Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
radiventi nincs, mivel a 1 helyett 2 radit fogunk használni, így nem lesz szügség ventikre...(reméljük...)
Bár állítólag a pumpa net teljesen hangtalan...😞

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punker
igen az, víz azért nem tetszik nekem mert ott a pumpa+radiventi hang 😞 nekem olyan cucc kéne amiben max a winyók adnak ki hangot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
mi az a full passzív ház?
Az az amikor a proci meg stb hõjét heatpipe okkal a ház oldalához vezetik?
Ha viszont csak arról van szó, hogy 1 kanyi venti sincs benne, akkor a mi vízhûtõnk is jó, csak épp a tápot kéne passzívvá tenni vhogy...

Punker
200k-ért tudnék szerezni gyári passzív házat, de nincs 200k-m gondoltam a sufni tuning csapat ad 1 jó árajánlatot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

azon gondolkoztam, mennyit dobna hûtésen, ha mondjuk a procihûtõre körbeépítenél egy fullos légelszívó rendszert. magyarul procihûtõ tetejérõl ház oldalfaláig egy bazi nagy csõ (ami a hütõnél teljesen passzol (ezáltal a levegõt a házon kívülrõl nyeri), és a hûtõborda köré is ezt megcsinálni, ugy hogy az onnan kivezetõ csõ végén van egy venti, ami meg kifelé viszi a levegõt. igy a házban levõ meleg levegõ nem játszana közbe
vagy ez túl bonyolult, és semmi értelme? 😄DDD

Zalman TNN 500A
/ Teljesen passzív hûtésû ház / 300W passzív táp

csak neked bruttó 250k huf ^^

Punker
nekem 1 full paszív hûtéses ház kéne, azt mennyibõl tudnátok kihozzni? 😊

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Bazz, kiba pumpa kéne a vízhûtéshez!!!!!!!!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
PH!-n már árulja egy srác...
Legalábbis MSN-en azt mondta!😄

CoolStuff
az jó😛

bigwaterrõl van itt is szó ^^

CoolStuff
Az nagyon gyatra vízhûtõ rendszer!
Hallottam már róla...
Na de a BigWater az állat!😊

mondjuk könnyû igy dobálózni ilyenekkel, mikor még se shark, se bigwater nem kapható itthon ^^

mondjuk Tt oldalán egyre van kötve cpu/vga/flow indicator/water tank...
bár ez sztem csak a kinézet miatt van... (meg kell hagyni, nagyon cuki ^^)

CoolStuff
😛

Punker
szerintem külön külön jobb, amúgy az a baj hogy a gyári cuccok között se nagyon van passzív cucc 😞

de azért szólsz nekünk, ha valami jó van, nem? 😊)
más: lehet olyat, hogy mondjuk 2 azonos teljesítményû pumpát egybekötni? változik-e valami, vagy tök felesleges (éppenségrõl arról lenne szó, hogy 2*bigwatert egyberakni vga blokkal, 2 radival, 2 pumpával)
vagy inkább egyiket procira, másikat vgara? 😄

Narancs
Ja, nagyon fasza lesz, csak legyen már kész végre!😊

Punker
sajna ritkán van olyan akció mint mikor a passzív hûtéses VGA-m vettem 54k-ért 😞

CoolStuff
Hagyd, úgyis tudjuk, hogy a miénk jobb, mint bármely gyári!😉

de punker hoz nekünk is, ha megkérjük 😄DDD

CoolStuff
Balucék modja a Mod Tech-en!😄

CoolStuff
jaja😊

Narancs
de nem mindenki dolgozik számtekbótba...😄

Punker
ha vízhûtést akarok akkor hozatok magamnak gyárit olcsón 😊

Falconer
Hát ez lol 😄DD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Hát ez?
Intel chipsetes deszka, amd matricákba csomagolt gép, és Hardver OC aláírás?

Narancs
samprass

danger den vízhûtés
3.0 ás prescotot 3.8-on visz 49°C-al... nemsemmi... mostmár csak egy hazai forgalmazó, és ár kéne...
az elsõ aki talál ilyet, kap vmi ajándékot 😊)

CoolStuff
Ki hozza?

CoolStuff

CoolStuff
Új Mod Tech Hall képek:
itt

Grat a pumpához!😊

Narancs
Úgy néz ki 9 nap és itt a pumpám...

Narancs
Ha azt mondanám, hogy beszerelek a gépedbe csupán 30Kért (ebbõl 10K tiszta nyereség) egy zalman blokkos rendszert, nagyobb teljesítményû pumpával és radikkal mint 50 ezres zalman tesóé, ami sokkal jobb mint Ordasi mesteré, nem filóznál el azon ha épp vízhûtések után nézelõdsz, de nem értessz a géphez, és nem szeretnél ezzel pöcsölni, hogy az általunk prezentált rendszert választod?
Jó persze, törvényes keretek közt nem mehet a dolog, mivel a cuccok eredetét nem lehet nyomon követni...😛
De amúgy csak vicceltem persze...😊

CoolStuff
9GHz Rendiathon
dátum: 2004-10-09 - forrás: bit-tech

Aki már dolgozott 3D animációs programokkal, azt tudhatja, hogy ahogy egyre bonyolultabbak a modellek, úgy lessz egyre lassabb a renderelés. Animációkról nem is beszélve. Egyik lehetséges megoldás egy gyorsabb gép bevásárlása, viszont ez enyhén szólva is költséges. A másik megoldás több gép között szétosztani a munkát. Erre használhatjuk a környezetünkben lévõ többi gépet, aminek a tulajok nem biztos, hogy örülnek, vagy építünk néhányat magunknak.

Max Klaentschi ez utóbbi mellett döntött: kell egy kisebb fajta render farm, de mindezt lehetõleg olcsón, és kis helyfoglalással, és minél kisebb kábelspagettivel. Megoldás: szerezzünk öt olcsó gépet, és rakjuk õket egy dobozba, rakjunk melléjük egy hub-ot, és mindenki boldog😄

A kivitelezést természetesen gondos tervezés elõzte meg: részletes 3D Studio modellt készített, amin egy apró hibától eltekintve szinte tökéletesen lemodellezte a házat.

A hosszas munka után jön a jól megérdemelt jutalom: 30 másodperces animációval a "render-farm" 15 perc alatt végez, míg a "rendes" gépének (3GHz P4, 2Gb ram) ehez kb. 1 órára van szüksége! nem rossz😊

CoolStuff
Dehogynem, de te nem is vehetsz tõlünk!😄DD

Punker
ezt te sem gondolod komolyan 😊

Narancs
Ja, miénk nagyon zsír lesz! Belegondoltam, hogy ez piacképes termék, sokkal jobb és olcsóbb lesz mint Zalman vagy a többi!

CoolStuff
Volt egy passzív Zalman vízhûtõ rendszer kint a Mod Tech-en, és a 2500+-os Bartont 43fokra hûtötte úgy, hogy meleg volt a radi...
Szal az sztem nagyon nem éri +, jobb a mi home made-ünk!😊)

thx ^^

még1 érdekes vízhûtés
link

Falconer
Áhhhhh, egyáltalán nem béta, van a ein server 2003 akármi verziója, meg van a winxp 64bit edition
Most hogy így belegondoltam😊))

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
hát microsoft weblapja szerint nem, de lehet
sztem már készenvan

Narancs
de csak béta, nem?

Falconer
64bites win már rég van

Swiftech H20-120-P Water Cooling Kit link

Falconer
hát sok sikert 😊

Narancs
uff, és sorba követi a többi, meg nemsokár a 64 bites win is...intel meg még sehol sincs, a prescottot nyomják, amit 32biten is lenyomnak a majdnak fele annyi Mhz -en ketyegõ AMD Athlon64 -ek...
Fura hogy amd már rég szarik a 32 bitre, intel meg még öli bele a fejlesztésbe a lóvét...ez gáz.

"hogyan hûtsük házunk oldallapját ^^"