Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Nem kell mindíg újra kitöltsd!
Egyik választ helytelennek írod be, aztán küldés...
Nem küldi el, utána javítod és elküldöd...
Ha elküldte, akkor vissza a helytelenre, mert az elmneti és csak 1 választ kell javíts!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
jaja, nekem is!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Punkerwork
van pár mail címem szal ez nem gond 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CoolStuff
Bazz, ha más választ írok kiírja, hogy helytelen!😄
Akkor elsõre jól töltöttem ki!😊

CoolStuff
Nem, e-mail függõ!😊

Punkerwork
és szerinted én vagyok az egyetlen ember ezzel a névvel az országban? max akkor lehet gáz ha 2 nyereményt kapnék 😊

CoolStuff
Csak ne ugyan azon a néven, mert sztem ellenõrzik!

Punkerwork
ááááá nem de 3-4x elküldöm 😊

CoolStuff
minden megoldással egyet?😄

Punkerwork
többet akarok beküldeni 😊

CoolStuff
Ha nyerünk, akkor jössz nekem...

CoolStuff
Nyugottan add meg a sajátodat!😊
Remélem nyerünk valamit!😄

Punkerwork
céges mail címet felhasználva elküldtem 😊

CoolStuff
1. E
2. A
3. A
4. A
5. A
6. D
7. D
8. E
9. D
10. E

Ezek nem biztos, hogy helyesek, de én ezeket jelöltem meg kisebb kutakodás után!

CoolStuff
Már elküldtem sry!
De nekiugrom mégegyszer, 1 pill!

Punkerwork
megoldásokat megoszthatnád itt 😊

CoolStuff
Gógül powa!😉

CoolStuff
Tippelek!😄

Punkerwork
és te tudod is a válaszokat? 😊

Punkerwork
azt még nem tom 😊

CoolStuff
Mennyiért?

CoolStuff
10200-at se!😄
Tehetek én róla, hogy a 10k-nál nem volt itt senki!
Egyébként thx!

Egy jó hír:

ASUS nyerményjáték Magyarul

Az ASUSTek legújabb, P5 AI Proactive alaplapjait egy nyereményjáték keretein belül szeretné népszerûsíteni. A rendkívül egyszerû játék, az új alaplapok tulajdonságainak megismerésére ösztönöz. A játékosoknak, 10 kérdésbõl álló online kérdõívet kell kitölteniük Magyar nyelven helyesen, és máris megvan az esélyük nyerni.

Az új Proactive alaplapokat az ASUS szép mennyiségû egyedi funkcióval látta el: innovatív Stack Cool passzív segédhûtés, AI NET2 intelligens hálózati kábeldiagnosztika, villámgyorsan telepíthetõ, alaplapra integrált WiFi-g vezeték nélküli hálózat és AI NOS finomhangoló elektronika. A széria csúcsát a P5AD2 Premium névre hallgató alaplap képviseli. Ezt a terméket Intel 925X "Alderwood" lapkakészlettel szerelték, ennek köszönhetõen, LGA775-ös CPU foglalat, PCI Express bõvítõhelyek és DDR2 memóriák, dupla Gigabites LAN, WiFi-g, valamint 3 db.
RAID vezérlõ is megtalálható rajta.

A nyereményjáték 2004. szeptember 28-tól 2004. október 10-én 24:00 óráig fut. További információk és az online kérdõív itt találhatóak.

Punkerwork
na emberek akinek extrém házkivágás kell az szóljon 😊 találtunk helyet ahol lézerrel belevágják akár a neved is a ház oldallapjába 😊

Punkerwork
Sempron procik milyenek? van valakinek vele tapasztalata?

Zetorg
mennyünk a gumiba!! 😊

nemcsakfeel

*hihi ** *

Én meg örömmel konstatáltam, hogy a 10k hozzászólást NEM szpemmel értétek el 😉 Grat.
CoolStuff
LOL😄
Visszaolvastam a topikban az elsõ üzikig, és már ott ilyeneket írtak:
"Nem semmi, a témához az elsõ 11 hozzászólásból 1 kapcsolódik... Így nincsen sok értelme ennek a topicnak!"
Pedig akkor még itt se voltam!😄DDDDDDD

CoolStuff
HTX!

Zetorg
elektromos boltban és ott valszeg el is mondják, hogy miit hova kell kötni

CoolStuff
Ilyen relét hol lehet kapni?

CoolStuff
Értem!
Végre normálisan elmondták!😊
Köszi szépen!
Jó 8!

Zetorg
a kék "izében" egy relé van, ami 12v hatására kapcsolja a 220v-ot.magyarul, ha a relé 12v-ot kap, akkor "átengedi magán" a 220v-ot.
a tápot semmi nem terheli, mert a szivattyú a fali aljzatból kapja az áramot, nem pedig a táptól!!!
a fekete kábelt bedugod a konektorba, a fehérbe bedugod a szivattyút, az Y kábelbe meg dugsz egy molex csatit és kész.

Köszi.

Punker
nem is kell, asus update progit felrakod és kész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Frissítenék BIOS-t (ASUS), de hogyan? Csak XP van fent és nincs BOOT-lemezem.

CoolStuff
3.4-es Nw-re se volt elég Intel megfelelõje!😄
De télleg jó a Spire cucca!

CoolStuff
De igen, és sztem simán bejöhet!
De sztem sem jobb a Zalmannál!😛

Punker
pontosabban a IV-es, és tényleg jó halk és jól hût, mondjuk mikor a2,5-ös Barton-t felrángattuk 3,2-re akkor már nem mindig volt elég bár ez augusztusban volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
Helyesbítek: AMDhez WhispeRock IV

Narancs
AMD hez is a Spire WhisperRock a bestbuy, de azért a Zalmannál nem jobb sztem...

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

CoolStuff
Nekem tudod mi hûtötte le idáig minden procimat kurván?
Egy 4000Ft-os Spire QuickTude IV hûtõ!😄
Halk és jól hût...
Sztem próbáld ki...
3.2-ig ajánlják!

Narancs
Szerintem simán csal a deszka, ha van rá lehetõséged akkor próbáld ki másik deszkával is...

Nos, nekem is furcsa, de hát ez egy 3.0 GHz-es és Prescott, az Intel hûtõvel egy 2.8 GHz-es csak 55 fokig ment fel, de az meg olyan hangos, mint az állat.
Az enyém mellett durúzsol egy Radeon 9800 Pro, csekély hûtéssel, és mindez lezárt házzal. Passz. Tényleg fönt van a hûtõ, nem hiszem, hogy nagyon el tudtam volna cseszni a fölszerelését (rá van szorítva szépen).

CoolStuff
jaja, én se értem...
de lehet, hogy pont rossz fajta prescottott fogott ki!😊

Mhosah Myth
Mondjuk az én procim már régi, meg AMD de haveromnak ugyanígy Prescottja van és húzva se megy 50 fok fölé ugyanezzel a procihûtõvel...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Sztem az a 61-62 fok eléggé sok... Nekem 53 fok fölé akkor se ment amikor 2 cd írtam egyszerre meg mellette játszottam doom3-mal... a procihûtõ 4200-as fordulaton pörög....

Jah meg az a hûtõ ami neked van eléggé ultrabrutál szóval sztem a 62 fok sok...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

CoolStuff
A 35 fok jó!
Mivel prescott a proci, lehet hogy normális ez a hõmérséklet!
Sztem jó így...
Ha gáz van, úgyis kilövi magát 70foknál!
Vízhûtés powa!😊