Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
ha ilyen az alaplapakkor SDramot és DDR-t is fogad?

használta már valaki a a riva tunnert?
mert nekem a grapics processsor configurationnál nem enged rákattintani a customize ikonra ....
és itt lehet valami csõvezetéket bekapcsolni

thx Zajanga
de attól nem fog meghalni a procim ha több voltot adok neki?

ZaJanga
1.6v a processzor magfeszültsége.
És azért nem megy 2600-on mert 2000-es a proci.
Viszont ha adsz neki mondjuk 1.7 - 1.75 voltot valszeg menni fog.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Miért van az hogyha felhúzom a procimat 2000 -rõl 2600 -ra mindig megfagy az aquamark pedig olyan hüttöm van ami 3200 -es procira jó és még van 2 házhüttõm
és 2600 -on is csak 42-45 fokos a proci!

csa
mit jelent az hogy CPU VCORE:1600V
amd 2000+ os procim van!

raziel.
és mitõllehet nekem 50 feletti a proci hõmérsékelet?
amd 2100+os proci van meg ilyen alaplap....és kurva sok a hõfoka...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

[Jakuza]
Igen van egy kismillio.
Raadasul a CD-n is van amit kaptal az Asus A7N8X-X alaplapodhoz. Asus Probe a neve.
De ha esetleg nem jonne be ott van pl a Motherboard Monitor.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

raziel.
Van olyan progi ami kiirja windowsba a proci hõmérsékletét?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

CoolStuff
😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

persze a karfa útban van, azt le kell majd szedni ^^

hát én kipróbáltam már jópár széket, és eddig ez jött be a legjobban

CoolStuff
Az szar szék...
Ismerem!
Csak fa burkolásút érdemes vanni már, ha költ erre az ember...
De sztem az ócsó is jó!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Én Ikeában vettem 9990-ért az asztalom, de sztem ez a világ legjobb asztala számomra...
Könnyû, szétszedhetõ, ezüst színû, gurul, praktikus, ócsó és még szép is!

persze fotel is jár mellé...
méghozzá csak a legjobb

közben látom lemaradtak a fiokok ^^
dehátez azért van, mert ugy felbaszott a ps...

Naszóval... ugy sokféle mod van már a gépre, meg alkatrészeire... DE egyvalamit mindig kihagynak... ez pedig az ASZTAL. A legfontosabb, mert ugye játszani, dolgozni, csak kényelmesen lehet(najó ez kicsit meredek ^^).
Ez itt a remekmûvem immáron v2.0-ja!
ez még csak az oldalnézet, mert ezt még nem vittem müszakilag papírra (folyamatban).

CoolStuff
Nem tom a választ, különben válaszoltam volna...
Túl hosszú, nem olvastam el!😄DD

CoolStuff
nincs, szted azt nem néztem?😛

janos666
De ez spontán jött. Inkább a kérdésre válaszolnál...
PH!?

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Nem tudtok valami helyet, ahol olcsón vannak vízpumpák?
Vagy használtat?

CoolStuff
téker😛

janos666
Melyik okoz kissebb képminõségromlást, az "anizotróp mip-map szûrés optimalizálása" vagy az "anizotróp mintaoptimalizálás"? Szerintem a 2. egy fasza dolog ami nem rontja a képet de kicsit gyorsabb, az elsõ meg elbarmolja a képet. Na?
Egyébként ezeknek mi értelme van, hisz mi a jobb: Ha lebutitjuk az anizotróp szûrést vagy ha eggyel kissebb szorzót adunk neki? Illetve ha trilineáris optimalizálás helyett kisebb foksimítást kérünk?
hmm... bekapcsoltam cerka400 as gépet, egy tempet ír, azis 24ÿC 😄DD

minek? 😄

CoolStuff
A venti kéne róla!😊

ez csak ugy jön ^^

spire falconrock ii van rajta 😊
azonkívül se alaplapon/se vga karin/ se + hütö nincs a gépbe (2.5 barton/512ram/r9600)

CoolStuff
direkt írod utána a ^^ jelet, vagy csak úgy jön?😄

CoolStuff
Azért most is sztem néha faszságokat ír ki, de már jobb a bios update-ek miatt...

mindjárt meglesem milyen hütö ^^

Narancs
igaz, asszem régebbi viás cumókkal voltak ilyen gondok...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nna, tíz percig futott 100% on proci... (megfagyasztottam rollercoaster tycoon 3 at 😄DD)
51 fok fölé nem ment... nemtom milyen hütö van rajta, de 2300-on pörög (teljesen hangtalan ^^)

CoolStuff
Magaddal!😛

és mivel terheljem le a procit? 😄

grebber
Majd ha megjöttem edzésrõl megnézem mi lehet ha más nincs ráteszem a másik hûtõmet ami egy Thermaltake Volcano 11-es.
És ha azzal is ilyen magas lesz akkor mi a gond?

Next PC upgrade: 2022

CoolStuff
Cséjntek lapocska!😊

CoolStuff
Ennyire nem mér el az Asus, hacsak nem régi lapka...

Narancs
sry, most látom csak van aláírásod...

CoolStuff
Sztem rosszul raktad rá!😛

Narancs
nem hinném, mert speedfan kiírná...
Amúgy MILYEN a lap, mert asus deszkák híresen szarul mérnek (nem ritka a +-20fok eltérés), simán lehet hogy ez a gond...vagy rosszul tetted föl a hûtõt, és nincs rendesen rajta...

CoolStuff
Én Mother Board Monitorral mérem...
Az kiírja az asztalra, hogy mennyi a hõje...

grebber
Megnéztem a BIOS-ban a CPU Vcore: 1.61V
A hõmérséklet ott 75-77°c.És irja hogy a Spire Whisper Rock IV hûtõm 60xx fordulaton pörög.
Lehet hogy kezd a hûtõ behalni?

Next PC upgrade: 2022

Narancs
SpeedFan

Narancs
Nem, temp1 a system asszem...
Annó vmikor Abit EQ adataival hasonlítottam össze, és írtam át a Temp1 elnevezést systemre, a Temp2 -t meg CPU -ra...mivel EQ 50 fokot mért CPU ra, speedfan meg temp2 -re mért 50 fokot, szal nem volt nehéz kitalálni melyik lesz a CPU...

melyik progival méritek ti a proci hõmérsékletét?

CoolStuff
Amik láng jellel jelöltek, azok sztem elég gázosak!😄

CoolStuff
Nem Temp 1?