Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nekem a grapics processsor configurationnál nem enged rákattintani a customize ikonra ....
és itt lehet valami csõvezetéket bekapcsolni
de attól nem fog meghalni a procim ha több voltot adok neki?
És azért nem megy 2600-on mert 2000-es a proci.
Viszont ha adsz neki mondjuk 1.7 - 1.75 voltot valszeg menni fog.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
és 2600 -on is csak 42-45 fokos a proci!
mit jelent az hogy CPU VCORE:1600V
amd 2000+ os procim van!
amd 2100+os proci van meg ilyen alaplap....és kurva sok a hõfoka...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Raadasul a CD-n is van amit kaptal az Asus A7N8X-X alaplapodhoz. Asus Probe a neve.
De ha esetleg nem jonne be ott van pl a Motherboard Monitor.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ismerem!
Csak fa burkolásút érdemes vanni már, ha költ erre az ember...
De sztem az ócsó is jó!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Könnyû, szétszedhetõ, ezüst színû, gurul, praktikus, ócsó és még szép is!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
méghozzá csak a legjobb
dehátez azért van, mert ugy felbaszott a ps...
Ez itt a remekmûvem immáron v2.0-ja!
ez még csak az oldalnézet, mert ezt még nem vittem müszakilag papírra (folyamatban).

Túl hosszú, nem olvastam el!😄DD

http://thenamelessphoto.com/
Vagy használtat?
Egyébként ezeknek mi értelme van, hisz mi a jobb: Ha lebutitjuk az anizotróp szûrést vagy ha eggyel kissebb szorzót adunk neki? Illetve ha trilineáris optimalizálás helyett kisebb foksimítást kérünk?
azonkívül se alaplapon/se vga karin/ se + hütö nincs a gépbe (2.5 barton/512ram/r9600)

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
51 fok fölé nem ment... nemtom milyen hütö van rajta, de 2300-on pörög (teljesen hangtalan ^^)
És ha azzal is ilyen magas lesz akkor mi a gond?
Next PC upgrade: 2022
Amúgy MILYEN a lap, mert asus deszkák híresen szarul mérnek (nem ritka a +-20fok eltérés), simán lehet hogy ez a gond...vagy rosszul tetted föl a hûtõt, és nincs rendesen rajta...
Az kiírja az asztalra, hogy mennyi a hõje...
A hõmérséklet ott 75-77°c.És irja hogy a Spire Whisper Rock IV hûtõm 60xx fordulaton pörög.
Lehet hogy kezd a hûtõ behalni?
Next PC upgrade: 2022
Annó vmikor Abit EQ adataival hasonlítottam össze, és írtam át a Temp1 elnevezést systemre, a Temp2 -t meg CPU -ra...mivel EQ 50 fokot mért CPU ra, speedfan meg temp2 -re mért 50 fokot, szal nem volt nehéz kitalálni melyik lesz a CPU...