Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Myth szerint 450, a honlapon ahol rendelni lehet csak ezek az adatok voltak kiírva

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

450. de van 550es változat is a mistralban bruttó egy 20as

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Hány wattos?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ne beszélj hentes-esen plz!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Nem csodálom!😊

Ha valaki megvenné a 420W-os Chieftec-emet, én is ilyet vennék!

Végre vége a bp parádénak!
Jó nézni a szétcsúszott emberkéket a teraszról!😄

Punker
18 körül aszem, majd hétfõn keresek rá árat Myth akar ilyet vennni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mennyiõ?

Punker
Aero Power II+ 450 P (AeroCool)

Titánium bevonatú PSU 'Kék Acrylic Ablakkal
UV aktív csatlakozók
2x Kék LED Ventilátor - Szuper Halk csak 22dBA
Intel és AMD kompatibilis
2x UV aktív SATA kábel
Összes csatlakozó UV aktív
Kék UV aktív kábelharisnya
Túlfeszültség Védelem, Túláram Védelem, Rövidzár Védelem
AKTíV PFC

Punker

Narancs
aha, akkor mégis csak jól gondoltam...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
A Zalman 80C-HP-hez is adnak nv + ati blokkot, szal sztem az lehet!

CoolStuff
Na vagyok, ha van még mondanivalód!😊

CoolStuff
Sztem nv blokk!
Na 10 perc és jövök!

Narancs
Ja, igaz. De mi a toszért adnak hozzá kettõt?
Ráadásul az 1ik jóval kisebb...
Ki érti ezt...
mind1, a lényeg hogy jó az NB is !

CoolStuff
Figy, majd alátámasztom valamivel, és akkor nem fog kiszakadni...
Egyébként meg mivel sztem alu a cucc, még könnyû is, szal jó lesz az!

Ha Zalman VGA szett, akkor nem hiszem, hgy nb blokk az, amit adnak hozzá!
Nem csavar szorító, hanem csavaros szorító, ami a kampókba akad be!😊

Narancs
Azt csak én gondoltam ,hogy külön van nV re és ATIra.
A srác meg azt mondta, hogy a kisebb blokk az NB re való, vagy legalábbis mindenki oda teszi.
Szal szinte biztos, hogy jó az NB re...
Mi az a csavar szorító?
Amúgy azt írták, hogy a kampós cucc elég kevés eséllyel tartja meg rendesen az NB blokkot, szal ragasztást javasoltak. Ez elég véglegesnek hangzik, de ha berakod a mélyhûtõbe, akkor elenged a ragasztó (állítólag) és magától levállik a blokk, ha esetleg alaplapot cserélnél, de még kellene a blokk...

CoolStuff
Azon gondolkozom, hogy vajon az nb melletti kis ellenállásokban nem okoz zárlatot, ha azokhoz is hozzáér a blokk?

CoolStuff
Szted az nv blokk jó lesz az nb-re?

Nekem kell még egy 500Ft-os leszorítót vennemordasitól, ami tartja majd a blokkot az északin...
Mit gondolsz egy átlós kampós cucc elég lesz?

CoolStuff
Akkor kell még egy csavaros szorító, mert remélem az nvidia blokk jó az nb-re, és csak rögzítenem kell, meg egy pumpa...

Szal eddig:
12k a cpu, gpu (és nb blokk)
6k pumpa
1k radiátor
1k csövek + szorítók
+ nekem 1k a blokk szorító

CoolStuff
Na végre!
Persze, ha neked is kell!

Narancs
Na válaszolt tReborn, a Zalmanos csávó.
A cpu+vga szettért 12K -t kéne fizetni.
Ez neked akkor megfelel?

CoolStuff
ez volt a 6000. értelmes hozzászólásom ezze a reggel!😊)

CoolStuff
Ezt nekik:

..................../´¯/)
...................,/¯../
................../..../
............/´¯/'...'/´¯¯`·¸
........./'/.../..../......./¨¯\
.......('(...´...´.... ¯~/'...')
........\.................'.../
.........''...\.......... _.·´
...........\..............(
.............\.............\....

ték!

CoolStuff
Ma még semmit!
Itt szenvdek a paráddé zajától!
Da mádá fáká!!!

Narancs
Nah, fölmentem, nincs is olyan messze, viszont zárva volt...😞 gondolom hétvégén nincsenek bennt, majd hétfõn visszanézek...
Te néztél vmit?

CoolStuff
Legnépszerûbb témák

1. Fórumozók fényképei
2. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
3. AUTÓ mánia
4. Pc tuning
5. Athen 2004 Olimpia
6. MS Flight Simulator 2004
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. Half-Life 2
9. DIGITÁLIS Fényképezõgép
10. A pontos idõ:22:15

Faszom miért pangunk???
Mindenki a Bukarest Parádén van!!!

CoolStuff
Kira!
Néztél radiátort?

CoolStuff
ja

nemcsakfeel
hûtõbordát egypár felfogató kar eléggé le tudja fogni?

*hihi ** *

Narancs
Világító blokk geforce 6800ra

Narancs
Szted hány méter csõ kell majd?
Ordasi kettõt ad ad õ rendszeréhez, de sztem 3m legalább kell...
Akkor az UV érzékeny csövet be tudod szerezni?
Annak a csõnek mekkora akülsõ ill. belsõ átmérõje?

CoolStuff
htx

Drága?
Annyira erõs, hogy megtartja a díszlécet???
Akkr csak a fstékkel együtt jön le a ház faláról valszeg...

CoolStuff
Kis off:

Blue-Ray a Play Station 3-ban...
A Sony tegnap bejelentette a nagy világ elõtt, hogy a következõ generációs játékgépében már a Blue-Ray adathordozó fog megjelenni. Az új technológia dióhéjban annyi, hogy a DVD korongokkal megegyezõ méretû plasztik lemezekre az adatot nem vörös, hanem kék lézerrel írják fel. Így a lemez tároló kapacitása a DVD-hez képest az 5x képes tárolni: azaz ~23GB-ot.

PC-ket is érinti!

barret
Kétoldalú ragszalagot autósboltban lehet kapni! Díszlécek rögzítésére használják.

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff

CoolStuff

CoolStuff
Ez teccik, de itthon nem lehet kapni...😞

CoolStuff
A rendszer feltöltését olvastam valahol:
A lényeg az hogy a pumpa szívócsövét egy edénybe vezeted, és töltöd bele a vizet!

Narancs
Jé, ez ugyanolyan pumpa mint Zetorgé, csak ez a rev1 -es...
Amúgy azon gondolkoztam, hogy hogy a rákba kell feltölteni a rendszert?
Amúgy a Zalman díler még nem írt vissaz...😞

CoolStuff
Nem rossz:

CoolStuff
Mivel rogzítetted a neonokat, mert sehol nm találok olyan kétoldalú ragasztószalagot, mint amithozzá adnak...

CoolStuff
Hali!

thx

Mhosah Myth
A két 48 cm-es IDE és az FDD kábel együtt 3000 HUF volt... Revoltec a márkája...

Keressétek a fórumon Sefter-t. Õ Pesten dolgozik a XIII.-ik kerületben a Pozsonyi utca 46.-ban és ott meg lehet venni a cuccokat de nem mindig van úgyhogy a fórumon rendeljetek. Lehet venni még narancssárga színû IDE kábelt az enyémen kívûl.

A fórum:
Sefter Revoltec cuccai

Elvileg innen tud szerezni cuccokat...
Revoltec.de

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

az az IDE kábel engem is érdekel 😊

hol szereztel uv reaktiv rounded ide kabelt?

nemcsakfeel
ha dual memós alaplapba rakok két különbözõ márkájú ramot, mennyi tudja õket szinkonban hajtani?
az persze Ok, hogy húzni akkor már kevésbé lehet, de más gond nem lehet?

*hihi ** *

CoolStuff
Ha kell, akkor írj privit!
Na bye megyek aludni, mert tegnap is korán keltem!😞

CoolStuff
Számla van, csak nem áfás!😄
Mind1, gondold meg, még 3 napod van rá...
Ja, már éjfél mult, szal 2.😊

CoolStuff
Ja és ez is garis, meg minden megvan ami kell...
Plusz 2 ledes ventit is adok az alapcsomag mellé.