Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Hali!

Na hírek az ASUS nyereményjátékról!

Hétfõn küldenek minden pályázónak egy e-mailt, hogy nyert-e, avagy nem...

Ennyi a lényeg!😊

Pontius:
Milyen radid is van a vízhûtéshez?
Hogyan teljesít, meddig tod vele húzni a procit?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

150 MB/s az adatátvivõ képessége a kábelnek, nem 133 vagy 100
meg kisebb helyet folgal, praktikusabb, gyorsasága miatt szerverbe is költséghatékonyan használható és még viszonlag könnyû is szerelni, kiigazodni a kábelrengetegben pl. 10 winyó esetén

Egy kérdés. Miben más az SATA, mint az IDE?

így van, inkább dollármilliókat a 2mega cache-re, 64 bitre, többmagos procira fordítják... lehet vissza kell majd venniük egy kicsit a frekibõl is...
mindig találnak tudósok valamilyen újfajta anyagot, ami alkalmasabb proci elõállításra, pl kevésbé melegedõ anyag

Narancs
de intel statégia váltásról beszél, tehát nem ölnek újabb dollár milliókat a technológia határainak feszítésébe, inkább a már meglévõ Xeonos cuccokat örökítik leljebb a P4 -be, 2mega cache -el és majd vmikor 64bittel megtoldva.
Kíváncsian várom.
Amúgy vszínû késõbb majd mennek még följebb is, de biztos nem ilyen ütemben, mint eddig.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ez sem biztos, jelenleg nem adnak ki...
celeronba is az volt elinte, hogy 2400-ig lesz, aztán lett 2600-is, de mondták itt a vége, és mégis kiadtak 2800-ig is és 2930mhz-est is most készülnek kiadni...
szóval azhogy most aztmondják, hogy nem lesz 4ghz-es p4 az csak annyit jelent, hogy most nem lesz... de fél év múlva lehet... p4 prociból is 3,2 volt a csúcs, mégis kiadtak 3,4-eset... mondták a következõ már p5 lesz... hát nem az lett... 3,8-nál járunk jelenleg

Narancs
elsõ mondat érsd:
4Ghz es INTEL nem lesz!!!! Na!!!

Narancs
4Ghz -es AMD nem lesz...
Intelék nem tudnak följebb menni...
Viszont 4000+ os Athlon64 hamarosan kapható lesz, csak k*va drágán...😊

sztem inkább adja el az egészet és egy év múlva ugyanabból a pénzbõl vesz új 4 ghz-es pentiumot, vagy 4gigaplusszos I'm D -t 😊)

Narancs
ja...
én a deszkát is passzolnám, egy az egyben vagy pár K ráfizetéssel nForce2 -es lapot kapni, 17ért meg 3200+ bartonnal SOKKAL gyorsabb lesz mint 2.8ghz Celó D -vel, amit a 2.0Ghz -es sempron is lenyom...😛

jah, ha belemegy intel alaplapba, akkor mindenképp amd-re cseréjjen!!!

Narancs
Akkor inkább egy 2500@3200+ barton 17K ért...
Celo D egy ratyi...

gondoltam nem lenne kár érte... úgysem használtam, viszontha sikerülne moddolni, lehethogy üzembehelyeznék még egy gyengébb gépet

én nemtom

akkor már inkább 23-ért egy celeron 2800 D 256 cache-el + bolti garival + te vagy az elsõ tulaj

Narancs
átmoddolni? ezt hogyan? teljesen más chip meg kártya, nem?

hi, van egy geforce 2 titaniumom, át lehet moddolni gef3-ra?

Falconer
Hát az övét azt nem nehéz 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
pénzhiány miatt ideiglenesen a project fölfüggesztve...😞
Amyíg nincs meg a jövõ havi zsebpénz vszívû nem is lesz kész...😞
Tiéd megvan már, igaz?

Amúgy lehet hogy elfüstölte a gépet, de vszínû csak nincs netje...😛

Kulstuff-al mi van?
Hétfõ óta nem írt semmit... Elfüstölt a gépe vagy mivan...?
Narancs, kész van már a vízhûtésed?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Punker
Myth majd gyere fel MSN-re vagy ICQ-ra

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hidd el nekem qrva jó az a proci, csak már öreg ezért 17k sok érte

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PLackó
csak nekem muszáj intel proci az alaplap miatt,de ezt a szar celeront már nagyon le akarom cserélni.

Punker
mai napig ezt tartom az intel legjobb procijának 😊

és azt se hogy retek intel 😄DDD

PLackó
értem.köszi szépen.

Punker
10k-t, nem tudni mennyire viselte meg a túlhajtás és ne felejtsd el hogy több mint 2 éves proci

PLackó
mert szerintetek kb.mennyit érne?megpróbálom lealkudni

PLackó
tehát nem éri meg😞
köszi.akkor keresek tovább

Punker
ilyen procim van nekem is 😊
bár 17-et nem adnék most érte

nem

PLackó
ez szerintetek megéri?:

Eladó gépfejlesztés okán egy 1, 6 GHz P4- A
Nortwood magos CPU (processzor). . .
Tuningról:
alapfeszen (1, 46 Volt) 2, 4 GHz- en üzemel évek
óta, de a vége fesz. emeléssel 2, 6 GHz körül
van.

17000 Ft-ért adja a gyerek.

Falconer
Enyimé az max 22 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Punker
meg nem, max kikapcsolnám

Mhosah Myth

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

akkor te most megõrülnél gépem mellett ^^

Punker
20 fölött már sok nekem nagyon.

17-33 dba
még max speeden se olyan hangos... (csak nekem ^^)

grebber
Hangos??

Next PC upgrade: 2022

Punker
mi ez atomreaktor?😊

coolermaster ultra vortex
linkecske

basszameg... tegnap kitakarítottam a gépet/ventiket, és azóta olyan hangja van mint egy turmixgépnek...

Punker

grebber
Na összegyurtam a kettõt most a coolert hivhatnám akár Thermaltake Whisper Rock-nak. 44°c-os a procim most tehát elvileg jól mûködik.

Zetorg
tesztelgettem kicsit:

Punker
próbáld ki hogy a csavarok 1 helyen vannak e

grebber
Lenne egy kérdésem felétek.Van nekem két cpu coolerem egy Thermaltake Volcano 11 ami olyan hangos hogy a hajam kihullik és egy Spire Whisper Rock IV ami halk mint a pinty.

Szerintetek az kivitelezhetõ lenne hogy a Thermaltake Volcano tetejét leszedem és helyére ráteszem a Spire Whisper Rock IV ventillátorát??

Punker
friss everest mutatja nekem

RelakSfromhome
hmm... gpu-t hol nézem?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
CPU 49 GPU 68 game közben