Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
vízzel én is próbáltam , de hiába csurgattam rá nem hûlt jobban. Kicsit szikrázott, de azóta legalább halk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CoolStuff
Az én 3.4-esem meg csak 3.85-ig stabil fesz emelés nélkül!😞
De sebaj, majd vízzel!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

M@TriX
3.06-os Northwood, nekem 3.75-ön is elzötyögött
De jelenleg most 3.51-en megy, mert nem akarom kihajtani belõle a szuszt, így most feszt nem kellett emelnem és atomstabilan mûködik.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

egy p4 3,0ghz procit hogy lehet húzni és meddig?
ge force 5900 xt-t is lehet? hogy?
Elõre is köszi

Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512

CoolStuff
Nekem sincs!😄DD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Narancs
No gond, majd kislattyogunk a Meta Centerbe...csak épp fingom nincs merre van...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
Hali!

Narancs:
Elkelt már a pumpa Zero-nál, szal boltban kell vegyük!😞

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

CoolStuff
😄DD
Nem én vótam!😛

ollie
- Pc tuning (492 új üzenet)

CoolStuff
Az megteszi tuti!

Mhosah Myth
Ok... Habár lehet eggyel nagyobbat veszek ha veszek...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

CoolStuff
Nem tom, lehet többet is... de a vga is fût ám!😊

CoolStuff
Sztem olyan 3000+...

CoolStuff
Álatlában a gép hátulján az viszi ki a hõt, vagy az oldallapon!

Hadd kérdezzek lámát. Az ún.rendszerventillátor hova kerül? A ház belsejébe a szellõzõnyílásokra vagy az alaplapra? Avagy?

Mhosah Myth
Szted egy ilyen radi 35x23x5 cm-es mekkora AMD Barton procit bír el egy Ati Radeon 9800 Pro mellett?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

nemcsakfeel
Én is, énis 😊
majd ha lesz rá idõm nekikezdeni.. 😞 majd a téli csendes estéken, tanulás helyett 😄

*hihi ** *

CoolStuff
Én is úgy fogom!😄

Mhosah Myth
Nem rossz de mondjuk ha lesz vízhûtésem magamtól állítom össze, venti nélkül...

CoolStuff
Ez ilyenkor túl hosszú nekem!😄DD
Mind1, én tuti nem rakom vízbe!😊)

nemcsakfeel
háde akkor még nem érted 😊Ö
kerestem csomót, de nem találtam neten jó szemléltetõ ábrát!
[ magyarázkodik ]
ha a vízbõl ki van véve a hõcserélõ blokkod, akkor annak van x felülete, és k Joulnyi hõt ad le egy perc alatt. hogyha lelocsolod vízzel
1. ha hûvösebb vízzel öntöd le mint amilyen a blokk, akkor az tömegénél fogva is hûteni fogja azt
2. ha melegebb vízzel öntöd le akkor hülye vagy 😄D
- a blokk felületén lévõ víz jó gyorsan fog párologni, mivel vékony rétegben lesz rajta, és nagyfelület --> gyorsan fog hûlni ( párolgás hõelvonással jár .. )

hogyha víz alá dugod akkor a tényleges hõleadás a víz felületétõl fog függeni. ( mert azt vesszük hogy végtelen ideig fog mûködni ezzel a rendszerrel a géped 😊 és ígya víztömeg hõkülömbség hûlését nem számoljuk 😛.
ha ugyanakkora a vízfelülete mint a blokkod felülete, akkor is kevésbé fog párologni + hõt leadni környezetének mint az Elsõ variációban.

öö.. van még valami?

*hihi ** *

CoolStuff
Jó 8!
Én is húzok, mert ilyenkor már senki nem tuningol!😞

CoolStuff
hát van különbség!

na bye én megyek lassna

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Papst 1:12V-on

Papst 2: 12v-on

CoolStuff
A Papst DC-Axial 4412F/2GL-rõl jókat írnak, na, de a Papst Multifan 4392 az kurva hangos!
Nem értem, hogy egy cég miért ad ki hangos ventit is, ha tudna csak halkat!:S

CoolStuff
Azt nem tudjátok, hogy a papst ventik jobbak, mint a silent blade?

CoolStuff
Vantec MRK-200-BK...
dátum: 2004-09-26 - forrás: vantecusa

A Vantec cég újabb remek terméket adott ki kezei közül. Az MRK-200-BK nevezetû mobile-rack, S-ATA winchesterek használatára alkalmas. A rack elõsegítve a merevlemez jobb hûtését, alumíniumból készült és a hátulján egy 40mm-es ventillátor található. A winchester és a rack elé egy zárható ajtó hajtható, amin egy kék háttérvilágítású LCD kijelzõ található. Errõl többek között a hõmérsékletet és a ventillátor fordulatszámát is le lehet olvasni.

Végre van sata-ra is!😊

Na ennyit a hírekbõl!😄

CoolStuff
Cat-shaped monitorok...
dátum: 2004-09-25 - forrás: akibalive

A japán Greenhouse cég kiadta a 15"-os "cat-shaped" azaz macska formájú monitorát. Az LCD kijelzõk két színben, zöldben és narancssárgában egyaránt megvásárolhatóak, az áruk 44,800 JPY (83300 Ft).

A monitor két sarkában egy-egy hangszóró található, az LCD kijelzõ 1024x768-as felbontást tud mindezt 1,6 millió szín melett. A 3.2 kg-os monitor ideális gyerekek álltal használt számítógépekhez.

CoolStuff
CF200-NEB AtlanticWave™ - Már a Spire is
dátum: 2004-09-25 - forrás: spire-coolers

A Spire is beszáll a vízhûtést gyártók közé, és nem is akár hogyan. Egy remekbe szabott kis KIT-et ajánl mind AMD-s, mind Intel-es platformot birtokló emberek számára. A processzorhûtõ blokkon kívül mindent (tartály, radiátor, szivattyú, ventillátor, LCD kijelzõ, szabályozó) egy aranyos kis házba zártak, mely nem hasonlítható nagyon semmihez.

A hûtõrendszer fõbb ismérvei:

réz hõleadó radiátor
9cm-es golyócsapágyas ventillátor
fordulatszámszabályzó a ventillátorhoz (magas hõfok esetén riasztás)
alumínium ház
réz hûtõblokk AMD/Intel platformra
kék LCD kijelzõ
A termékrõl további információk és szerelési útmutató az alábbi linken érhetõ el: spire-coolers

CoolStuff
A Zalman cég, új felfogatási rendszert készített, a CNPS7000-es processzor hûtõ szériájához. A ZM-CS1 segítségével, az eddig megjelent összes CNPS7000-est fel lehet szerelni LGA 775-ös tokozású Pentiumokra is. Az alumíniumból készült, 38 g tömegû felfogató keret 31 x 85 x 14,4 mm-es méretekkel rendelkezik. Az új felfogatást, várhatóan Okóber 1-én fogja forgalomba hozni a koreai cég.

CoolStuff
CNPS7000-esek LGA 775-re is...

CoolStuff

Zsír csavarok!😊

CoolStuff
csá

re

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Ha full elnyeli a víz, akkor nem kell öntögetni!😄DD
Mind1, az egésznek semmi értelme!

nemcsakfeel
Hát ha egy 2 m^ es vízfelületed van rá, akkor sok sikert 😊
a víz öntögetésnek több értelmét látom 😊

*hihi ** *

CoolStuff
párolog???
Alig fog pár fokot felmelegedni...
Ez a passzív hûtés elmélete...
A nagy terültû víz elvezeti a hõt!

nemcsakfeel
Most õszintén mi értelme van vizbe tenni a Radit??? max annyi hogy nagyobb tömeget kell felmelegitenie, de utána ugyan ott vagy. a hõleadási felülettõl függ. a viz meg nem növeli meg..
max annyit tudok elképzelni, hogy vizzel leönteni néha a hõcserélõt, úgy gyorsan párolog, és az meg hõelvonással jár..

*hihi ** *

Narancs
értem király!

Narancs
Szép tiszták a radik!

CoolStuff
Köszi!
Az az elve, hogy bemegy a levegõvel teli víz, az fölhalmozódik a tartályban, a másik (lentebb) nyúló csöbõl meg kiszippan a levegõtlen víz!

CoolStuff
A nagy csonk alatt még van 1-1 kicsi!
A lenti végén ott a beolvasztott csonk!

CoolStuff
itt vannak a radijaim!

Narancs
Á ez kurva jó, köszi szépen!
Akkor holnap 16:45 körül!
Na csá!

CoolStuff
Akkor csináltam neked is légtelenítõt(#9944)!
Holnap viszem, na csõ!

CoolStuff
😄DDDDDD
Nem nyomok be tesztet, megyek tv-zni!
Na pá!

CoolStuff
Az a 3. csonk minek van rajta?
Én oda nem dugok semmit, mivel beolvasztottam!😛
Jaja, de kéne szûkítõ!
De honnan?
Ilyen radim van nekem is, csak az enyém tisztább!😊

Narancs
Azon filózom, hogy a radi csonkjai nem túl nagyok?
Itt a csávó beletett vmi szûkítõt: