Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bios flash
vga bios flash stb...
gyors eccerû és még úgy is megvan + helyem is van a gépbe...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Tom, hogy sokan nem használnak már floppy meghajtót, de én úgy gondoltam hátha még kell, és nem akartam, hogy szokványosan hézzen ki!
Ja elõször az elõlapját lefestettem, ami rosszra sikeredett, és utána jött az új elõlap ötlete!
Fogtam hát a plexit, mgfúrtam, szabtam...
Ezután dörzsis szivaccsal mattítottam kicsit, késõbb körömlakk lemosóval egyengettem a mattított felületet (tejüveg hatás).
Majd következett a nyomógomb smirglizése (hogy gömbölykés legyen kicsit), aztán azt is befestettem rétegelve (festéket fülpucolóval vittem föl, hogy korrodált fémes hatása legyen)...
Majd a gombot visszaraktam és némi finomítgatás után ráragasztottam a plexit a meghajtóra, mivel a többi rögzítési mód kudarcba fulladt!
Végeredmény:
Amúgy ha olcsóér jó AMD kell akkor:
Abit NF7
Barton 2500+
512Mb (lehet 2*256) 400Mhz Infineon ram
--VGA-- ezt rád bízom...
--vinyó-- amekkora neked kell
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ha úgyis olyat akarsz, akkor mindek most egy Athlon XP -s konfig, pár hónapra?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
az meg sok... annyit nem akarok olyan lapra költeni, amit kidobnék pár hónap múlva...
http://epica.nl
Mikor váltasz A64-re?

és még a teszt se húzza le annyira... bõevn elég lesz addig, amig ki nem jön egy normális pci-e s a64 lapka 😊

CoolerMaster powa!
Fejezd már be!!!!!!!!!!!!: ^^ 😄DDDDDDDDDDDDD
csak néha meglátok egy-egy reklámot, és azt megnézem ^^
mondjuk Tt házon kívül más nem is érdekel =P
Antec AMG-t ismerem!😊
Ultra hip design
Nice accent lighting
Bezel door latches in place via magnets
120mm intake and exhaust fan
Tool free drive rails
HDD cage with pull out trays
Removable mainboard tray
Block type panel connectors
3/8” hose access points on chassis
Cons
Open grill on side will be dust magnet
Will be a tad large for some folks taste
Chassis hose points only accept 3/8” tubing
Front intake fan filter not fitted properly
Price and availability questionable at present
De már olvastam...
Szép:

itt

bécsben tuti van...
arrõl is van teszt itt
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Dobozos!😛
Lekésted!