Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Ok, meglesz!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Na megyek vissza tanúlni, majd holnap olvasok, de akkor ne írjatok sokat! :-)

Szal miért kell a fagyálló oldja az algát?? 😛 összekeversz 😊)

Olvasson a halál, adnak a suliban elég olvasnivalót

CoolStuff
Mielõtt hülyeségeket beszélnél, olvass utána picit, mert már fáj a btaságod nekem is!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Fagyálló azért kell, mert, ha azt adsz hozzá, akkor nem lesz alga a vízben, szal ne okoskodj, inkább olvass vissza!!!
Maró anyag lehet a Sunlict is, ami nem marja a mûanyagot, szal ez sem konkrétum...

CoolStuff
Én is ezen gondolkodtam, szal sztem simán jó lenne, de nekem nem volt fölös!

Narancs
Azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha normál szoban radiátorra kötnénk a rendszert...
Van 1 itt a pincében, szerinted hogy hûtene?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Egyszóval normál hûtõfoyadék kell, de cserébe éjjel-nappal menije kell a gépnek... (télen, amíg fagy van)

Ha 20 fokos a proci, akkor gondolom a hûtõfolyadék sem megy le 0 fokig, fõleg az alá... tehát nincs szükség fagyállóra.
Maró anyag meg szerinted marja a mûanyagot??

Narancs
vízhûtés?

CoolStuff
Nekem 20 fokkal max fesz emeléssel fog 4.1Ghz-en menni!😊)

CoolStuff
Ha raksz bele ilyen maró anyagokat, akkor meg a mûanyagot eszi meg!😛P

Megvan a megoldás!!!!!
NON-STOP gépem lesz!!!
Éjjelnappal fog menni, a proci 20 fokkal 3,8 GHz-en

Hol von még nyár!! 😄 addíg kicserélem a löttyöt benne...

A desztillált víz mennyit bír fagyásig? -4? ha ugyanannyit fagyállót hozzákeverek, akkor gondolom a kettõ érték közé beáál, valahova -11 fokra. Ha teszek hozzá még egy kis calgont :p egy cseppet... egy kis hypót :-) talán nem fog algásodni... mondjuk tovább romlott a fagypontja, mondjuk -7-re. Rossz voltam kémiából, de mintha az ecet oldotta volna a rozsdát is, nem??

CoolStuff
Nyáron meg szétsül, szal ezt felejtsd el!

Arra kellene, ha kitenném erkélyre, télen ne fagyjon széjjel... éjféltõl délután 3-ig 4*megfagyhatna 😛

CoolStuff
LOL!😄DDDDD

ollie
vizibicikliznek egyet

CoolStuff
És, a pumpánál mit csinálnak?😄

CoolStuff
😄

ollie
tegyél a rendszerbe néhány algaevõ csigát is 😛

ollie
jaaa 😊

CoolStuff
Hát, jópár oldalt olvastam ezzel kapcsolatban, de aztírják, hogy ilyen keverési aránnyal nem korrodál semmit, és még nem is algásodik, szal ez full jó!

CoolStuff
És a kutyák mondták, hogy édes?😄DD

nemcsakfeel
De hogyha a proci blokkját teljesen ki kezdi akkor cseszheted...

*hihi ** *

ollie
Az Animal Planeten volt, sok kutya megissza, oszt fedobja a talpát.

CoolStuff
Az jó!😊)

nemcsakfeel
kóstolta 😄DD
tényleg azt mondják 😊

*hihi ** *

CoolStuff
Deszt víz a fõ alkotórésze...
A procihoz nem ér, szal annak tök mind1!😄D

CoolStuff
Télleg édeskés?
Honnan tod?

nemcsakfeel
Autókban nem tudom milyen aránnyal használják, de nem egy életbiztosítás a procinak 😊 Persze ha tudod felügyelni akkor OK. ( pl. áramlás mérõt teszel a rendszerbe.. )
Deszt víz miért nem jó? Ha ennyire hideg kell, akkor használjatok nitrogént 😊))

*hihi ** *

CoolStuff
Egy kis OFF:

Ezt most nem nektek írom, hanem egy olvasónak:

Kapcsold már be az MSN-t!!!
Ja és nézd meg ezt: Forgalomól kivont zsiga 50k-ért!

ollie
Viszont a fagyálló édeskés, nagyon finom ízû. Csak egy baja van, hogy után meghalsz ha megiszod. 😉

CoolStuff
De 20% fagyálló a deszt vízben szinte semmi, szal az nem okoz korróziót!

CoolStuff
Na végre egy fizikus!😛
Akkor nagyjából igazam van...😄

nemcsakfeel
Fagyálló korróziót okoz!!! Fémben biztos ( gondolom a blokkok nem mûanyagból vannak ), mûanyagra annyira nem veszélyes.

*hihi ** *

nemcsakfeel
Még ha nincs is keverve fagyálló folyadékkal, a deszt víz akkor is olyan -5 C-t még elbír!!! Csak a szennyezõdések miatt fagy be 0 körül. Ha meg mozgásban van ( mint ahogy gondolom lenne a vízhûtésben ), akkor meg még hidegebb is lehet ( áramlás sebességétõl függ, mivel akkor nem tudnak kristályosodni egymáshoz ).

*hihi ** *

CoolStuff
De fagyállóval keverve jóval kisebb hõfokon szilárdul meg, mint alapban, szal olyan -10, -20-at elbír sztem, utána már kásásodik...
Ez a -100 természetesen képletes volt, mivel nem vagyok fizikus, ezért nem tom pontosan, hány fokon fagy a desztvíz turmix!

ollie
A desztillált víz is fagy, mint minden folyadék...

CoolStuff
De a desztvíz nem fagy, szal fagyállóval meg fõleg nem...
A -100 fokot persze, hogy vicbõl írtam!
Nem tök mind1, hoy meddig bírja?

Izé, fagyálló

Azthiszem a kocsiba szánt hûtõvíz valami -17 fokot bír el...

Hehe, ezt a minusz 100 fokot te sem gondoltad komolyan...

CoolStuff
Sikerált szerezzek egy 110cm-es zuhany csövet, szal ma ide kábel moddolás lesz!😊)

CoolStuff
csõkulcs!

Narancs
Szevasz hej!!!!!44

ollie
SZIASZTOK!!!!!!!!!44444