Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki valami ötletet tudna nyögni?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
pont olyan a dogoza, hogy meg tudod markolni ^^
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
CPU 2000+ 1667Mhz(12.5x133) gyári értéke
2000+ 1666Mhz(10x166)káros-e ez a procira?
Max hõfok 45fok
sznkronban van a ram-mal (pc2700)
a gorgeto alatti masodikat, meg a huvejkujjnal a felsot
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
de kék a legszebb 😊

Olyan kell...😊
Csak kékben van?
Én elsõ izmos VGA-m egy TNT 1 es volt akkor vettem mikor kijött...
25 ezer pénzbe került....
Igaz csak 60-at kerestem....
Most egy ütõs VGA 100 K
És csak agy kicsit keresek jobban

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Itt még a taxik is bezavarják!😄
Ráadásul lemerül, az akksis meg drága!😛
Szal mindenbõl a zsinóros kell!😄D
@ 2000+ 1666Mhz(10x166) járatom káros-e ez a procira nézve?
Max hõfok 45fok
másra meg itt van ez a gép ^^ (2.5 amd/r9600)
egyébként én még 15k ért vettem juliusban házhozszállítással, de már lehet kapni 10+áfáért is szinte mindenhol (akkor olyan hiány volt belõle, hogy csak az 5. webáruház tudott szerezni ^^)
rádiós sucks. zsínóros powa

http://thenamelessphoto.com/
Mellette egy táblázatot kellene látnod.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Neked most ilyen egered van?:
Milyen, megéri venni?
Mennyibe kerül?
Nem adod el?😊)
Azt meg nem tom minden alaplapnál!😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
elsõ az nem is tudom milyen volt... olyan régen volt... még a jó öreg 286 os korában ^^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez volt 110K össz-vissz ha jól emléxem.
És hasított az nfs3 mint a disznó!
Az összes kölök az utcából itt játszott nálunk...

Van még egy S3 trio 3d/2x agp-s is 😊 4 megás.
Szakít mint a disznó😊))
Mondjuk tesztelni nem lehet 4 megával...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Counter-Strike 2D
A Unreal Software cég elkészítette a Counter-Strike két dimenziós (2D) változatát. A játék és az összes hang az eredeti CS-bõl van kivéve. Az egészet felülnézetbõl kell játszani úgy, mint anno a GTA1-et. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! A játékban lehet online illetve botok ellen is játszani, további képeket itt találhattok! (4M)
Hivatalos honlap: Unreal Software
ki tudja hogy ezt a konfigot ami itt van alul , hogyan lehet tuningolni(mármint húzás-proci-vagy ilyesmi és hogyan kell) mivel stb....
elõre is köff
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Nekem most S3 Virge kegyeg ideiglenesen, és meglepõen szép képe van 2D -ben.
3D re ne nagyon számíts sztem, de netezésre, szöv szerkre tökéletes!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Ez olyan, mint a grafitozás!😄DD
Egyébként nem írj ki, hogy multiplier, hanem csak a számokat...
Amúgy könnyen lehet, hogy csak jumperrel lehet állítani.
Olvasd el az alaplapi könyvet.
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G