Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Az aláírásodban is írd oda, hogy 128megás a vga!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

mimimi? 😊

CoolStuff
Akkor olyan, mint nekünk!😉

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

platinum.igen az

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
HIS Excalibur Platinum?😄DD

HIS Radeon 9800Pro128MB DDR BOX 41,992 Ft 52,490 Ft

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Nem olyan rossz VGA az!

mondtam h még várni kellett volna...

CoolStuff
Nem kell 4.5m uv aktív narancssárga Innovatek szilikon keverék tömlõ?
2800Huf-ért adom, zsír új...

Zetorg
ehh...50-é vettem az x600xt-t 😞

CoolStuff
😛

Punkerwork
bakker akkora szerverházat hoztunk mint az atom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

SÕT, van chaintech gf6600GT is! brutto 60k huf...
ilyenke

hoppla mire bukkantam 😊)
gf 6600 itthon... igaz csak a gyengébbik fajta, de akkoris!
ilyen
itt brutto 43k huf! ami azért nem is olyan rossz!

persze osztrákoknál, még media marktban is kapni...

sztem nagyon szar az elrendezése...
kezdve ott, hogy az f gombok pont a szamok felett vannak... aztán az enter mellé odasürített gombhalmaz ^^
inkább ez 6k hufért ^^ (csak lenne már kapható itthon is... )

Zetorg
miért bassza el a TT a cursor billentyûket minden billentyûzeten? 😞

CoolStuff

CoolStuff
Kéne is, de sztem kiba drága...😞

Tt fanoknak kötelezõ 😄DD
megtaláljátok a Tt oldalán ^^

barret
Nekem sem írja ki,nem auto módban van .Így gyorsabb valamivel a boot folyamat,úgyis tudom mi van a gépben😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
Kurva jó halk ez a pumpa!😊)

CoolStuff
Led flame fan mod
dátum: 2004-10-17 - forrás: casemodgod

PC-bõl kicsapó lángnyelvek nem jelentettek sok jót... eddig. A CaseModGod útmutatása segítségével ugyanis egész hihetõ tûz-effektet hozhatunk létre.

Az egészhez az a legszebb, hogy a megvalósításban nincs semmi bonyolult: kell egy lehetõleg átlátszó ventilátor, pár cm^2 selyem, és 2-4 db erõs fényû led. A megoldás tulajdonképpen egyszerû: a venilátoron kiáramló levegõ fújja a könnyû selymet, amit a belül elhelyezett ledek világítanak meg. A biztonság kedvéért rácsok a ventilátor két oldalára, majd az egészet beszereljük a ház tetejébe.

Nem is rossz ötlet... fõleg piros ledes ventivel!😊

CoolStuff

szedd ki a csap alól ^^

CoolStuff
Végre megvan a pumpám a vízhûtéshez!😊
Már csak csõ kell és kész a hûtés, juhééé!

Falconer
Aha, tényleg nincs

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Punker
Zalman passzív hûtõnek aszem nincs így oldala, legalábbis nekem nincs a VGA-n és a Sapphire is a Zalman cuccot használja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Falconer
Hát nem rossz
Zalmannak is van vmi hasonlója, az br7000

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Punker
túl sok a venti 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

azta vga hûtõt gec 😄DD

thermalright "édicica"
kecske

csudajó házikó 😄
kecske

Falconer
Hát most hogy mondod... talán

Punker
csak kicsit 😊

nincs pangás

Falconer
Hát nemtom, de rohadt mindegy, semmit nemszámít. Nekem is volt ilyen

CoolStuff
Nyertem, nyertem... sok tapasztalatot (hogy ilyet nem jáccom legközzelebb😛)

CoolStuff
Nekem soha nem írja ki!😄

elõfordul... semmi baja nem lesz tõle, úgyhogy ne izgulj ^^

grebber
Hali mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.Az mitõl lehet hogy amikor bootol a gépem és kiirja hogy milyen proci mennyi ram mennyi vinyó stb.. ,akkor nekem az egyik vinyomat nem irja ki oda viszont a BIOS-ban és a Windows-opn belül felismeri és müködik is rendesen???

Next PC upgrade: 2022

Punkerwork
én se 😞

hát nem én nyertem... bár ezt valahogy sejtettem... mindig ez van ^^

Kedves Játékosaink!

Köszönjük, hogy részt vettetek az ASUS P5 AI Proactive Nyereményjátékban!

A sorsolás lezajlott, a szerencse ezúttal a 465384064 és 767824947 sorszámú játékosnak kedvezett, õk nyerték meg az egy-egy ASUS P5AD2 Premium alaplapot.

Köszönjük érdeklõdéseteket és bízunk benne, hogy következõ játékunkban is megtiszteltek részvételetekkel!

A díjak átadásáról remélhetõleg hamarosan beszámolhatunk.

www.asus.com

Punkerwork
asus kvízzel mi van?

CoolStuff
Pangás!😞

CoolStuff
gondoltam, hogy innen van...😊
Nem kell, csak kérdeztem, azért köszi!
Én inkább moddolom a régit!😛

Mhosah Myth
Sefter Revoltec Cuccai.....

Itt kérdezz utána... Én itt vettem... Valahol a 800.-ik hozzászolás körül van lista hogy mik vannak de kérhetsz Sefter-tõl is...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

CoolStuff
Most vettem csak észre, hogy KingMax ramjaid vannak, meg hogy 128megás az mx 440-ed!😉

CoolStuff
Hol vetted?