagy mint a lent említett társaid.
    Szvsz,először magad háza táján sepregessél, ne a másén!
  • solo
    Jah, oké, csak nemtudtam, hogy mennyire melegszik.
    Mert van olyan ram ami alapból is iszonyat forró, de 2 volton már tojást lehet sütni vele: D
  • solo
    OKés, csak valamit kellett rá mondani XD
  • solo
    Berátom, amÍg te itt megnem jelentél tök jót dumáltunk..Mit ütöd mindenbe bele az orrod? Tak@rodjálmár légyszÍves...
    Mindenhol csak a flém, csak az okÍtés, csak az arcozás megy neked ...
  • Solten
  • mrzoltan
    Akkor olvasott szövegértéssel lesz a gond.Vannak bizonyos helyek ahol segíteni tudnak.De ha felveszed maszattal a kapcs. járhattok együtt.
  • Solten
  • BiG G
    a felfogásommal és a halássommal sincsenek különösebb problémák, köszönöm kérdésed. :)
  • Solten
    Nehéz felfogásod mellé rossz hallás párosul?
  • mrzoltan
    Sok gyártó jelöli a gyengébb képességű,belépő szintű termékeit Value jelzéssel.Mint gondolom sokan köztünk,de nem mindannyian megértjük,hogy ezek a termékek alapórajelen,gyári beállítások mellett hibátlanul üzemelnek és náluk ez az elvárás.
    De mint pl.: a GEIL gyártja az ULTRA illetve ULTRA PLUS névvel ellátott termékeit is aminél már a tuning potenciál sem elhanyagolható.Term. a név alapján az ULTRA kisebb teljesítménytöbbletre képes,az ULTRA PLUS meg nagyobbra.Ennek fényében a chipek típusa:Elpida vs. Micron.
    (Ez nem GEIL PR. szöveg)
  • FlyHigh
    minden 800MHz-es ram bírja szerintem a 2.1Voltos feszültséget, anélkül hogy felforrósodna.
  • BiG G
    na mivan reseteltél? ez vótmá' :) amúgy meg látom hogy mozog a szád, de csak annyit hallok hogy bla bla bla :D
  • rooney8
    Akkor most haggyam vagy ne?
  • FlyHigh
    Mi volt a bátor? Éppen hogy langyos nálam 2 óra stalker után (2.1V).
  • mrzoltan
    Nem narancs Racing Orange!!!!!!

Hát az Elpida chip-ből többet nézek ki ,mint a szar Kingmax-ból.
    Ráadásul az Ultra Plus Micron-os,de gondolom ha azt hitegeted hogy a Kingmax jobb,akkor fogalmad sincs mien cuccot gyárt a Micron.
  • Solten
    #34262 Namost megsúgom hogy a leggyengébb képességű Geil a value... (látom nehéz tanuló vagy)

Teszt: link

Teszt úgy is szólhatna hogy low end 800-as ramok tesztje...
  • BiG G
    szebbnek biztos szebb egy geil, de hogy jobb is, na azt kétlem :) majd lehámozok egyről egy szép narancs hűtőbordát, az ér belőle valamit egyedül :)
  • mrzoltan
    Hát szebb is ,de nem az a lényeg!!
    A szebb-jobb egy szókapcsolat vagy mi(nyelvtanból hülye) és egybe értendő nem külön.
  • Solten
    Jól van ennyit elnézünk neked, mindenki hibázhat Solonak ennyit se.
  • mrzoltan
    Kúltúrálódjá b+,
    mert kezdesz Maszat,Virslee(Palm Pilot,Zoli47,...,stb)szintjére süllyedni:
    ÉS az ilyen retardáltaknak a Gumiba lehet vonulni.
  • rooney8
    Ööö perpill most nincs semmi hűtés :D Leszámítva hogy a ház oldala le van szedve (igaz a gép meg oldalra van fektetve :D ) Akkor azt mondod vegyem lejjebb? 1.9? 1.8?
  • BiG G
    bazzeg, hogy erre nem gondoltam! szebb ramom is lehetne

és hülye aki mondja :)
  • BiG G
    szerintem ennek a linkelését befejezhetjük MOST :)
  • mrzoltan
    Nah látom Vasárnap esti traccsparti van.Jöttem én is mert uncsizok.
    Szal Sztem hülye aki Kingmax-ot vesz,főleg alig pár K és minőségibb,szebb-jobb RAM-ot kaphat.
  • Solten
    Jujj, azé ez már durva...
  • solo
    vakujjá kötchög!
  • solo
    Hát, hűtésnélkül kicsit bátor az a 2 volt.
    Én azért megvárom mÍg ideér a hűtésem:)
    MOnnyuk, nemmintha nemlenne hűtés a házban, /25 centis oldatl, hátul 1600 as s flex, elöl gyári 12 centis^^/ de azért veszek rá rézcuccot..

LOL! AMÍgy is 20 kiló felett a cucc XD Alapon 11,5 a ház: D
  • Solten
  • rooney8
    Na adtam neki még1 esélyt :)

Most is 1000MHz, de emeltem a frekin (igen elbasztam, mert multkor auto-n hagytam) 2V-ra állítottam. 5-5-5-15-ös időzítések és most bírja a strapát... De meddig? :D
  • solo
  • BiG G
    csak szeretnéd ;P
  • solo
    Najó, fogadjuk el, hogy a CSX se semmi, de az meg melegszik, kingmax nem^^

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mostan én köcsögösködök XD
  • Solten
    Ne csinálj, még a végén tönkremegy...
  • BiG G
    csinálhatnék neked 24 órás memtestet vele 1200-on, de felesleges lenne, mert utána is ignorálnád a tényt, miszerint kifejezetten jó vétel ez a ram :) és mondom, a továbbiakban nem bizonygatok semmit, aki nem hiszi járjon utána :P
  • Solten
  • solo
    Mérérzem úgy, hogy most mácsakazé is köcsögösködsz?
  • Solten
    2k-val drágább csx-800-at és járatom 1300-on...