Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a #10703-ben a képen úgy lenne a jó, ha lejjebb lenne az oldalán a csonk és azon szívná a vizet.persze ilyen kor a csonk fölött kell lennie a víznek.a felsõ csonkon meg folyhatna be a víz, de egy csövet kéne levezetni a tartály aljához, hogy ne csobogjon.
szerintem így értelmes.
/off álbalhé ^^
én hányingert kapok az ekkora házaktól (és elfog a tériszony)
nemsok minden láccik abból amit õ gyártott...
Láccik nem konyítasz sokat a moddoláshoz!😄DD
"túl nagy, másrészt meg csak annyiból áll, hogy be van festve... (a belseje meg nem érdekel, nem azt nézem ^^)"
Ha nagy, az pozitívum, és az enyhén szólva nem csak festve van, hanem minden részét majdnem õ gyártotta le...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Akik kint voltak a kiállításon, láthatták élõben is....
Ami a képekrõl nem derül ki:
A két fenti bütyök a vízhûtés feltöltõ- és légtelenítõ csöveit tartó és lezáró fémszörnyek.
A radiátor egy Subaru Leone utastér fûtésébõl készült, minden csõ bilincs nélkül van rögzítve, speciális idomokat terveztem és esztergáltattam T-idomok helyett.
Az elején lévõ élvilágított plexi mögött van mégegy réteg élvilágított plexi, amibe "AVP" van gravírozva, és a HDD LED-je világítja meg...néha.
A monitor, a billentyûzet és az egér az egérpaddal is szerves része a mûnek.
Még a matricát is én készítettem az elejére....
Minden nem eredeti alkatrész, rézbõl és alumíniumból készült forrasztassal, fel lettek polírozva és le lettek krómozva...
Az oldallapok és a tetõ feketére lett szinterezve, az elõlap feketére fújva.
A ház oldalába lombfûrésszel lett belevágva a Predator fej, mögötte tejfehér plexi van, melyet kéken vilagít meg a fénycsõ (Ez a vilagítás külön kapcsolható az elõlapi Alien világításával együtt).
+a ház aljára is készült négy darab rozsdamentes talp, plüss bevonattal.
http://www.radikalmod.hu/index.php?p=9&y=45
pedig még fáradt se vagyok... egész nap itthon döglöttem =P
Ez csak egy concept!😊
A csõ lefog érni a vízbe!😛
Nézd a képet!
dátum: 2004-09-30 - forrás: overclockers
A következõ hasznos kis kiegészítõ azoknak jöhet jól, akik a házon kívülre helyeznek el neont, vízhûtést, estleg más eszközt. A hátlapra kivezetett 2 db molex és 2 db 3pines (ventihez) tápcsatlakozó természetesen megfelel az EMI elõírásainak. A gyártó egyébként ugyanilyen szabvány szerinti árnyékolt ATA kábeleket is forgalmaz.

dátum: 2004-10-05 - forrás: techreport
Ugyan nem igazán mod hír, de bizonyára sokakat érdekel, hogy hogy alakul a 90nm-es A64-ek fogyasztása. Hogy a konkurencia Intel PresHot-jahoz hasonlóan az AMD 90nm-es chipjei is jóval nagyobb terhelés rónak-e a hûtõ és energiaellátó hardver elemekre, vagy bejött az AMD számítása a SIO technológia alkalmazásával.
A techreport tesztje szerint azonos, high-end, és nagy fogyasztású alkatrészekbõl felépülõ konfigok közül a teljesítmény "korona" a Prescotté, ez után a 130nm A64, és végül legkisebb fogyasztással a 90nm A64 következik. Terhelés nélkül ~20W különbséget mértek a gépek között, de terhelve a Prescott "elhúz" a mezõnytõl: Több mint 50W-tal többet fogyaszt, mint a 130nm-es A64, és több, mint 80W-tal többet, mint a 90nm-es A64.
Az alacsonyabb fogyasztás az egyszerûbb hûthetõség mellett évi 5-15000Ft megtakarítást is jelenthet pl egy fanatikusabb SETI@HOME használónak.
Ez mindenképpen pozitív hír, már csak az a kérdés, hogy sikerül-e a 130nm-es verzióknál lényegesen magasabb frekvenciákat elérni a 90nm-en készült A64-ekkel...
Korábban lehetett hallani olyan pletykákat, hogy az AMD mérnökei a csíkszélesség csökkentés mellett optimalizálták is a chipet, esetleg SSE3 támogatást is beleépítettek. A tesztben szereplõ CPU-val lefuttatott néhány teszt alapján a cikk írója ilyeneket nem talált, de persze nem kizárt, hogy a jövõben javított A64-ek is megjelennek.
a 2005 meg olyan 2350 körül...
Azért nem húzom, mert most építem a vízhûtést és addig sima intel hûtése van.
Nyugi fogom húzni!😉
4-ig felmenne.
Mennyi lett a 3d mark 2003?
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
Nem kell a nevem mondd, látom, hogy kinek írtad!😄DD
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
Akkor a beállítás frekvencia ok, és a cool bits.-el állítom igaz?
Ez télleg nem a Cuclis!😄
Szólj, ha kapható lesz itthon is...
A beállítás sztem stimmel azon a frekin!
A VGA húzásról meg annyit, hogy keress rá a gógülben a CoolBits szóra, és úgy tudod húzni!😄
Sry, de most nincs idõm leírni...
Bye!

de meddig lehet a nortwood 3,0 ghz-s procit húzni?
A bios így néz ki: Ez megfelelõ?
CPU OPERATING SPEED : USER DEFINED
EXT. CLOCK ( CPU/AGP/PCI ): 227/66/33 MHZ
ESTIMATED NEU CPU CLOCK : 3405 MHZ
N/B STRAP SPU AS : FSB 800
DRAM RATIO ( CPU😄RAM) : 5:4
AGP RATIO ( CPU:AGP😛CI) : FIXED
FIXED AGP/PCI FREQUENCY 66/33 MHZ
CPU POWER SUPPLY: USER DEFINED
CPU CORE VOLTAGE: 1.5500V
DDR:SDRAM VOLTAGE : 2.70V
AGP VOLTAGE: 1.55V
EZ A BEÁLLíTÁS MEGFELELÕ AZ ALÁBBI GÉPHEZ? NEM PUKKANHAT KI SEMMI? MEM,PROCI, ALAPLAP VIDEOKARI? 5900 XT HOGY LEHET HÚZNI?
EGYÉBKÉNT EGY ZALMAN HÛTÕ VAN A PROCIN....
Egyébként IS7-E lapban van sata 1,2 (a G-s változatban 3,4is), és egy 10/100-as alaplapi hálókártya is.
HÛTÕ, CPU ZALMAN CNPS7000-ALCU UNIV. GOLYÓS 5.992 7.490
2. White may
3. Pc tuning
4. Fifa 2005 Fórum
5. Sims 2
6. Tibia
7. Half-Life 2
8. Milyen zenét hallgatsz?
9. A barátnõ nevû élõlény
10. Rome : Total War
Nem én vótam és nem offal!😄
football without ultras is nothing
a Zalman 10 körül volt asszem...
football without ultras is nothing
Mennyi a Zalman?